3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Skotnica 3.9.2011 11:16

Re: Hlouběji klesnout

Že vy toho Matějku nemáte ráda? Rozšlapává bábovičky, viďte.

S. Netzer 3.9.2011 12:43

Re: Hlouběji klesnout

Pana Matějku skutečně  nemám ráda.

Ale ne protože by bořil nějaké mé bábovičky, nýbrž protože tento neschopný demagog, který už mnohokrát překročil hranice dobrého vkusu, si tentokráte urážlivým, sprostým a neomaleným způsobem dělá dobrý den z člověka, který prodělal velmi těžkou nemoc, což je nejenom za hranicí dobrého vkusu, ale i dobrých mravů.

Pokud pokládáte za "boření báboviček" ztotožňování se s názorem schvalujícím politickou vraždu, nebo posměch z nemocného člověka, tak jste stejná morální zrůda jako Matějka.

R. Sedláček 3.9.2011 14:16

Re: Hlouběji klesnout

Kfyž někdo umí psát a ještě k tomu má pravdu (navíc píše + pro VK) bývá z toho frau Netzer na švédský kapky

S. Netzer 3.9.2011 15:54

Re: Hlouběji klesnout

"Chovám pravda jistou nedůvěru

k lidem zjevně mdlého charakteru

horší jste však, Vy tupý pytle střev"

K. Křivan 3.9.2011 16:03

Re: Hlouběji klesnout

A jéje, kdo pak vám milostpaní řekl něco tak ošklivého ?

V. Skalová 3.9.2011 14:58

Re: Hlouběji klesnout

Snad Bursík či Nováčková by měli mít sami dost soudnosti a nelézt do médií, když ještě není zcela fit, natož urážet prezidenta. Dostane to, o co si říká.

K. Křivan 3.9.2011 16:09

Re: Hlouběji klesnout

Podlost je tvrdit o někom, že řekl, co neřekl. 

Najděte si co Klaus o Řecích SKUTEČNĚ řekl, a uvidíte sama, kolik politicky korektní podlosti o "urážce Řecka"  v komentářích koluje.

F. Doušek 4.9.2011 12:38

Re: Hlouběji klesnout

Madame není schopná.

M. Havelka 3.9.2011 10:44

Nováčková versus Klaus

Bursík  versus  Klaus je jako trabant versus mercedes. Že na klausova slova velkou většinou došlo je fakt. O to ale mnoha lidem nejde, jde o to napadnout za každou cenu Klause, nebo místo věcných argumentů urážet a psát o tom kdo je koho poskok. 

B. Brousková 3.9.2011 12:31

Re: Nováčková versus Klaus

Kdyby rakouský prezident veřejně prohlásil , že Češi jsou národ zlodějů  ,protože  kradou v rakouských samoobsluhách, docela by mě zajímalo jak by zareagoval pan Matějka a někteří další. To by byla hysterie! Problém je , že prezident civilizované země, by něco podobného nikdy neřekl. Na něco podobného mají monopol lidé typu Lukašenka, či jihoamerických spasitelů národů.

S. Netzer 3.9.2011 12:47

Re: Nováčková versus Klaus

Mám ještě v dobré paměti reakce na provokativní výroky nebožtíka Haidera. Ovšem některým jedincům nelze vymluvit, že pan prezident má vždy a za všech okolností pravdu.

K. Křivan 3.9.2011 16:05

Re: Nováčková versus Klaus

Zda vždy a za všech okolností, to nevím.

Ale většinou, to ano.

M. Varadinková 3.9.2011 15:07

Re: Nováčková versus Klaus

A co podobného který prezident řekl? Můžete to citovat?

Jesti myslíte, že něco takového řekl  Klaus, tak okamžitě navštivte lékaře. Nejspíš máte taky klíště a infekce už zasáhla Váš mozek, který zcela evidentně přestává fungovat.

B. Pauk 3.9.2011 10:37

Dopis Moravana pražáčkům.

Hrdinní čeští bojovníci proti Bruselu !

 

Sledujíce váš neúnavný boj proti EU a Bruselocentrizmu za samostatnost a výlučnost České republiky, rozhodli jsme se my Moravané po vzoru bratrů Slováků nepřekážet vám v tomto boji a opustit váš holubí stát. Požádáme o obnovení tradičního svazku s Vídní (k níž jsme měli vždy mnohem blíže než k vám - nejen kulturně a mravně, ale i municipální správou). Hodláme posléze vytvořit desátou rakouskou spolkovou zemi Moravu s vlastní zemskou vládou i zemskými zákony. Tím zároveň posílíme slovanský živel spolu s Chorvaty a Slovinci v Rakousku. Nebudeme muset vést s vámi falešné a prázdné diskuze, jako např. o zavedení Eura coby měny. Vám zůstane vaše numismatická kuriozita – Pražský groš (Pg), namísto dosavadní „Koruny české“ (Kč). K majetkovému narovnání vás pozveme do vily Tugendhat po naší předchozí konzultaci s Vladimírem Mečiarem. Předběžně vám sdělujeme, že k Muchově epopeji si můžete odvézt i Dukovany (třeba na Letnou namísto Blobu, případně je také můžete zapůjčit do Japonska). K tomu vám přidáme na památku brněnský žulový dvacetitunový „vibrátor Primátor Onderka“ (i s primátorem, včetně řetězu – ale jen kozího). Oba jsou bohužel nefunkční, avšak nezničitelní. Vlajku si klidně ponechte, zakryje vám celou vaši kotlinu. Zato heslo našeho rodáka Masaryka z hradního praporu bychom si vzali – vy si tam vyšijte třeba „My Prahu nedáme – radši ji zbouráme“ (aspoň případní turisté budou náležitě poučeni – a to nejen pražskými taxikáři). Váš prezident toho aspoň nebude mít tolik na únavné reprezentativní objíždění a pojídání osoleného kóšer chleba od starostů. Může být volen na Staromáku přímo – aklamací. Na Vítkově je pro něj teď po Gottwaldovi místa dost. Když dáte betonovému loupežníku a euroteroristovi Žižkovi do ruky raketu (tenisovou), ušetříte za novou sochu (při vašem krizovém hospodaření) a můžete prodražit Blanku, či jakýkoli jiný český tunel. Nebudeme vyvěšovat „Češi nekrást tady“, protože by to stejně nepomohlo.

Z. Rychlý 3.9.2011 10:57

Re: Dopis Moravana pražáčkům.

Klidně si Pauku táhněte kam chcete, ale na moje (moravské) Sudety zapomeňte. Pro Vaši informaci, pravých Pražáků je v Praze pomálu, minimálně třetina jsou tam bývalí Moraváci, kteří se sice nezměnili, ale zato pěkně vybarvili. Jste přemoudřelý v*l. Jo a zapomněl jse vylepit odkaz na své ubohosti, aby za kliknutí něco přisypalo. Vy ostudo Moravy.

V. Kain 3.9.2011 11:17

Re: Dopis Moravana pražáčkům.

Až budete zakládat ten svůj vlastní stát,tak nezapomeňte na svoje miláčky z Cejlu.

Z. Rychlý 3.9.2011 12:19

Re: Dopis Moravana pražáčkům.

:-)

a nezapomenout taky na kolonii na Šluknovsku.

A. Richter 3.9.2011 12:06

Re: Dopis Moravana pražáčkům.

Eštěže jsem Slezák. Ač mám pražské Pepíky rád jako ostinu v prdeli, než s Vámi do Rakous to radši sám do Brekeke-Huru-Huru. 

     :-)

K. Kužel 4.9.2011 7:49

Re: Dopis Moravana pražáčkům.

Pane Pauku, myslím, že pro člověka vašeho formátu je Morava malá. Co nevidět z ní začnou vaše myšlenky překypovat. Doufám, že ne k nám.

A. Nováček 3.9.2011 9:42

Bursík versus Klaus

Pan Matějka je ubohý pisálek, jinak také hradní poskok. To není nic neobvyklého.  Ovšem s tím postojem k Bursíkově nemoci to už  přehnal.

J. Kombercová 3.9.2011 10:04

Re: Bursík versus Klaus

Nejen.

V. Skalová 3.9.2011 14:54

Re: Bursík versus Klaus

Bursík i dotyčná MM mohli mít oba sami dost rozumu a neproducírovat se hned po takové zátěži v médiích, natož napadat politické soupeře. Ale co kdyby se na toho "génia" zapomnělo, že...

M. Prokop 3.9.2011 23:22

Re: Bursík versus Klaus

Což jste jistě už před válkou prodiskutoval s okresním hejtmanem.

K. Janyška 3.9.2011 8:19

To je válka nikoho, tedy Bursíka, s někým.. Dzp.

M. Moravcová 3.9.2011 9:08

Re: To je válka nikoho, tedy Bursíka, s někým.. Dzp.

přesně tak. Slováci mají hezký výraz niktoš - Bursík.

P. Rada 3.9.2011 1:47

Také se stydím za svého presidenta.

Stydím se zejména proto, že rozkrádání povýšil na ekonomickou nutnost a dělá nám dál ostudu ve světě od letušek, propisovaček... až po rámečky které jsou na jeho formát - či spíše samolibost - zjevně malé.

Matějka asi postrádá ponětí o tom proč a jakého to máme vlastně za sebevědomou škraboškou presidenta. Možná, že mu nikdo nerozkradl fabriku kde nechal své akcie pod rukama nebo, že tu dobu vůbec nezažil. Možná, že mu nevadí radost Moskevských  mafiánů nad tím, jak vehnal svou zem do konzumní závislosti a tedy do faktické surovinové závislosti na téro východní totalitě. Faktem je, že to byl právě Klaus kdo evidentně tlačil na urychlování privatizace i když věděl a opakovaně byl upozornován, že neexistují zákoné normy, že stratíme inteligenci a vědomostní potenciál.... a to, že povede k devastaci průmyslového potenciálu. Např. celá sféra elektonického průmyslu tak byla nenávratně zničena. Krachu se pak společnost vyhnula jen díky tomu, že okolní svět byl v dynamickém rozvoji který nás strhl do svého proudu. Pro  srovnání se lze zamyslet nad tím kam to v elektronice od těch dob dotáhla Finská Nokia a kde kdysi byla.

Klaus je na druhou stranu vedle svého narcistického poškození jež nástupem do presidenské funkce jen zbytnělo i velmi inteligentí rešeršista anglosaské ekonomické literatury a toto vydává za své ekonomické vzdělání. Není pak divu, že v tak očividných případech jak je Řecký krach se v úsudku nemýlí.

Nástup světové ekonomické krize mu ale utekl dokonce o půl roku a globální oteplování planety nebere na vědomí dosud. Takto se sám stává extrémistou světového kalibru jako otec tunelářů i klimatoskeptiků.

Pro Bursíka je už od doby poslední presidentské volby veřejně naprosto nepřijatelný a naopak . Sám Bursík je navíc také povaha velmi bojovná podobně jako Klaus ale s naprosto odlišným vnímání světa. Provětrávat tento principielní a dlouho presentovaný vzájemný afekt přes prodělanou Bursíkovou nemoc je bezohledná hloupost kterou už jsem na NP dlouho nečetl.

K. Janyška 3.9.2011 8:42

Re: Také se stydím za svého presidenta.

Já se stydím za Vás, Rada... Dzp.

P. Rada 3.9.2011 11:32

Re: Také se stydím za svého presidenta.

Nejsem s vámi nijak vázán - leda společným státem. Jestli se zastáváte takových kteří dělají ostudu také tím jak otevřeně podvody, korupci.... - jesem jen rád, že se ode mě distancujete.

K. Křivan 4.9.2011 10:30

Stydět se můžeme ,

když máme lepší alternativu. Pak se můžeme stydět za to, že ta lepší alternativa nedošla k nasazení.

A v tom je jádro pudla.   Ke Klausovi není ani rovnocenná alternativa, natož lepší.

R. Tesařík 3.9.2011 9:03

Re: Také se stydím za svého presidenta.

kecy a bláboly, prostě kecy , prdy , bláboly.