1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

EVROPA: Fenomén Jourová

Může se nám to líbit nebo ne, ale skutečností je, že evropská komisařka Věra Jourová je politickým úkazem, který zajímavě nasvětluje českou, ale také eurounijní politickou scénu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Mrázek 11.10.2014 6:38

Půvabně napsáno ....

Díky !

P. Scheck 11.10.2014 2:13

Re: Budiž

Myslím, pane Prokope, že se mýlíte. Špidla mnohé chápal a pokoušel se o nemožné. Už proto byl nejspíš tak neoblíben i ve vlastních řadách a tehdejší klausovská pravice byla trochu zmatená - asi nemohl dopadnout jinak. Rozhodně nestáli o pokrokového levičáka.

Pokud tvrdíte, že Kužvart byl ulhaná sorta, tak se s vámi určitě nebudu přít. Konečně nevím, kdo v té době byl ulhanější. Jestli ČSSD nebo ODS? Snad remiza - a dobře jim tak. Dnes sklízí oba "plody" jejich (leckde ruku v ruce) společné korupční práce. Holt zase chlapci na obou stranách zapoměli, že strom neroste do nebe...

M. Prokop 11.10.2014 0:55

Re: Budiž

Špidla i Kužvart jsou jedna ulhaná sorta.

P. Scheck 11.10.2014 0:38

Budiž

S mnohým souhlasím, s něčím už méně. Každopádně snaha o přiřazení Špidly ke Kužvartovi je velmi nefér. Prosím, Kužvart se ztrapnil jako hlupáček zcela nezpochybnitelně a snad to bylo i jasné varování do budoucnosti pro všechny ty, co si mysleli, že do EP můžou poslat snad úplně každého.

Špidla je asi zvláštní pavouk (který pro své pravicovější názory neseděl ani mnohým v samotné ČSSD), který ale na rozdíl od Kužvarta rozhodně nedělal ČR ostudu. A to říkám jako pravicový volič. Snad ta trocha objektivity neuškodí nikomu z nás - ať už napravo či nalevo...