29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

EVROPA: Kolik stojí opatrnost?

Zvláště ta předběžná? Vyplatí se? A je reakce na hypotetické nebezpečí ta správná, rozumná? Pokud ano, jsou opatření kvalitně a s co nejnižšími náklady realizována?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Krajíček 8.2.2014 9:15

Re: Už vidím, jak lidé přijdou z práce,

Dejme tomu, že s vámi budu na 100% souhlasit.

Ani to ale nic nezmění na tom, že drtivá většina lidí tyto informace vůbec nemá, protože je ani nevyhledává. Hlavně proto, že a) neví kde b) nechce se jim c) vyhledávají naprosto jiné informace.

P. Lenc 8.2.2014 9:42

Re: Už vidím, jak lidé přijdou z práce,

V podstatě potvrzujete to, co jsem napsal.Víte, píši to jako reakci na neustálé fňukání občanů, že nejsou "dostatečně" informováni.Když dostávám meily ve kterých jsou různé doslova ptákoviny, které musel dotyčný(ná) na netu pracně hledat a pak je rozesílá po všech možných známých, tak by opravdu neměl pro něj být problém najít relevantní informaci o tom či onom problému. A o tom to je.Jde opravdu především o nezájem a lenost.Vždyť je lepší nadávat.

J. Lepka 8.2.2014 20:06

Re: Už vidím, jak lidé přijdou z práce,

Mám naprosto geniální řešení! Stačí přesvědčit redakci Blesku !

J. Fleiszner 8.2.2014 9:32

Re: Už vidím, jak lidé přijdou z práce,

Ano, největší prasárny tu opravdu vyrobila levice. Pravice tu od revoluce žádná nebyla. I když se třeba ODS sama nazývá stranou pravicovou. Její kroky nebyly jasně levicové.

P. Kmoníček 8.2.2014 14:34

Re: Už vidím, jak lidé přijdou z práce,

Pane Lenci,Takovouto jednoduchost Krajíčkům,Sládečkům,Heusingerům a podobným Netzerům bohužel nejde vysvětlit.Jak říká ne Vlasta Burian,ale jejich idol "při jejich vzdělání".

L. Krajíček 9.2.2014 3:28

Re: bohužel nejde vysvětlit

Co chcete vysvětlovat? Maximálně tak můžete napsat, že to není, jak byste si představoval.

Ale jak chcete komu vysvětlovat, že se lidi prostě doma nebudou babrat statistikou hlasování, ale pustí si Události, Televizní noviny nebo tak maximálně přečtou nějaký článek. Vysvětlovat to nemusíte, že je to tak, my to víme.

J. Kadeřábek 9.2.2014 18:04

Re: Už vidím, jak lidé přijdou z práce,

Stačí se podívat na ta stěžejní. Fotovoltaika. Bilion korun v prd.. Hlasování: pro ČSSD, KSČM, KDÚ-ČSL a ÚS. Víc už ani pátrat nemusím.

P. Vaňura 8.2.2014 10:19

Zhoubných zálonů není zase tolik, u ná např. hlavně

zákon 180/2005Sb o "podpoře OZE," zákon o exekucích a zákony o povolování staveb. ALE chtělo by to vytvořit tlak na politiky, oni totiž často vědí, co lidé chtějí, když se začnou ozývat dost hlasitě. Je nutné aby ti, kteří pro zhoubný zákon nehlasovali útočili před volbama na ty, kdo ho schválili.