17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pe 13.10.2009 14:22

Re: Nevadí vám

no nechte Kláru psát nesmysly, vždyť se sama znemožní. Ještě tak na novinkách,....  spletla si adresu

Jiřina 13.10.2009 14:21

Re: Až EU přejde trpělivost

Jirka - Všichni máme vlastní názor, jenomže už je to tak zaběhnuté, že názor většiny bývá tím, který se prosadí......Osamocení myslitelé mohou psát knihy a doufat,  že se jimi bude lidstvo řídit. O prosazení myšlenek  se musí postarat  " ulice ", plná náměstí, revoluce, nebo také mírnější formou  - volby. Někde právě až  po volbách přichází  ta "plná náměstí".  Každý dobrý politik  myslitel toto ví a zná. Pragmaticky uvažující člověk  z toho dokonce musí vycházet , vědět, že hlavou zeď neprorazí, jenom si jí rozbije...Píšete, že pan prezident pro nás chce zajistit maximum, ale neříkáte čeho...Neslyšela jsem to ani od prezidenta, vy ano? Maximum čeho, prosím ?

M. Zima 13.10.2009 14:21

"Lžete" je příliš silné slovo,

u něho se míchá přání a skutečnost do kaše, kterou tu presentuje. Viníkem této úrovně není ubožák Vlk, který za to nemůže, ale rádoby novináři Neff a Wágner, kteří sledují zcela jiné egoistické cíle.

Pamětník 2 13.10.2009 14:20

Píchni ho,řízni ho,pusť mu krev...

Pane Vlku,pan prezident Klaus mohl být ušetřen různých výroků,kdyby jeho varovaní nepřišlo pozdě.Pokud si i diskutující všímají,jak dlouhou dobu už mají dodatek k LS skoro 2 roky vyřešen.Jeho příznivci ho za jeho dodatek a ti,kteří s tímto dodatkem také souhlasí,mu vyčítají,že chytračí tak trochu pro sebe,aby byl viditelný.Proč Velká Britanie a Polsko dodatky mají a my ne?Lže vláda,nebo Hrad?V podstatě jde o princip a tato záležitost by měla být  vyřešena zodpovědně,abychom nebyli neustále za hlupáky z kterékoliv strany.

gerontusinza 13.10.2009 14:19

Pane, jste jen o rok starší.......Re: Milý pane Vlku st.,

ale že byste nebylv ČSM nebo ROH....... ? to víte, to byl "pionýr!" pro ty starší....... a pár jedinců kteří v pionýru nebylo se i našlo....... nemoc, strašně "ničemný" původ, málokdy nechuť..... nebuďte detailista.....;-)

Pe 13.10.2009 14:19

Re: Nevadí vám

souhlas, kdo sledoval tu dobu, moc dobře ví. Historie ocení VK , že předešel násili, které se dělo v Jugoslavii. 

František I. 13.10.2009 14:18

Re: Sice nám tentokrát ještě nikoho neupálili, ale mohli by...........

Tak to, vážený pane, je právě naopak. Do nynějška se můžete hodně špatně, ale alespoň náznakově bránit. Po podpisu LS ani náznakově.

Informace 13.10.2009 14:18

Re: VZHŮRU JIŽ HLAVU, NÁRODE !!! (V.Klaus, V.Vlk st, J.Neruda)

Co k tomu dodat? Ten autor, neznám ho, mluví jako kdybychom byli v r. 1988. Nebo tak nějak. Kdo to je?

Pokud jde o spolupráci občanstva, nakolik byla spontánní a nakolik jenom organizovaná, to je těžko posoudit. Podle zákona každý občan byl povinný nahlásit policii, když se dozvěděl něco o protistátní činnosti. A když to nenahlásil, a vyšlo to najevo, byl trestně stíhán. Tímhle způsobem tajná policie získávala donašeče. Říkali mi, že nejdřív šli za objektem jejich zájmu s přímou nabídkou, když se z toho nějak snažil vyvléct, začali mu připomínat zákon. Nechci tu psát o lidech, kteří mi to svěřovali, ale byly to někdy dost prekérní situace. V každém případě tajní dosáhli jednoho cíle: člověk si nebyl nikdy jistý, jestli jeho soused nebo kolega není konfident.

Pe 13.10.2009 14:16

Re: Nevadí vám

kde vzít cepy....brtaře Žižko

. 13.10.2009 14:13

Re: Nevadí vám

Svatá prostoto, Kláro, jak můžete napsat tolik hloupostí najednou?  Slováci chtěli svou hvězdičku  a stoličku v EU (aby se zviditelnili). Do EU vstoupit si přála silnější polovina českých občanů , a to jen o trochu silnější. Ale to není nyní důležité jako to, proč členství v EU je podmiňováno LS. Vysvětlete nám tu důležitost. Měla byste také nastínit vaší představu o tom, jak může prezident zajistit kvalitu lidí  , kteří budou cokoliv kdekoliv vyjednávat pro nás. Přesto vám doporučím, než začnete psát své názory k veřejnému čtení, zapněte svou mozkovnu, jinak čtenáře odsuzuijete k utrpení.

irinek 13.10.2009 14:12

Milý pane Vlku st.,

lžete,když tvdíte,že stoprocentní účast v pionýru byla povinná! Já začal chodit do školy v roce 48 a nikdy (!!) jsem v pionýru nebyl.Nevím,čemu slouží tyhle zkreslující řeči - aby to bylo zajímavější?

M. Zima 13.10.2009 14:12

O nebo Q, to je u Vlka všechno vokál, egál. Minule psal stejné kraviny o čokoládě, nesmíte ho brát vážně.

WWW 13.10.2009 14:10

Francie desne zuri

byl jsem zvedav a "zalistoval "si v novinach.

Jaka hanba, maji uplne jine starosti momentalne. Asi proto, ze jen malo se toho muze stat v Evrope proti vuli Francie a Nemecka a skoro vsechno bez CR !

Colombo 13.10.2009 14:05

Re: Drsné ale pravdivé.....

Naše politická elita, lokajové cizích mocností.

Pavel 13.10.2009 14:04

Pane Vlku

 trefil jste se přesně, mluvíte mi z duše. Jen víc takových osvícených. Ač pana prezidenta zrovna dvakrát nemusím, tentokrát se skutečně projevil státnicky - a krom toho, že byl jedním z hrobařů Československa, tohle může být jeho druhý hluboký otisk v našich dějinách, jestli odolá všem tlakům.

A s tím Kňažkem se dost mýlíte. Znám se s ním osobně, a můžu říct, že až tak hrozně po funkcích a penězích nejde. Navíc je to to jeden ze dvou odvážných (Kňažko - Buday), kteří dělali na Slovensku sametovou revoluci a první nasazovali krk, když jsme ještě všichni byli zalezlí a písmenka VB na autech nám naháněla husí kůži. Vím, o čem mluvím, byl jsem u toho, zrovna v té době, na Slovensku. (Bylo to tam taky hodně bouřlivé, jenomže v naši soběstřednosti se to tady jaksi nevnímalo.)

A na autě neměl SO, ale SQ (mělo to být z francouzského Slovaquie, nebo jak se to píše.)

Pe 13.10.2009 14:02

Re: Bravo pane Vlku

liška, ten smrkáč! Už jenom to, že by chtěl zbavit postu prezidnta, který byl řádně DEMOKRATICKY zvolen, nasvětčuje o nedemokratických praktikách, které volilli diktatoři. Likvidovali své odpůrce!! Totéž lze říct o Cyrilovi Svobodovi, který kope za majetek církve, který se přijetím Ls přes chartu práv domohou. O žádného občana ČR jim nejde ani náhodou. Lokajové cizích mocností

gerontusinza 13.10.2009 14:00

Drsné ale pravdivé.....

bohuželR^R^R^

Pe 13.10.2009 13:56

Re: Včera tu

ˇŽádná strana ve svých programech neměla ani větíčku o LS. Ba naopak, některé strany dostaly hlas právě proto, že se zaručovaly, že budou chránit SUVERENITU ČR. Mimo jiné, prívě ODS na tom profitovala. Ascari, vaš argumenty je na vodě, i ti málo informovaní ví jak to bylo.Být proevropský není totéž  co být  pro LS.  Tak jako  hodně si pamatovat, jak píšeš, u Vás neznamená hodně vědět. 

lola 13.10.2009 13:55

názor

Bravo pane Vlku,jen houšť a větší kapky, ať lidi konečně prokouknou !!!

. 13.10.2009 13:51

Re: no kdyz to tak mistre vlku je

Oaku, vy hlavo dubová, někdo někde nás bude žalovat nejen o pole a chalupy v  pohraničí, ale i o domy, lukrativní stavby a pozemky  v Praze, Brně a i jiných městech ČR, kde žila německá buržoazie do konce 2. světové války.  A my je budemem muset vyplatit z našich peněženek, protože spory vyhrají.

Pe 13.10.2009 13:49

Re:V.K. Nepodepsat, neabdikovat...

Nepodepsat, neabdikovat. podepsal by Fischer. Co má Fischer za právo, klást si podmínky Klausovi. Je to prozatímní vláda, prozatímní premier!  Přijetí LS není o OHROŹENÍ republiky! Klidně počkáme, až bude postavena legitmní vláda z voleb! Nebyl to nakonec záměr, prohlásit předčasné volby jako neústavní,odstavit Klause a podstrčit Fischera k podpisu? Každa doba má svůj čas a každé předsevzetí svou chvílí, B.S, Kazatel. 

Andrea 13.10.2009 13:47

Děkuji, pane Vlku!

Ne vždy s vámi souhlasím, ale tentokrát se vám článek mimořádně povedl a já vám za něj děkuji.

Byla bych ráda, kdyby konečně prohlédl i autor dnešního úvodníku, který se zmohl jen na maximální výron nenávisti k prezidentovi Václavu Klausovi.

Haf 13.10.2009 13:45

Re: Bravo

Kupodivu dnes i já musím R^R^R^

R.J. 13.10.2009 13:41

Re: Nevadí vám

No, diskuze snad probíhá dlouho, i za účasti naší, nebyl problém při komponování LS uplatňovat svůj názor. Diskutovat  až do roztrhání těla. Hledat pro svůj názor spojence a prosazovat ho. Nebo nám někdo bránil ? Pochybuji. Dnes je pozdě diskutovat. Je možné, že preza nepodepíše, ale pak nevím co dál. Tedy vím, ale nechci to vidět.

Pe 13.10.2009 13:40

Re: Pane Vlku, klobouk dolů. Je to výtečně popsáno.

Pane Vlku, dejte na sebe pozor...........klobouk si raději držme, jedeme z kopce,

. 13.10.2009 13:40

Re: Nebylo to SO ale SLO (Slovinsko)

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D A dobře jim tak, když jsou blbí a nadávali nám do čehůnů zasratých.

MK 13.10.2009 13:38

Bravo

Bravo pane Vlku !R^R^R^R^R^R^R^R^

MaR 13.10.2009 13:38

Re: Sice nám tentokrát ještě nikoho neupálili, ale mohli by...........

Cukrovarnictví by stejně dřív ři později krachlo. Ani dotovaná produkce by neměla šanci proti konkurenci z dovozu (a 300%(!!) clo jež se EU snažila bránit porušovalo pravidla WTO). Zákaz prodeje nesprávně ohnutého ovoce už myslím taky neplatí... Paradoxní je, že právě podobné úlety by šly díky novým ustanovením v LS snázeji likvidovat. Co je ale bez diskuze špatně je až příliš velký vliv zelených idealistů na normy EU (žárovky, CO2 a podobné nápady by si EU opravdu mohla odpustit).

Pe 13.10.2009 13:37

Re: Pane Vlku

Pane Vlku, dejte na sebe pozor.....

Pe 13.10.2009 13:36

Re: Výborně, pane Vlku

Pane Vlku, dejte na sebe pozor.....