1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

EVROPA: Česká republika jako týraná manželka

Víte, že je to celé špatně, ale bojíte se z toho odejít, protože nevidíte dobrou budoucnost nebo ji nevidíte vůbec. Takhle přesně přemýšlí týraná žena. A přesně takhle přemýšlejí někteří lidé v souvislosti s Evropskou unií.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Tichý 24.3.2017 7:46

Tvoje neziskovka asi prehazuje penize z Norskych fondu a Fondu soudrznosti.

Pionyri RVHP jezdili do Arteku, kde se schazite vy, eurosvazaci?

M. Šejna 24.3.2017 7:52

spratku Tichý

tykejte si svým týraným soudružkám na schuzi Svobodných. Já jsem s vámi ty vaše ryze české Svobodné husy nepásl.

Ale pokud chcete, spratku nevychovanej, začít bojovat proti EU, tak přestaňote žrát to "dovážené vepřové", vy protiunijní úderníku. A zkuste třeba jako správný partizán zapalovat ta žlutá pole s řepkou. Budete pak protiunijní odbojář, možná přímo partyzán.

J. Vlček 24.3.2017 8:08

Re: spratku Tichý

Pane Šejno, vypadáte jako spokojený žrout vepřového, toho času pasažér na lodi zvané Titanik. Do podpalubí sice silně zatéká, ale vy přece sedíte v horní kajutě, kde se dosud tančí a žere jako by se nechumelilo. Tak Hlavně, že vám chutná.

M. Šejna 24.3.2017 8:23

pane Vlčku

já se mám dobře a nemám pocit, že by mě EU nějak omezovala. Mnohem více mě omezují úředníci na českých úřadech. A protože se živím realitami a developerstvím, tak Vám mohu sdělit, že tolik pitomstí při stavebním řízení, kolik požadují ode mě české úřady, se v jiných zemích EU jen tak nenajde. Tohle šílenství nám nikdo v Bruselu nenadiktoval, to jsme si vymysleli sami. Česko má nejsložitější a nejdelší stavební byrokracii v celé EU, aniž by to Brusel jakkoli ovlivnil.

J. Vlček 24.3.2017 8:43

Re: pane Vlčku

Věřím vám, pane Šejno, že pokud máte z vaší praxe takové zkušenosti jaké popisujete, že vás to může štvát, ale to je způsobeno naší úslužnou vládou vůči EU, která je v podobných případech papežtější než papež.

M. Šejna 24.3.2017 8:50

a kterou papežtější vládu máte na mysli?

Nový Stavební zákon schválila koaliční vláda ODS. A přesně tento nový stavební zákon způsobuje současné problémy při stavebním řízení. EU nám do tohoto zákona a do následných opatření vůbec nezasahovala.

J. Smola 24.3.2017 9:26

Re: a kterou papežtější vládu máte na mysli?

Mezitím jej několik jiných vlád 20 x novelizovalo, frustrovaný pane Šejno. Když vidím "developerství", říkám si, alespoň že ty stavební úřady jsou trošku schopné omezovat nekontrolované bujení zástavby každého čtverečního metru volné půdy nekvalitní a předraženou developerskou činností. Činnosti přežívající jen díky tomu, že parazituje na hypoteční bublině, vzniklé díky nízkým úrokovým sazbám. A díky hlupákům, kteří se nechávají přesvědčit developery a realitkami ke koupi bytů a domů jako investici i když je pro bydlení nepotřebují. Už teď je v téhle zemi je víc než půl milionu volných bytů...a v blízké době ta bublina praskne...to zase bude frustrace. Na koho pak budete nadávat pane Šejno ? :-)

M. Šejna 24.3.2017 10:42

frustráte Smolo

Vy vůbec netušíte, v čem je skrytý problém dlouhého stavebního řízení, ve kterém exhibují různí prudiči, trollové a neziskové ekologické nátlakové skupiny apod.

Možná ani netušíte, že developeři mohou stavět jenom tam, kde to povolují územní plány obcí. A pokud developer splňuje velmi přísné regulativy územního plánu, neměl by mu nikdo házet klacky pod nohy, jak se v současnosti mnohde děje bez jakéhokoli vlivu EU. Ty klacky házej pod nohy obyčejní čeští závistivci, protože jim to nový Stavební zákon umožňuje.

Jinak já jsem spokojen a rozhodně nemám pocit frustrace, jako nějakej Smola. Dokonce i to pitomé stavební řízení jsem schopen překonat a nebrečet jak masérka od Svobodných, že prý proživá "domácí násilí" od EU.

O. Uživatel 24.3.2017 11:07

Uživatel požádal o vymazání
J. Smola 24.3.2017 11:53

Re: frustráte Smolo

Aha, tak podle jednoho příspěvku vás omezují "české stavební úřady", podle druhého ale už exhibující "prudiči, trollové a ekologické organizace" a obecně závistivci, kteří se účastní stavebních řízení. Tomu je panečku konzistence v názorech..:-) Celkem signifikantní pro vaše přisprostlé vystupování.

R. Tichý 24.3.2017 8:38

Re: spratku Tichý

Ano, tvůj projev přesně odpovídá projevu realiťáka.

M. Šejna 24.3.2017 8:47

hele, Tichý

depeloperská činnost a realiťák je dost velký rozdíl. Asi tak podobný, jako rozdíl mezi výrobcem automobilů a pneuservisem. Ale já chápu, že při vaší duševním úrovni tohle nejste schopen rozeznat.

R. Tichý 24.3.2017 13:59

Re: hele, Tichý

Zas takový rozdíl to není. Prodávat ponožky nebo předražené domky? Rozdíl je v obchodované sumě, trhovec zůstane trhovcem. Tak už vychladni a přestaň mi nadávat, sprosťáku.

P. Lenc 24.3.2017 10:39

Re: spratku Tichý

Jejda pane Tichý, už jste spratek? To nic, od soudruha Šejny mohou přijít další "diskuzní špeky".Například onanista nebo kádrovák.To poslední je obvzlášť "výživné".Ono diskutovat nebo dokonce upozornit levičáka na jeho blbost značí pouze jedno.Nadávku.A pamatujte si, že soudruh Šejna má opravdu úžasnou vlastnost.Dokáže v jedné, či dvou větách udělat z bílé černou a naopak.Je to kvalitní levičácký propagandista.

M. Šejna 24.3.2017 12:41

soudruhu Lenci

to je Váš problém nevadí, že Vám nevadí, když Vám kdejaká nula bude tykat. Měto to tedy vadí. A takové lidi já považuji za spratky.

Vy se zas vyznačujete tím, že k tématu diskuze píšete obvykle úplný kulový, ale o to více Vás zajímá "kádrový profil" diskutujícího.

P. Lenc 24.3.2017 13:57

Re: soudruhu Lenci

Když mám k diskuzi co napsat, tak to napíši.A to dost často, což vám samozřejmně uniká. Pokud má někdo můj souhlas, tak stačí napsat "souhlas".A protože nejsem takový všeználek jako vy, tak píši pouze k tomu o čem vím, že si mohu, oproti vám, svůj názor nejen napsat, ale také něčím podepřít.To je ten rozdíl mezi mnou a grafomany vašeho typu.

R. Tichý 24.3.2017 14:02

Re: soudruhu Lenci

Co zůstane za tebou velká ležatá osmičko?

Podle tvého vyjadřování jsi buran z horní dolní a teď je z tebe velkopodnikatel.

R. Tichý 24.3.2017 14:03

Re: spratku Tichý

To se stane snadno. A nejlepší je rychlodetekce a hloubková analýza během 2 slov :o)

T. Hraj 24.3.2017 8:41

Re: slátanina frustrátky od Svobodných

Pokud jste toto vse netusil. Tak se trochu informujte.

P. Zinga 24.3.2017 7:41

Každé Euro

z Bruselu nás stojí kousek svobody. Ale můžeme si vybrat, že?????

Š. Hašek 24.3.2017 7:37

Dobrý popis situace.

Jen bych to neviděl tak černě (pokud se malinko osamostatníme). V té partě bruseláků bychom jen čekali, co zase upečou. Jako takové bečící ovečky pod vedením Šabatové/Stropnického ml..

Já byl vychováván k tomu, že pokud nemám levé ruce, nebudou se mnou hejhulové mlít (nikoliv hodně). Zkráceno.

J. Vlček 24.3.2017 7:32

Díky paní autorko,...

...vaše přirovnání je naprosto výstižné a přesné. Jen připokakaní Sobotkové to tak nevidí. Každý normálně myslící člověk v sobě chová přesvědčení, že když jsme dokázali existovat před Unií, dokážeme existovat i po ní, respektive bez ní.

L. David 24.3.2017 7:29

Stoprocentně pravdivé.

Avšak s Bohuslavy Slabotky a všemi kolaboranty, kteří čekají na každou kost z Brusele, se z té unijní pasti nikdy nevyhrabeme ! !

A. Reček 24.3.2017 7:27

Dnešní situaci ve vedení EU dobře hodnotí J.Kaczyński

Začátkem týdne uvedl, že Polsko má zájem o zachování EU, ale nynější multikulturní vedení bude tvrdě seznámeno s tím, že Polsko není multikulturní a není kopací balón do něhož v Bruselu by kopali jak se jim zachce.

L. David 24.3.2017 7:26

S

R. Houška 24.3.2017 7:24

Tak nám Burešová řekli A, teď bych prosil B. Když to neřeknou, jejich výkřik má pro mě stejnou přitažlivost, jako trencle soudruha Junckera. Řeknou na rovinu, zase se přitulíme k Rusku?

P. Rudolf 24.3.2017 7:17

Čtu, směju se

a říkám si, že takhle blbej přece nikdo být nemůže. A pak to vidím - autorka je členkou "svobodných"! Tak to pak jo.

J. Smola 24.3.2017 7:22

Re: Čtu, směju se

Definujte v čem autorka nemá pravdu, rozporujte to....jinak to bude vypadat, že jste blbej akorát Vy.

R. Houška 24.3.2017 7:33

Ta "svobodná" paní nám říká pouze co ne. Rád bych od ní slyšel co ano, po tom skvělém nápadu odtrhnout se od našeho 80% odbytiště a 70% poskytovatele investic. Zpátky do Moskvy? Vzpomeňte si, to jsou ti, co kradou uran, nutí poddané vyrábět šmejdy, za které navíc neplatí. Ale pravda, hned po mongolských, mají slovanské geny a část se jich po tom, co vás zavraždí pokřižuje, protože to tak kdysi dělala prababičk

M. Šejna 24.3.2017 7:34

pane Smolo

Definujte, v čem autorka pravdu má. Cítite se utlačovanej? Cítite se mlácenej Evropskou unií? Vy osobně jste nucenej pěstovat řepku? Nebo je snad nucen pěstovat řepku nějaký zemědělec? To jako, že když ji nebude pěstovat, tak ho zavřou do kriminálu nebo zmlátí?

Ta slepice od Svobodných napsala šílenou slátaninu, ale jak vidím, tak se tady najde dost společensky a finančně neúspěšných frustrátů, kteří jsou se životem v Česku a v EU nespokojeni stejně, jako autorka. Začněte společně s autorkou hledat své neůspěchy u sebe a nehledejte je v Bruselu nebo v Praze.