1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

EVROPA: Klaus versus Sarkozy

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Aurelius 3.1.2009 21:10

Re: Sarkozy má cikánský původ. .

Ovšem jeho bráchanec hraje fantasticky na cymbál...

karel-smichov 2.1.2009 15:52

Re: Vláda je úspěšná, všichni ministři jsou úspěšní, pouze někteří nezvládli prezentaci....

e  Že  to nevěděl když byl předsedou SÁM  

karel-smichov 2.1.2009 15:49

Re: Nýmand

Už jsi  DRUHÝ !>-

karel-smichov 2.1.2009 15:45

Re: Václav Havel,

Pokud nevíš tak Lucernu postavil jeho otec +bratr ,pokud nevíš kdo

Lucernu mu ukradl  tak se nevyjadřuj když nic nevíš !

karel-smichov 2.1.2009 15:37

Re: Ano, kLaus nám zblbnul, je dvakrát denně u prsu, jako starej Procházka,

Co kdyby nám občänům  vysvětlil jak to je s těmi byty v Libni ,

proč je na něho podáno trestní oznámení ,místo toho aby

nám radil jak se máme chovat !>-

karel-smichov 2.1.2009 15:27

Re: Sarkozy má cikánský původ. .

Kdyby  je největší slovo na světě  !!

karel-smichov 2.1.2009 15:23

Re: zavinil to paroubek a katolíci.

Bezva  názor,připojuji se >-

karel-smichov 2.1.2009 15:19

Re: Milý pane Hvížďalo,

mik :  je to i můj názor  >-  NAZDAR >-

karel-smichov 2.1.2009 15:15

Re: Klaus je veliký státník - jenom i uvnitř ODS ho porazil takový prázdný a falešný nýmand jako je Topolánek......

Ač nejsem volič ODS fandím p.Topolánkovi už proto,že se nenechal

od Hradu donutit aby se dal dohromady s p.Paroubkem ! Tak

také doufám,že si nenechá od Hradu radit jak má předsedat EU

věřím,že budeme DOBŘÍ ,držím palceV>-

Větší vlastenec 1.1.2009 23:50

Re: Milý Racku chechtavý, chechtáte se dobře ?

Už jsem se začínal bát, že si nepřisadíte, milostivá.  ;-(

Děkuji Vám, že jste mne mých obav zbavila.  V

R^ >- VV  K 62.výročí Vítězného Února vyhlásí prezident republiky amnestii pro ty emigranty, kteří se vrátí do vlasti, a veřejně se zřeknou protisocialistické činnosti !  Volte ČSSD a KSČM !  >- VV R^

kali 1.1.2009 23:19

Re: Václav Havel,

Jsem to vydržel necelých deset minut, neskutečný blábol a plivance na národ. Ti tuneláři jsou z doby jeho vládnutí na hradě, podávali si s nimi ruce, a slintali. Jeden z nich Kocáb, velký tunel, velký přítel Veškrny. Ta Lucerna, to byl Havluv tunel, jak přišel k Lucerně? To si tehdy hoši rozdávali. Nejen hoši, vzpomeňme jeho kámošku Chadimovou, podvodnici, ještě jí havel chtěl udělit milost. Hnus, hnus. Tak nám Čt 1 pkkazila Nový rok.

Jiří Heincl 1.1.2009 22:29

Re: Václav Havel,

Dnes se V. Havel v otázkách V. Moravce ukázal jako "ryzí demokrat". Ani mu nestálo zato jmenovat D. Ganleye jménem. Mluvi o něm stylem ...ten pán... Dále nám sdělil úžasnou myšlenkovou perlu , že náš stát je prolezlý mafiemi a tuneláři, takže bude lepší, když budeme řízeni z Bruselu. Korunu demokracii nasadil tvrzením, že Lisabonská smlouva je už podepsaná, takže ji stačí jen ratifikovat. A já dodávám, taková formální věc jako je ratifikace parlamentem (dosud relativně nezávislého státu) to všechno zbytečně zdržuje. Zdatně mu sekundoval pan Přibáň, který označil Libertas za populisty a prezidenta Klause za nacionalistickou postavu z předminulého století. Už se můžeme těšit na vládu podobných demogratů!

Ing Chromík Josef 1.1.2009 22:24

Sarkozy má cikánský původ. .

Kdyby dnes žil Generál de Gaulle, tak by celého „Sarkozyho“ hnal svinským krokem z Francie až někam do Maďarska mezi cikány, odkud tento komediant kdysi do Francie nějak záhadně přivandroval. On tuhle po celé tisíciletí hrdé Francie čerpá  pro Amíky laciný kanónenfutr, že to Charles de Gaulle se musí v hrobě mnohonásobně vztekem obracet vztekem nad takovým cikánským komediantem. To Charles de Gaulle ani na chvíli nezaváhal okamžitě vystoupit z NATO a celou tuhle zločinnou agresivní alianci Amíků okamžitě jednou pro vždy z Francie vypráskal, že se nezastavila až v Bruselu. A po něm žádný francouzský prezident by nikdy žádnou francouzskou krev nepustil do žádných agresivních expedic kamkoli. A táto cikánská loutka už chce z odnepaměti hrdé Francie udělat znova loutku v NATO.

Do všeho strká nos zas v rozporu s nejzákladnějšími zájmy Francie. Např. moci mermo se vpletl Putinovi do řešení konfliktu v Gruzii. Bez jeho hloupých cikánských nápadů už mohl dávno nejen celý psychopatický komediant Shaakašvili viset za koule, ale bylo by na světě o jeden konflikt méně, že v Gruzii by byl už jednou provždy klid.

Je možné, že Francie se ho bude snažit zbavit ještě před vypršením jeho mandátu pro vedení výrazné protifrancouzské politiky. Dost signálu tam odtud už existuje.

AeroKarel 1.1.2009 22:02

Re: Klaus je veliký státník - jenom i uvnitř ODS ho porazil takový prázdný a falešný nýmand jako je Topolánek......

Nebylo.

Gaston 1.1.2009 21:23

je naprosto jedno

co si myslí Klaus nebo Sarkozy. Oba dva nepředstavují nic. Vždy budou mít větší váhu státy s kreditem, tedy V. Británie, USA, nebo Německo (třebaže s handicapem). Větší váhu než Francie bude mít i (bohužel) Rusko. Historie a chování států v krizích se nedá vygumovat a punc věrohodnosti přetrvává i do v současnosti. Klaus a Sarkozy jsou představiteli zbabělých států, navíc oba dva je v tomto duchu představují více než dobře. Nám bude slušet umírněné sebevědomí , slušnost a konstruktivní jednání. Sarkozyho (a francouzů) kecy bych zcela ignoroval. Mnohem důležitější vazby jsou ty např. z Polskem....

yorik 1.1.2009 20:29

Re: Ano, kLaus nám zblbnul, na repliku má joríka, ten štěká na všechny kritiky

Já to nebyl. Jednak beletrii nečtu a jednak si píšu memoáry sám, dostávám od Astona šesták za megabajt, tak se musím snažit:-D

Brabec 1.1.2009 20:23

Blbé Hvížďala

Ještě že má Klause - jinak by si ho musel vymyslet

Gaston 1.1.2009 20:10

Re: Tady bych byl opatrný

Abych pravdu řekl, moc Ti nerozumím. Jednak jseš naivní p.tomec, když si myslíš, že sama Evropa si uhájí (bez pomoci USA) v budoucnu svou civilizační pozici. Za druhé je nepopíratelné, že Francie si hraje již dlouhá léta na něco, na co nemá a co je jí, celkem z nepochopitelných důvodů v Evropě trpěno. Tváříš se jako světák, ale nic naplat, rozumu si nepobral.

magi 1.1.2009 19:50

rozhovor

tento rozhovor vstoupí do dějin žurnalistiky. Furt jsem čekal až se Knižák profesora zeptá,kam půjde lyžovat ma Nový rok. To byla ubohost která nemá obdoby. Zbejvalo jen,aby spolu zazpívali.Jednou jsem je slyšel a nezapomenu na to dosmrti !

VL 1.1.2009 19:06

Re: Francouzi mají stejný komplex, jako Rusové

To nebezpečí je výrazně vyšší u Francie i Anglie, které přestávají být evropskými zeměmi, alespoň co se týče obyvatel, ale začíná z nich být muslimsko-černošský mix. A až místo francouzského prezidenta nastoupí ajatoláh a místo vlády rada mulláhů, to teprv bude veselo.

Nomen 1.1.2009 18:48

Na posledním kongresu zvítězil Topolánek anebo K lausova milenka Bém??Re: Lžeš z neznalosti nebo jsi za to placenej

;-D;-D;-D

Caligula 1.1.2009 18:32

Re: Brát vážně, co nám z Brusele hrozí

To beru.Ale problém je v tom ,že není výběr.A inteligence národa při případném referendu?Stačí si přečíst některé články na Psu a mám značné pochybnosti.

J.G. Pašek 1.1.2009 18:27

Hvížďaly projev : Občané ČR . . . Huráááá na našeho nepřítele Klause ! ! ! ! . . .

slááva, sláááva naší EU a Bruselu . . .

Zbytek článku je nemastná-neslaná studená dršťková polévka . . .

Větší vlastenec 1.1.2009 18:20

Milý Racku chechtavý, chechtáte se dobře ?

Co se takhle distancovat od reality ? Zaletět kamsi do virtuálního světa, do alternativní historie ?

Tam, a jedině tam, by se Nicolas Sarkozy mohl chovat jako Leon Blum.

Zde, v nudném reálném světě, mají ti dva společné, kromě právnického vzdělání, jen politické působení v (geograficky) stejné zemi.

No, možná jsem naletěl provokaci, že Larus ridibundus jen hledal rybku, které by se mohl vysmát, a vysoko v povětří teď zní posměšný Rackův chechtot. Dobře mi tak.  :-)

R^ VV >-  Učit se, učit se, učit se ! (V.I.Lenin)   Volte ČSSD a KSČM !  >- VV R^

Vodička-sapér 1.1.2009 18:10

Václav Havel,

Za pozornost stálo , v tomto interwiů, i chování V.  Moravce. Nejenže se nezmohl ani na jedinou otázku na vyložené Havlovy nepravdy( Gruzie), i na jiné, jeho nic neřešící  monology nereagoval, ani jeho oblíbeným "kdyby",vynechal,  úplně  zapomněl, i jeho,jindy tak časté, strašení, důležité vyvalování  očí, jak by řekl strýc Pagáč, , jako když kocúr tlačí do plév,, pořád se vlídně až  servilně, nemístně křenil. Mimochodem, později se o konfliktu Gruzie - Rusko, zmínil i další host  V. Bělohradský s naprosto jiným, fakty podloženým názorem.

Kenavp 1.1.2009 18:08

Re: Pane Hvížďala

Nafackuj si a neotravuj.

lary 1.1.2009 18:07

Re: Lžeš z neznalosti nebo jsi za to placenej

To nemá cenu Sýčku těmto mamlasům vysvětlovat. Oni mají svojí oranžovorudou třicetikorunovou pravdu, Klaus je Pružinský a basta.

Magor Milda 1.1.2009 17:58

Francouzi mají stejný komplex, jako Rusové

kdysi bezesporu velmoc, po německé okupaci se stala kolaborantským státem pod vedením maršála Pétaina. S velkými potížemi se jí podařilo, stát se opět spojencem USA. Stejně na tom byla i Itálie, také svého času velmoc. Z těch starých velmocí přežila bez velkých kotrmelců pouze stará dobrá Velká Británie. Díky německému socialismu se tak světovou velmocí staly USA, které dosud bez rovnocenné konkurence mohou na světě rozhodovat. Rusové se svojí účastí ve druhé světové válce stali novou velmocí, za studené války tu konkurenci USA a GB drželi v šachu. Po rozpadu CCCP však Rusko ztratilo mnoho kolonií, stalo se státem s obrovským územím, ale pouhými 140 milióny obyvatel. I když z dob soudruha Brežněva Leonida Iljiče zůstaly arzenály plné nebezpečných zbraní, mezinárodní pozice Ruska silně oslábly. Francie má stále ještě svoji Force de trappe, arsenál zastaralých raket s atomovými hlavicemi, stejně jako ruské arsenály nebezpečné i pro vlastní personál.

Zde vězí to nebezpečí, není nikdy jisté, že nějaký šílenec nezmáčkne to rozhodující tlačítko.

Sýček 1.1.2009 17:57

Lžeš z neznalosti nebo jsi za to placenej

Topolánek nekandidoval proti Klausovi. Klaus už v roce 2002 nekandidoval (XIII. kongres 2002) na předsedu.

Kenavp 1.1.2009 17:45

Re: Klausova neskutecna blbost obchazi Evropou

Nejvíc tu překážíš ty, se svými deb/ilními příspěvky. Zmiz!