28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

EVROPA: Jak se lépe integrovat v euroobčánka

Někdy mám pocit, že kam se podívám, tam „v rámci pokroku“ vidím snahu o rozmetání tradičních hodnot.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 9.4.2018 7:11

Re: Francouzský socialismus

Správný Francouz = Euroobčan. Takhle to je.

O. Uživatel 9.4.2018 7:01

Uživatel požádal o vymazání
J. Fridrich 9.4.2018 7:00

Souhlas, demontáž rodiny + přemnožení levicových

Souhlas, demontáž rodiny + přemnožení levicových multi-kulti experimentátorů + nekritická preference menšin různých druhů na úkor normálních lidí - tedy většiny lidské společnosti vede země Západu k rozvratu a likvidaci.. Koho by před cca sedmdesáti lety napadlo, že přemnožení blbů lidské populaci uškodí mnohem více, než jaderná válka. Ze světa odchází ZDRAVÝ LIDSKÝ ROZUM, smysl pro vnímání REALITY, znalost a poučení z Historie - a přichází IRACIONALITA. Velký podíl na tom má nadprodukce levicových " intelektuálů " z universit a vysokých škol Západních zemí..

Přibývá lidí kteří věří zcela přihlouplým konspirativním teoriím, čtenářů Blesku, sledovačů primitivních seriálů a stupidních reklam v televizi, odmítačů očkování svých dětí a naopak příznivců rodit děti v obýváku a pod..

Hodně lidí věří všemu co " objeví " na NETU např. že Američané nebyli v r. 1969 na Měsíci ( ten radarový odražeč a vozítko Lunar Rover tam asi poslali Američané poštou a více než jeden milion lidí přímo sledujících start Apolla 11 na Mys Canaveral tam přičaroval David Copperfield..), WTC-dvojčata si odpálili atomovou pumou sami - jak napsal jeden ruský akademik a mnoha dalším hloupostem..

O. Uživatel 9.4.2018 6:59

Uživatel požádal o vymazání
P. Boublíková 9.4.2018 6:19

Tentokrát plný souhlas

U nás je to podobné jako ve Francii s tím rozdílem, že povinná školka je od 5 let a ne kvůli přistěhovalcům, ale kvůli cigošům. Kteří tam vesměs stejně nechodí, dle informací z tisku.

O lesních školkách škoda mluvit. Jak vlastně nyní fungují skautské tábory? Tak jako kdysi fungovat nemohou, to by porušovaly asi tak stovku předpisů. Není Skaut už náhodou v ilegalitě? :-)

M. Mařák 9.4.2018 6:12

Francouzský socialismus

se oproti tvrdému českému kapitalismu vyznačuje tím, že plně placená mateřská dovolená trvá jen tři měsíce. Naše obě dvě děti tak šly ve věku dvou měsíců do jeslí.

Mateřskou výchovu si mohou dovolit jen ti bohatší, kdy to manžel se slušným platem utáhne, nebo chudí, kteří volí systém otec pracuje a matka je doma s podporami, nebo nikdo nepracuje a žije se jen z podpor. Těm uprostřed prostě nic jiného nezbývá.

Není to podle mne kvůli nějakým euroobčánkům, jak se autorka snaží fabulovat, ale kvůli výchově k občanství francouzskému.

J. Svoboda 9.4.2018 5:42

"indoktrinace dětí" - píšete blbosti, madam...

Indoktrinace je pejorativní označení pro autoritativní či manipulativní ovlivňování dospělých.

M. Pivoda 9.4.2018 0:32

Vysvětlení, proč se z Markéty Šichaŕové stala ekonomka

"... a já musela rodičům obědy ze svých skromných úspor za jeden školní rok zpětně doplatit. Rodičům tenkrát zjevně nešlo ani tak tolik o můj domnělý hlad, jako o vyhozené peníze. ..."

A tak vznikla škoda pro českou společnost. Z Markéty by jinak mohla vyrůst například velmi dobrá česká lékařka. Dětská lékařka.