9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

EVROPA: Český národní zájem

Dnešní oficiální, de facto cenzurní uvažování a chování si takové sousloví do značné míry zakazuje, neboť údajně zavání nacionalismem. Přesněji řečeno, národní zájem nesmírně podezřele zavání svobodou a samostatností politického národa, a tedy svobodou českého demokratického státu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Ševeček 21.9.2017 7:20

Proti komu nás má NATO/OTAN

chránit?

Zvonka to vyzerá, že zatím Nás chrání před námi samými.

(uvozovky kolem slovesa jsem raději vynechal)

V. Kotas 21.9.2017 6:42

Národním zájmem, by mělo být -

ctít odkazy předků. Na jejichž základě jsme v stále v Evropě už 1 000let, přes všechny snahy téměř kdekoho v Evropě, Nás vymazat z povrchu zemského.

J. Mrázek 21.9.2017 4:07

Robejšek a teze Římského klubu

Několik logických, ale strašidelných tezí,jejichž realizaci budeme nuceni provést...Omlouvám se, jiná cesta není..S tou první nesouhlasím, ale zbytek je logický...„Země má rakovinu a tou rakovinou je lidstvo“[6] Musíme přestat s naší snahou léčit symptomy a přikročit k vyříznutí rakoviny. Tato operace bude vyžadovat zřejmě mnoho brutálních a bezcitných rozhodnutí.“[7] „Planetární režim, by dostal zodpovědnost za rozhodování týkající se optimální velikosti jak světové, tak regionální populace. Každá země by dostala přiděleno jisté číslo v rámci svých regionálních limitů. Světová vláda by ale měla pravomoc tyto limity vynucovat.“[8]

B. Novacek 21.9.2017 1:53

Myslíte autore...

...toho německého vetřelce Robejška, který svým úžasným šarmem a chic charismatem maskuje svoje globalistické zámysly? V debatě s dědou Klausů neřekl nic pozoruhodného, jen vnímavého pozorovatele utvrdil v přesvědčení, že je to volební parazit.

Co asi ví člověk, usvědčený plagiátor a zakladatel pobočky Římského klubu, který celý život prožil v Říši, o českých národních zájmech?