3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lefty 21.5.2009 14:09

Tak pozor !

Tento článek je naprosto irelevantní a nedůvěryhodný...a to, mimo jiné, také z jednoho prostého důvodu - autorka je kandidátkou SNK ED do Evropského parlamentu. Tudíž se nejedná o nezávislou a věrohodnou informaci, nýbrž o předvolební agitační kampaň, za účelem vyřadit jiné kandidáty a sobě urvat pár hlasů navíc...nemyslím si, že toto je důstojné nezávislého média.

Princ Jasoň 21.5.2009 14:19

Re: Tak pozor !

Bobošíková je také kandidátkou. Tudíž všechno také platí pro ní?

Lefty 21.5.2009 14:27

Re: Tak pozor !

zajisté...pokud by ovšem namísto věcných faktů ( které předkládá vcelku systematicky a logicky ), pouze mlátila prázdnou slámu a vystačila si s otřepanými frázemi...viz. sociálně demokratický poslanec Rouček, jehož hlavním posláním v EP je, dle jeho tvrzení, boj proti americkému radaru u nás, což realizuje cestami do USA, Ruska a Íránu... Já jenom nechci další Roučky a Špidly v EP, kteří pouze za nemalé kapesné z našich daní cestují po světě a lobují za zájmy vlastní politické strany. Chci, když už tam musíme být, aby se naši politici více prali za národní zájmy, a v tom se p. Bobošíková angažuje vcelku uspokojivě...

Mgr. Milda 21.5.2009 19:38

Re: Tak pozor ! Pro dobře živenou paní Bobo nevidíte kriminálníka

Železného, intimního přítele našeho pana presidenta. Je to jeden spolek, pracující pro petrofirmy v Rusku.

JohnM 21.5.2009 14:47

Re: Tak pozor !

„A potom je tu Bobo.

Další díl české ostudy. Krátké sukně, vysoké kozačky. Nevhodně

oblečená, tím je nápadná. Jinak nikdo v EP neví, kdo ta osoba je.“

Čtenář 1 21.5.2009 15:41

Re: Tak pozor !

Informace si můžete ověřit sám a hádejte, kdo z toho vyjde lépe..........

JohnM 21.5.2009 16:55

Re: Tak pozor !

snad nechcete říct, že Bobo vždyť je ochotná se spolčit s kýmkoli jen aby dosáhla na koryto viz. volby prezidenta........

Pavel 21.5.2009 13:50

Víte, já nechápu jednu věc,

kdekdo tady kdekoho uráží, ale proč paní Bobošíkové nepřipomenete její minulé kousky ? Když pracovala v ČT, tak v rozporu s právem vyhodila řadu zaměstnanců. Soudy pak všechny její tzv. výpovědi prohlásili za neplatné a ČT z Vašich poplatků musela nahradit škodu - soudit se je drahé. Co horšího může zákonodárce udělat, než sám nedodržovat zákon ?!

Jakou hodnotu mají pak jeho proklamace, když není schopen dodržet ani to, co by dodržovat měl úplně nejdřív ?!

Z výše uvedených důvodů je pro mne tato madam nevolitelná, a to včetně celé strany, která ji dá na kandidátku. Proč ? Protože tato strana nepovažuje za problém nedodržování zákona. To už bych do toho EP mohl rovnou poslat bandu loupežníků. Ze stejného důvodu je pro mne nevolitelná strana za níž kandiduje pravomocně odsouzený Železný ... . Ta neskutečná drzost mne fakt šokuje.

jasan 21.5.2009 14:07

Re: Víte, já nechápu jednu věc,

proc diskutujete Bobosikovou a ne jeji tvrzeni o LS... nejspis proto, ze ma pravdu

Lefty 21.5.2009 14:20

Re: Víte, já nechápu jednu věc,

...no, ono je to tak, že onen případ v ČT byl jedním z těch, kdy politická síla...v tomto případě levicová...vedena čistě osobními zájmy některých jedinců v ČT, zcela nekontrolovaně a neomluvitelně vstoupila do pracovně-právních vztahů, a za využití svých vlivů na naše "nezávislé" soudnictví, odstavila p. Bobošíkovou z funkce. Následně byla uměle vyvolána vlna nenávistné a štvavé kampaně, která postupně odezněla do víru jiných událostí. Jedna věc však zůstává nezměněna - p. Bobošíková celou krizi přestála důstojně, s hlavou vztyčenou a beze změny vlastních názorů. A to se u nás vidí jen vzácně. Ovšem chápu, že některým voličům, zvláště těm českým, nemusí u politika profesionalita vyhovovat :-))))

Pavel 21.5.2009 14:56

Re: Víte, já nechápu jednu věc,

Asi Vás překvapí, že ty rozsudky byly celkem logické, tedy z právního hlediska samozřejmě ... . :-)

Pomlouvat práci konkrétního soudce, aniž znáte ten případ a jste schopen věcně argumentovat, je dosti ubohé ... .

Jinak nevím, co tehdy měla pí Bobo vztyčeného, ale myslím že odtáhla jako spráskaná čuba, takže hlava to nejspíš nebyla. V normálním státě by šla do basy za porušování povinností při správě cizího majetku, protože ta škoda nešla z jejího, ale z toho za co Vy pak máte pořad z archivu místo nového. Chápete to ? ... nejspíš ne ... .

Vlad 21.5.2009 15:20

Re: Víte, já nechápu jednu věc,

Pořad z archivu je nejspíš proto, že Janeček utrácí především do kapes přátel, a to nemálo. Jen si vezměte denních 6 hodin sportu na čt2, když mají 24 hodin zvláštní stoku, pardon kanál. Po sportu propaganda, na kterou mají taky jeden. Mezi tím jiný "prostor" a jiné vaty, což už nemá úroveň ani 3,14čoviny.

Pavel 21.5.2009 16:39

Re: Víte, já nechápu jednu věc,

Napsal jste na Radu ? ... asi ne, že. To Vy jen tak tady za bukem.

Karel 21.5.2009 12:40

Zajímavé.

Pí. Palatová, je zajímavé, jak dovedete "okecat" pravdivé tvrzení pí. Bobošíkové o možném přidělování kvot a rozdělování ekonom. migrantů v rámci EU. Na jednu stranu potvrzujete, že LS tuto možnost nadále potvrzuje a navíc kvalif. většina / tzn. státy které s tím díky benevolentním imigračním zákonům mají obrovské potíže/ si rozhodne jak problém vymístit i do jiných zemí. Na druhou stranu říkáte, jaký přínos to bude pro naší zem. Ten přínos jsem viděl, enklávy přístěhovalců v Paříži, Berlíně, kde min. 90% těchto tak "pro nás prospěšných lidí" žije na soc. podporách, kde i druhá generace odmítá přijímat zvyky hostitelské země, kam se policie bojí vstupovat, to je to pravé, co potřebujem? To, že je EU živí z našich daní, že v rámci pochybného intelektuálního multikulturismu se Evropa sama zničí vám asi nevadí. Demagog jste vy, o imigraci v rámci EU Bobošíková říká pravdu, vy to jen balíte do přijatelnějšího hávu.

Pavel 21.5.2009 13:53

Re: Zajímavé.

Paní Bobo a její kecání Vás vzrušuje ? ... lenže jak víte, co bude dělat, až tam bude ? Aha ?! 1) zaměstná Babošíka, 2) bude řešit své problémy a ne Vaše. I na zákony prdí, tak nebuďte tak ješitný a nemyslete si, že nebude prdět na Vás. :-)))

Lefty 21.5.2009 14:04

Re: Zajímavé.

...až tam bude ??? Ale ona už tam je...Váš příspěvek tím postrádá smysl...

Pavel 21.5.2009 14:57

Re: Zajímavé.

... a ona tam je ? ... no právě, že jsem si ani nevšiml. :-) To asi bylo tím, že zaměstnávala toho Babošíka ... .

MK 21.5.2009 16:09

Re: Zajímavé.

Jak tak na to koukám Pavle, o co víc máte slepé nenávisti vůči J.Bobošíkové, o to méně zdravého rozumu.

Pavel 21.5.2009 16:38

Re: Zajímavé.

Pí Bobo vytýkám zcela jasnou a konkrétní věc. Tak jaká slepá nenávit ? :-) Jak jsem řekl: to už tam rovnou můžeme posílat partu loupežníků ... . Kromě toho, pokud si vzpomínám, Vy asi máte krátkou paměť, že pí Bobo měla drobný skandálek v EP a Babošíkem. Ne ? :-)

lifo01 23.5.2009 9:10

Re: Zajímavé.

nj, máš pravdu a naprosto s tebou souhlasím...zvlášť v době, kdy se má konat dobročinná dražba s kandidáty a kandidátkami do Evropského parlamentu na http://www.zlutaraketa.cz/drazba-politiku,105.html.

Mír 21.5.2009 12:37

BoBo je peacha, to je vidět.

Pěkná, ale pako. Takže jen z hola něco...;-D;-D;-D;-D;-D;-D

F. Čech 21.5.2009 12:31

Co jiného se dá čekat od komuniostické kandidátky na prezidentku a přicmrdávačky Železného

Já myslím, že zhola nic!

Sancho Panza 21.5.2009 12:01

Bobo nemusím, ale třeba:

"nenechají nařídit počet přistěhovalců, které by ten který stát musel na svůj pracovní trh přijmout". Na jaký pracovní trh? Jó, na sociální trh, tomu rozumím. Zajistit přistěhovalcům dobré zacházení, lékařskou péči a hlavně peníze na útratu. Jinak by mohli být frustrovaní. Protože většina z nich se nikdy nenaučí česky a pracovat mohou v omezené míře pouze s krumpáčem. Dokud si nevybrečí invalidní důchod. Předtím ovšem stačí zplodit aspoň 10 dětí, kteří již budou navěky Evropany :-(

Kuchl 21.5.2009 11:49

Děkuji autorce za obsažný příspěvek ,

který se ale absolutně NEVYPLATÍ číst . EU je o byrokracii . Bobošíková je praktičtější . Tečka .

JohnM 21.5.2009 12:01

Re: Děkuji autorce za obsažný příspěvek ,

To je fakt. Bobo je praktická vyžírka a nechce přijít o dobré bydlo v EU a kdyby to nevyělo tak v ČT.......a jak bylo slyšet na Primě je ochotná udělat či říct cokoli, protože ví, že lidi kteří nalítnou ČSSD na poplatky nalítnou klidně zas na hloupý kecy a strašení Lis. smlouvou.

jasan 21.5.2009 12:10

Re: Děkuji autorce za obsažný příspěvek ,

hmmm a v cem KONKRETNE nema Bobo pravdu?

vojcek 21.5.2009 13:37

Re: Děkuji autorce za obsažný příspěvek ,

četl si ten článek proboha vůbec? Je tam toho spousta, v čem Bobo nemá KONKRÉTNĚ pravdu.

jasan 21.5.2009 14:05

Re: Děkuji autorce za obsažný příspěvek ,

no a nejaky priklad by nebyl?

Princ Jasoň 21.5.2009 14:26

Re: Děkuji autorce za obsažný příspěvek ,

Přečti si ten článek.

jasan 21.5.2009 14:42

Re: Děkuji autorce za obsažný příspěvek ,

Drahy princi,

jednak si netykame, a pak = vite = VY tvrdite ze nema pravdu.. dukazni bremeno je tedy na Vas... no tak do toho kdyz je to tak snadne,,,