3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 16.7.2010 0:48

Naděje

Snad se teď dočkáme toho, že ministerstvo životního prostředí už nebude sloužit enviromentalistům a ekologistům v prosazování zájmů jejich (většinou) zahraničních chlebodárců. Snad se podaří upravit ochranářské zákony tak, aby s jejich pomocí už nemohli vydírat podnikatele a sabotovat kroky sloužící většině obyvatel. Snad se podaří před nimy zachránit Šumavu a zastavit jejich člověku i přírodě škodící expanzi do dalších oblastí (Křivoklátsko). V této zemi jsme přinejmenším od dob Karla IV uměli, na rozdíl od většiny zemí západní Evropy, chránit přírodu pro potěšení a užitek lidí. Proto víme, že ten kdo staví člověka a přírodu proti sobě, škodí jak přírodě, tak i člověku.

P. Novotný 15.7.2010 23:28

trvale udržitelné?

Nechci polemizovat s celým obsahem článku, ale co mě již dlouho vytáčí a čemu nerozumím, je výraz trvale udržitelný nebo trvale udržitelný rozvoj! Jak může být něco trvale udržitelného - to chtějí zelení demagogové oznámit, že vynalezli perpetuum mobile? Pokud toho chtějí dosáhnout, pak popírají Darwinovu teorii evoluce, protože když je něco jednou dané trvale, zastaví se vývoj! Ale o to jim možná vlastně jde. A jen tak na okraj - pan Jelínek si libuje v zachování těžebních limitů; to aby začal chovat včely na vosk nebo štípat louče. Protože se zachováním limitů jde zároveň podle těchto pošetilců i nerozšiřování jádra. No aspoň nebudeme muset číst ty jejich výborné nápady, protože psát na stroji by ještě zvládli, ale jak to bez elektriky rozmnožit a distribuovat, že.

Díky Lupen (geolog)

V. Skalová 15.7.2010 10:22

Nevím, proč ta adorace neziskových spolků oproti lobbistům

Lobbista své zdroje aspoň nezakrývá, naopak "neziskové" spolky přijímají příspěvky na svou činnost a je otázka, zda uvádějí všechny. "Neziskové" jsou proto, že všechny přijaté peníze utratí na svou činnost a platy...

M. Prokop 15.7.2010 11:19

Re: Nevím, proč ta adorace neziskových spolků oproti lobbistům

A zelené "neziskovky" fungují na vyloženém vyděračství.

K. Janyška 15.7.2010 8:59

Kajan

Co je to životní prostředí ? Co se tím konkrétně myslí ? Dzp.

M. Prokop 15.7.2010 8:54

Že by Jelínek politruk

byl socialista do zelena?

To je pro občany ovšem ta nejdražší verze.

P. Pekárek 15.7.2010 8:52

Je to jako vždy

Všechno, co dělá ODS je smradlavé a špatné.To je základní vize tohoto kryptobolševika Jelínka.To víte, jako za Paroubka se mít nebude, ale nemusí pršet, stačí když kape.

Já osobně prohlašuji :

Všechny články tohohle ruďocha považuji za mizerné, zkreslující a nesolidní  a už je nebudu číst.Říkal jsem to už tisíckrát, ale tentokrát to píšu definitivně,

Jelínek není můj šálek čaje,já totiž nemám v čaji rád cyankali.

M. Prokop 15.7.2010 8:58

Re: Je to jako vždy

Proč krypto- ?

J. Novak 15.7.2010 0:31

Těžební limity

Bakala zaplatil 28 mio, v Beskydech se těžit bude. Koala se zavázala neprolomit limity u hnědého uhlí, to ale v Beskydech není. Ovčan opět naletěl, jak jinak.