2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

EVROPA: Kosovo, Srbové a my

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kačka 12.6.2008 3:06

Re: Re: Re: Re: AndyO tvrdí, jak ji je Kosovo ukradené

No,  je ticho, protože se čtenáři zaměřují na nové, aktuální popůlnoční bláboly. Vaše bláboly už nejsou aktuální.

AndyO 12.6.2008 1:57

Re: Re: Re: AndyO tvrdí, jak ji je Kosovo ukradené

no a je ticho,Flanderko, co?

AndyO 12.6.2008 0:23

Re: Re: Re: AndyO tvrdí, jak ji je Kosovo ukradené

musím se přiznat, že mezinárodní vztahy ČR vzhledem k úděsné zahraniční politice EU, jejíž jsme členem a tudíž ji musíme respektovat raději nesleduji. Ale vyhovím ti, bez záruky

Irák- jaká je česká politika? Nejdřív mi to prozraď, pak ti budu moci odpovědět. Můj vztah k té zemi- odejít a při prvním útoku Iráku na Kuvajt a podobně vybombardovat do základů. Kosovo- byla chyba se jakkoliv angažovat, nicméně já pokládám Srby za stejnou příčinu tamních problémů jako všechny ostatní z býv.Jugoslavie a nesnáším je bez výjimky. Jsou to divoši s pazourama od krve. Slovinci jsou slušní, snad. Možná. Izrael? Česká vláda se chová ostudně netečně a měla by Izrael a sionisty podporovat co jí síly stačí. Radar- však víš, už se těším, jak všichni blázni prasknete vzteky, jinak je mi putýnka. Reforma? To je blbá otázka, těch je spousta, některé kroky jsou výborné, jiné zas naprosto tupé. Reformu podporují světové ekonom. organizace a nutí nám ji EU- ona by nevadila ani socanům, kdyby byli u moci- celý pokřik je jen snaha zvrátit výsledky voleb, aby Duce byl uspokojen. Celkem mi současná vláda nevadí, neboť jsem si všimla, že kdyby se nechoval Duce jako idiot netrpělivý a nebojoval proti všemu, byla by tu po letech docela pohoda.

Upižlané orgány dokázané řečmi zoufalých příbuzných jakýchsi Srbů a nožem v nějakém baráku skutečně neberu- to je taková hovadina, že se divím, jak vůbec něco takového můžeš používat coby argument. Děly se tam různé hrozné věci, to by vám mělo stačit k pohoršení, vymýšlet si blbosti jste nemuseli.

Vodník 12.6.2008 0:07

Re: Re: AndyO tvrdí, jak ji je Kosovo ukradené

No, neuvěřitelnou demagogii, která se neštítí žádné lži, jsem zaznamenal v protisrbském táboře, nikoli u Srbů.

Jmenuj mi jediné item, ve kterém s vládou nesouhlasíš. Irák? Afghánistán? Kosovo? Israel? Radar? Reforma?

Důkazy o těch "upižlaných orgánech" hned tak nebudou - a poku budou, nepřekvapí mne, když je tzv. "mezinárodní společenství" zamete pod koberec a dozvíme se o nich jen z obskurních a nedůvěryhodných webů (čímž bude jejich osud zpečetěn)

AndyO 12.6.2008 0:01

Re: AndyO tvrdí, jak ji je Kosovo ukradené

ani ne, Hastrmane, spíš chci vyrovnat tu neuvěřitelnou demagogii prosrbských fanatiků, kteří se neštítí žádné lži.

Kromě toho jsi opět nic nepochopil- Kosovo je mi ukradené ve smyslu toho, kdo tam hraje prim, není mi ukradené české pokrytecké politikaření na účet Kosova.

Mimochodem nevím o tom, že bych naši vládu vroucně ve všem podporovala. Spíš bys měl říci, pokud bys byl objektivní( ale to u tebe nehrozí), že jsem k ní dosti kritická. Takže já špatné svědomí mít nemusím.

BTW, už jsi sehnal nějaké důkazy o těch upižlaných orgánech nebo už jsi to vzdal a držíš se jen drbů?

Vodník 11.6.2008 23:35

AndyO tvrdí, jak ji je Kosovo ukradené

přesto nechybí v žádné debatě na toto téma. Že by špatné svědomí za skutky vlády, kterou tak vroucně podporuje ve všem jejím konání?;-P

Václav 11.6.2008 22:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jen maličkost:

O futrály tohoto kalibru nejevím zájem, tedy jako muž. Mrva modrá i rudá pochází ze stejného chlíva ctihodné madames. Jste lidský odpad vyvedený v barvě modré s kořeny v barvě rudé. Čest ptáci,  proletáři všech zemí spojte se, nebylo by dobré, aby jste se po spojení dál množili.

Kobylka Lajda 11.6.2008 22:38

Re: Kosovo je srdce Srbska

Nikdy nebylo - snad jen pomyslně! Při vzniku moderního srbského knížectví (státu) v 2.polovině 19. století, zůstalo Kosovo v rukou Turků, k Srbsku nepatřilo. Léta žilo Srbsko bez tohoto "srdce", bude žít i dále, a uprostřed sjednocené Evropy se budou muset tyto národy naučít žít spolu.  Albánci (Illyrové) tam žili odedávna, když Srbové prohráli bitvu na Kosově poli, nastal pohyb národů - Albánci, tehdy ještě ne islamizovaní, zaplnili prostor po Srbech, kteří se přesunuli do Vojvodiny. Dávné křivdy nelze odstranit, rozumní se poučí z chyb, ale těch rozumných je málo. Kosovo není srdce Srbska!

Kobylka Lajda 11.6.2008 22:31

Re: Re: Re: Ich bin ein Berliner,

Ty babo zalez. Pokud sis někdy za totáče dělala seznamy lidí, lepila nástěnky, kádrovala kdo je dobrý a kdo špatný, tak na to už dnes zapomeň. Rudým zazvonila hrana. Proto tak zuří. Tvůj nick je opravdu přiléhavý - jsi jak ta baba ze Švejka. Tož kušuj a nekritizuj jiné. Rv(Y)

AndyO 11.6.2008 22:26

Re: Re: Re: Re: Re: Jen maličkost:

Kašlete na něj, je to nějaký zoufalec, co se mu v 89tém zhroutil svět:)

Kobylka Lajda 11.6.2008 22:23

Re: Re: Re: Ich bin ein Berliner,

To dělali Srbové koncem 20.století na území bývalé Jugoslávie. Všude, kde zdechává komunismus, se dějí zvěrstva. Srbové jsou poslovanštělí Turci - podle huby je nepoznáš, ale svými činy se už do historie zapsali. tentokrát strašně krutě! Kvůli nim a Rusům se necítím Slovanem. Brr.

Václav 11.6.2008 22:17

Re: Re: Re: Re: Re: Jen maličkost:

Nemýlil jsem se.

Kobylka Lajda 11.6.2008 22:16

Re: Re: Re: Re: Jen maličkost:

Žel, Ty nemáš tu potřebnou náplň, kterou bys naplnil ten futrál - a Tvá hlava je prázdná právě jako on. Takoví lidé potom při sebemenší příležitost takto alespoň slovně ejakulují. Bože, ty jsi ale hňup.Rv(Y)

AndyO 11.6.2008 21:59

Re: Re: Re: Re: Jen maličkost:

vítám, Grebeníčku.

Václav 11.6.2008 21:52

Re: Re: Re: Jen maličkost:

Pokud jste samička, tak jste zřejmě předimenzovaný futrál na vaginu, tedy co se týká Vašeho duševního vyměšování.

AndyO 11.6.2008 21:47

Re: Re: Re: Re: Jen maličkost:

o tom se dnes ale nemá hovořit, dnes je Srbsko náš bratr a v žádný Srb nikdy nic ošklivého neudělal. Dokonce i tu ideu Velkého Srbska si vymysleli Albánci a CIA.

Kobylka Lajda 11.6.2008 20:42

Re: Re: Re: Jen maličkost:

Ale zato existuje Srebrenica!!! A počátek války vyšel ze Srbska - idea Velkého Srbska byla lákavá. Kdo chce moc, obyčejně nedostane nic. Historická spravedlnost tentokrát zafungovala.

Kobylka Lajda 11.6.2008 20:40

Re: Re: Re: Kosovští Srbové

Panslavismus a národovectví patří nenávratně minulosti - do 19. století. Váš příspěvek je černo-bílý, známkuje celé národy, a hlavně předvádí, jak Slováci trpí historickým mindrákem, že nikdy neměli svůj stát a že se nacházejí teprve v období obrození, které mají už sebevědomé národy dávno za sebou. Netroufám si ani zeptat, jak bys ocejchoval Čehúny. Ti byli asi nejhorší, však?Rv(Y)

AndyO 11.6.2008 18:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kosovští Srbové

;-D jiiiistě, same. Proč máte nick "sam" ? Jste Sam nebo chcete vypadat "amerikánsky"?

AndyO 11.6.2008 18:48

Re: Re: Jen maličkost:

;-D no jo, tohle jsem čekala hned jak jsem před lety slyšela Grebeníčka na Letné skandovat: "Ať žije Miloševič". Ubozí, zcela nevinní Srbové, mouše by neublížili. A ještě jim berou Albánci orgány, nikdo sice nic neviděl, neexistuje jediný skutečně relevantní důkaz, ale když to říkají Grebeníčkové...

Hnyk 11.6.2008 18:36

Re: Když už tohle chcete otevírat

Nebyli Albánci, tedy jejich prapředci, náhodou původní obyvatelé jižního Balkánu předtím než tam přikočovali Slovani? Akorát, že Jihoslovanům se nepodařilo tak dokonale vymýtit původní obyvatelstvo jako se to podařilo Slovanům ve střední a severní Evropě. No a pak ještě v boji o Balkán prohráli proti Turkům.;-P

Jura Jurax 11.6.2008 18:21

Re: Re: Re: Ich bin ein Berliner,

No, Chorvaty asi nemyslíte, byť spojenci Hitlera a Musoliniho byli a Srbům dělali ustašovci to co popisujete ... asi myslíte Albánce ... ale mohl byste i Bosňáky ... a na druhé straně zase srbští četnici, proti všem Titovi partyzáni ... dějiny Jugoslávie jsou spletité ... ;-)

Jura Jurax 11.6.2008 18:17

Re: To podstatné

Jenže ti Němci byli přišelci, byť někteří už před stoletími ... mezi Albánci a Srby tomu bylo přesně naopak. Váš příměr víc sedí při porovnání Němci = Albánci (Heim ins Reich a Velká Albánie). Když už tohle chcete otevírat.

S.P.Q.B 11.6.2008 18:00

Re: Jen maličkost:

..dopadne každý národ, který odmítá mít děti, jednoduše vyklidí své území jinému národu..

národ,který nechce mít své,ale cizí ochotně živí

jim 11.6.2008 17:17

Re: Jen maličkost:

KDYBY JSTE ZASE PUSTIL POHÁDKU O MILOŠEVIČOVI, tak byl prezdent srbský, ne jugoslávský. Prezident , premiér a předseda parlamentu byli Chorvati.  Pak bylo Srbsko pod obrovským tlakem USA a nemohlo by mít svou armádu v Bosně, jako např. Chorvati. USA taky nevadil bin Ládín, al Kaida a islámští teroristé z celého světa , vraždící křesťany, v Bosně. Ani prokázané! etnické čistky, které páchaly strany protěžované USA.

Být vámi, o výstraze bych nemluvil. Srbsko uhájilo před UCK celistvost a integritu svého státu. V poslední chvíli před jejím definitivním rozprášením na její podporu zasáhly USA a instalovaly v Evropě další území s nadvládou islámu. A povolily svým chráněncům etnické čistky a únosy lidí kvůli orgánům, což tu doteď nebylo...

Až USA budou chtít po nás, abychom se vzdali vlastní země, třeba ve prospěch přistěhovalých muslimů, nebo Němců, protože to pro ně bude momentálně  výhodné, co uděláme?  Není to nereálné, od II světové byla prolomena tabu a ta už nelze vrátit zpět...

sam 11.6.2008 17:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kosovští Srbové

Andy O je zpracovaná US propagandou.  Přitom pro USA nic neznamenáme a obětují nás s klidem jako sRBY, POKUD TO PRO NĚ BUDE ASPOŇ KRÁTKODOBĚ VÝHODNÉ... Rv

jim 11.6.2008 17:05

Re: Jen maličkost:

laskavě nelžete. Války byly rozpoutány díky ideji Velkého Chorvatska A vELKÉ aLBÁNIE. Také islám měl dostat svoje. Všude začaly být vražděny národnostní a náboženské menšiny. Kromě vlastního Srbska, které je dnes nejmulti-kulti zemí na Balkáně.

Pokut tvrdíte jíinou věc, dokažte to.

jim 11.6.2008 17:03

Re: Re: Díky,přátelé

jestlipak dá kníža svou ledvinu na oltář česko-albánskokosovského přátelství? 8-o;-)

že by odsoudil USA krytá zvěrstva Albánců. zatím nehrozí.... Rv

strejda 11.6.2008 16:28

Re: Re: Re: Re: Ich bin ein Berliner,

Španělé v Jižní Americe? Církevní soudy s kacíři? Australané s Tasmánci?

Ludva 11.6.2008 16:22

Re: Jen maličkost:

To máte pravdu, můžeme to zobecnit na celou "bílou" populaci. Máme zaděláno na vymření. Ovšem ani naši následovníci to nebudou mít lehké. Při dohasínajících zásobách ropy se takové nekontrolovatelně rostoucí obyvatelstvo nakonec stejně bude muset navzájem povraždit. Tak jak to vidíme v některých afrických zemích, kde vytlačili kolonizátory a ráj se "kupodivu" nedostavil.