5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
láda 16.10.2009 23:29

zmatek

Pořád se se remcá na komunisty,na rusáky,,,nebilo tak zle,,měli jsme všechno,hrdost,,práci,fungující prumysl,zdravotnictví,zemědělství atd.na všechno byli peníze,lidé se měli dobře,,byli jsme bez dluhu vše fungovalo,,,90 procent národa si nestěžovalo ,,10 procent ano,,,,,,dnes si 90 procent národa stěžuje,,kam nás dovedlo tech 10 procent, kteří jsou tsd spokojeni,,,,,,,kam nás doved ,,listopad tak zvaná ,,svoboda,,do bídy,,, ted nejsme pod nadvládou jedné země ale celé evropy ,,,rozkradli nás,zničily,vše,nic tu není ,nic nefunguje,,,,prumysl,zemědělství atd.na nic nejsou peníze jen dluhy dluhy a dluhy.Co nedokázal hitler válkou, dokázali jeho následovníci  penězy,,sjednocená evropa pod nadvládou němcu kteří nám diktujou,skupujou,likvidujou.a tváří se že to myslí dobře,,,,Nevěř národe,,,,,Již ted jsme pomalu cizincy ve vlastní zemy a bude huř.....zvedněte hlavy ,postavte se za svoje práva za svuj národ za svuj lid tak aby naše děti byli čechy v české zemy a byli na to právem hrdi na Nas byli hrdi.

JaK 15.10.2009 21:06

To je síla - demokracie v EU?

http://dotsub.com/view/18adddd9-3b12-46a3-a1a2-e69b57c439e4

Někdo z diskutujícíh upozornil na tutu stránku. Díky, podívala jsem se tam a žasnu. Jsem zděšená a vyděšená!

MichaelR 15.10.2009 9:20

už neslouží paměť, pane autore?

Řízni ho, píchni ho... to myslíte vážně, nebo to měl být sarkasmus ke zvýšení účinku vašich myšlenek? Pokud ráčíte být skutečně pamětník, pak vám už paměť neslouží. Račte si ji osvěžit - namátkou první odkaz z googlu: http://jansen.raichl.sweb.cz/bh/rudyprapor.html

Pokud zbytek vašeho článku je faktograficky stejně hodnotný, pak radši nepište nic.

MR 14.10.2009 17:59

Pěkný, tvrdý, korektní článek

Díky pane Vlku - to se čtě jinak než ten blábol zhrzeného Astona v uvodníku. Napsal jste to přesně a obavám se, že i kdyby nevstoupila LS v platnost máme už, bohužel, nakročeno k nové diktatuře. Bude to jen otázka času.

KLaus je pro mne hráč par excellence a bude trvat než to mnozí z nás docení. Když se zvedá odpor socialistů, levičáků všeho ražení a rádoby pravičáků, tak to je téměř vždycky správná cesta. 

babi 14.10.2009 14:23

Kousek pravdy

bych přidala k Vašemu článku. Do pionýra nemuseli povinně všichni.Já jsem si vstup vyřvala na rodičích (drobných živnostnících) až když jsem byla v 1.měšťance (r.1952), dnes už nevím, co jsem si od toho slibovala, asi že když byla pionýrská schůzka, tak celá třída zůstávala a já odcházela a nevěděla, co se tam děje.  Ubezpečuji, že se nedělo nic, nuda, ale zase kdybych nevstoupila, tak bych to nevěděla a dělala bych si iluze.

Dena 14.10.2009 7:50

souhlasím

Ano my starší víme o čem píšete.Je jen smutné,že plno lidí je tak naivní a nakonec i agresivních, máte prostě pravdu:-(:-(

Ravnagorac 14.10.2009 7:28

Souhlas

Už jsem se obával, že na NP píší akorát eurohujeři.

HOBBO 14.10.2009 0:46

EU..

..Vam byl cert dluzen!

Gaston 13.10.2009 23:36

Já bych vycházel z toho, čím Klaus je

1) Nepamatuju se, že by kdy bral ohled na občany (uznává jen politické strany - "volené" lidi. 2) Má mizernej charakter

3) Je to opravdu zdatný manipulátor, a nevídaný narcis s diktátorskými sklony

4) Věřím tomu, že s touto podmínkou ke schválení LS vyrukoval naprosto cíleně až teď, nikoliv jak tvrdí jeho kancelář.

5) To ale neomlouvá českou diplomacii, že jakési pochybnosti existují, Klaus si to jen vychutnává.

6) Klaus bude velmi dobrým testem pro stav demokracie v EU. Už se na to těším ( tedy trochu s obavami)

Kodl 13.10.2009 22:38

Už se zase Vlku,

srocujete s bolševiky do jednoho šiku, abyste vybojovali další ryze českou vítěznou bitvu s vnějším nepřítelem?Dvacet let poslouchám řeči o navracení ukradeného, o trestání zločinů komunismu a ejhle, vynoří se problém BD a už si zase vyhrnujete rudé rukávce.

Novák S. 13.10.2009 22:01

Žasnu

nad tupostí žvanilů na těchto stránkách.Nejspíš jsou to vnuci těch co v únoru 1948 jásali nad vítězstvím lidu  V roce  1938 potom co Beneš vydal rozkaz armádě ke kapitulaci rozhodli se generálové Beneše zatknout a obvinit ho z vlastizrady. Hana Benešová jednoho generála postřelila než ji stačili odebrat zbraň. Ti věděli co bude následovat. V roce 1948 také Milada  Horáková a generál Píka ostře protestovali proti další Benešově zradě a vůli lidu. Ti také věděli co bude následovat, byli za to popraveni. Doufám, že rozlicený lid na těchto stránkách Václava Klause lynčovat  nebude.

Klaus jediný na tom českém politické  hnojišti ví k čemu LS povede. Podepište a sudeťáci a frantíci vám ukáží zač je toho loket. Ale kdo chce kam pomozme mu tam. Ať  žije Rudá Evropská Unie žalář malých národů.

Vlad 13.10.2009 22:03

Re: Žasnu

Taky žasnu. Co vy ale všechno nevíte! Nebo píšete novou historii?:-)

WWW 13.10.2009 22:04

Re: Žasnu

Ja zase zasnu Novaku, nad vasi blbosti a zaroven obdivuji odvahu s jakou ji verejne prezentujete !

Spojena fronta "sudetaku a frantiku" - to je opravdu krasa !

Karel 3 13.10.2009 22:18

Re: Žasnu

Velmi by mne zajímalo Vaš vzdělání a společenské postavení. Prosím naznačte.

PetrH 13.10.2009 22:19

Re: Žasnu

Prosím vás, voni Novák. Já jsem proti podpisu LS z různých důvodů, které jsem tu většinou prezentoval. Ale váš pseudohistorickej blábol opravdu argumentům proti LS nepomůže, přemýšlivé lidi spíš odradí. Přijdete mi jako placenej provokatér.:-/

oh 13.10.2009 22:37

Re: Žasnu

No to je vážně síla. Dokonce i uklízečky na  tehdejším ministerstvu obrany nejspíš věděli to, co vy odmítáte vzít na vědomí. Plán obrany proti německému útoku vycházel ze zásadního předpokladu - česká armáda udrží připravená obranná postavení tak dlouho, dokud nedorazí pomoc od spojenců (těmi měly být Anglie a Francie). Poté, co oba naši spojenci ze západu dali v Mnichově na vědomí, že se kvůli nám s nějakým válčením namáhat nebudou, bylo celé plánování k ničemu. Sami, bez podpory jsme Německo porazit nemohli. Je pravda, že jsme se mohli bránit - možná tak týden nebo dokonce dva. Za předpokladu, že by se naši "spojenci" nepřidali k Německu, aby se toho odporného rušitele míru v Evropě zbavili. Takže měl Beneš na výběr ze dvou opravdu vynikajících možností - kapitulovat hned, nebo bojovat bez šance na vítěztví. Tohle rozhodování mu opravdu nezávidím. On totiž tehdy neměl možnost, kterou má dnes každý Novák - otevřít učebnici dějepisu a přečíst si, jaké to mělo následky. A ani se nedivím, že v 1948 nevěřil v opravdu účinnou pomoc ze západu. Vykašlali se na něj (a ČSR) před válkou, proč by to po ní mělo být jinak? Myslíte si, že by západ tehdy šel do další války?

To, že česká vláda podepsala LS, aniž by žádala podobné vyjímky jako Polsko je chyba. A doufám, že si alespoň někdo pamatuje, jaký řev se ozýval z vlády a zamini pokaždé, když se Klaus někde vyjádřil za ČR způsobem, který vládě zrovna nešel pod nos!! 

Vlad 13.10.2009 21:58

Pane Vlku,

R^

Karel 3 13.10.2009 21:11

Svět podle Klause

Není potřeba psát tak emotivní články, jsou lidé mající smysl pro fair jednání a nelíbí se jim svět podle Klause, svět ve kterém je faul faulem pouze tehdy, když je odpískán rozhodčím / soudcem - často "cinknutým", svět s morálkou falešného účetního. Ještě by mne zajímal sociální statut lidí, horujících pro naši českou "vyjímečnost", jak dokáží příspívat k rozvoji republiky. Spíše si myslím, že jsou to borci, kteří se sotva uživí jako podřadní  zaměstanci. 

PetrH 13.10.2009 22:27

Re: Svět podle Klause

O jaké vyjímečnosti račte mluvit? Většina zdejších eurohujerů vychází z představy, že náš národ je natolik podřadný, že mu musí vládnout někdo zvenčí. Nerozdýchali, zdá se, nedostatek direktiv z Moskvy, takže spěchají pod nového báťušku, aniž by jen náznakem diskutovali o podmínkách. A doufají, že za své patolízalství budou odměněni nějakou trafikou, kterou by s přihlédnutím k jejich schopnostem v životě nemohli získat. :-/

Karel 3 13.10.2009 22:52

Re: Svět podle Klause

Občas odskočím od práce k diskuzím a vrátím se k práci  s povzdechem kolik blbosti, či specifických názorů je v lidech. Tak registruji i Vaše příspěvky, coby člověka velmi prožívajícího diskuze, tudíž nemá smysl s Vámi polemizovat. Čas je drahý. Zkuste v klidu zvážit  pro sebe, kolik lidí se domohlo práva díky soudům mezinárodního společenství/ dědici, otcové, postižení.. Druhá strana - naše právo v pojetí soudů , situaci na právnické fakulte v Plzni / my v Plzni o ni víme již několik let.../ Tak je to u nás prakticky ve všech oborech, veřejné zakázky/opět Plzeň...Pospíšil, Jurečko,J+T, Toskánsko..škoda času./ A Vy hovoříte o direktivách z Moskvy, bruselské báťušky..  - svět podle Klause.  Zkuste v klidu popřemýšlet, že pravda může být i jiná. Ještě jeden námět pane Petře. Prof. VK - Apian- Škoda Power- energetika-Karel D.- Roman M- ČEZ- prolomení limitů v těžbách- příprava jádra- pád vlády. I olej jednou vypluje na hladinu. Jdu pokračovat v počítání.

strejda 13.10.2009 21:08

Vlčí bláboly

Stejně tak jako dnes oslavovaný Kwaśniewski. Ten to taky nevyřvával nahlas.

Kdo dnes oslavuje Kwaśniewského? Za co a proč? Múže to někdo vysvětlit?

BuBu 13.10.2009 21:41

Re: Vlčí bláboly

Strýcu - jdi sa vyčůrať . . . a hajdy na kutě ! Už Ti to dneska moc nepálí !!! ;-P

strejda 13.10.2009 23:17

Re: Vlčí bláboly

A tobě to již propálilo kotel. Co se dá dělat. Proč se oslavuje Kwaśniewský? Smlouvu podepsal Kaczińský.

AAA 13.10.2009 20:09

Ale zejména je ruský agent, Vlku ...

... a evidentní vlastizrádce. Však se Vlku zase dočkáš ruského chomoutu a už bys měl začít hledat partajní legitimaci, pokud si ještě pamatuješ kam jsi ji zahodil, pitomý čecháčku.

Jazz 13.10.2009 20:45

Re: Ale zejména je ruský agent, Vlku ...

Když tak čtu to tvoje vypocení AAA, jímá mě hrůza, že může tak někdo mít nasráno v hlavě jako ty.Kup si provaz a zhoupni se debile.  

Náhodný kolemjdoucí 13.10.2009 19:46

Kdo vládne Hradu - Jakl?

Hlavní problém je v tom, že doložka schválená všemi 26 státy nakonec Jaklovi stačit nebude. Klaus na to ale žádný vliv mít opravdu nebude.

woka 13.10.2009 19:41

jak dlouho vydržely v historii dohody a smlouvy mezi evropskými národy?

a první, kdo se na LS vykašlou, budou zase Francouzi, jakmile jim přestane vyhovovat, což bude brzy. Tím nechci říct, že ji hned zruší - LS bude a budpou ji všichni obcházet a nakonec se začne s velkou pompou připravovat nějaká nová. A zase měsíce a roky rokování a zaměstnání pro haldy úředníků a politiků.

Gardnes 13.10.2009 20:31

Re: jak dlouho vydržely v historii dohody a smlouvy mezi evropskými národy?

R^  Cítím to stejně.

Kobylka Lajda 13.10.2009 22:02

Re: jak dlouho vydržely v historii dohody a smlouvy mezi evropskými národy?

Nejméně dohod a smluv doržoval SSSR a nyní nástupnický stát Rusko.. Z toho mne jímá větší strach než. z Němců.

Vlad 13.10.2009 22:10

Re: jak dlouho vydržely v historii dohody a smlouvy mezi evropskými národy?

Jo, jenže první známý pochod na východ učinili Němci roku 632 (kdy dostali na prusel) a od té doby se o to snažili téměř 1400 let neustále. Ivani to zkusili dvakrát. V druhém posledním případě zabili 108 lidí, Němci jen v posledním případě stovky tisíc.

 Navíc tu je pořád recept velitele ČSLA západního okruhu, který v roce 68 navrhoval, aby naše armáda ustupovala do Němec.