3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fanda 14.11.2007 15:37

Re: Re: Naděje

Pán Bůh nás chraň před takovýmito hybatali dějin!!!

Petr 14.11.2007 15:34

Tragikomická postava,

 připomínající nejen svým jménem člena klubu hloupých z jednoho populárního seriálu pana Foglara.Nezaslouží komentářů!Snad jen těch peněz , které stát investuje do takovýchto nedůvěryhodných individuí je mně líto!Mohl by některý z jeho voličů na těchto stránkách  uvést  alespoň  jediný příklad toho, čím je užíitečný.Původně si lidé mysleli, že senát bude sloužit pouze jako  úložiště vyhořelých politiků.Na příkladě tohoto pána vidíme, že je to úložiště pro obyčejný prostý národ ještě nebezpečnější než jaderný odpad!

hlasatel 14.11.2007 15:31

Konečně

někdo správně upozornil, že za zvyšováním cen jsou především levicové odbory. Teprve další zvýšení bude v důsledku reformy ODS.

Jan Daniel 14.11.2007 15:18

Re: Pohádky starého zbrojnoše - a stále kolem dokola.

Smůla Jirko. To, že Obst a další šmejdi vláčeli 7 let Hučína bahnem aby se opak se u soudu ukázalo, že je nevinen, se dá dost těžko okecat. To, že stejný zprofanovaný grázlík vedl causu Čunek jako causu politickou (prodlužování vyšetřování, vypouštění informací do médií) a po stránce trestně-právní ji zprasil tak, že jakýkoliv advokát si u soudu na žalobě pěkně smlsne (nezákonný postup při získávání důkazů, ovlivňování jedinné svědkyně) to vidí taky každý průměrně inteligentní člověk. Tím neříkám, zda je Čunek vinen nebo nevinen, jen to, že vedení jeho causy nebylo podřízeno hledání spravedlnosti ale politickým zájmům. A to je ten hnus přerovskej.  

matra 14.11.2007 15:18

Re: Naděje

Doufám, že přibudou.. Je na lidech, kteří se chovají nekonformně aby společnost ožila. Zkuste si trochu probrat historii. Všichni hybatelé dějin, byli tak trochu blázni.

Buvol 14.11.2007 15:10

Pane štětino, běžte

(Y)

odborar 14.11.2007 15:09

Já už jen chápu, proč právě Šetina byl proti odebrání neomezené imunity poslancům a senátorům..

Pak by si totiž nemohl plácat ty své nesmysly bez důsledků. Musel by konečně předložit důkazy. Kdyby byly chatrné tak trestný čin pro pomluvu. Absurdní, že. Neexistuje to v žádném civilizovaném státě. Aby pomluva byla trestným činem.To jen u nás v našem nedemokratickém postkomunistickém Kocourkově. Tam by Šetina měl konečně napřít svou aktivitu. Aby konečně udělal něco užitečného pro svobodu slova.R^

Kelner 14.11.2007 14:42

Naděje

Doufám, že při dalších volbách už podobné trapné figury jako Štětina, Mejstřík a spol. zmizí a přestanou zaplňovat internet svými duchaplnostmi. Doufám, že to už pochopí i jejich pražští voliči.

Jóžin. 14.11.2007 14:27

Re: No nechci se vyjadřovat v kauze Hlučín, ale..

No myslím že Čunek a Štětina jsou vlastně příbuzní podle jména:

Čunek: 16.stol. Prase,17.stol.Vepř,18.stol.Čuník, 19.stol.Čuně, 20.stol.Čunek. 

Štětina: 16.stl. Prase, 17.stol.Kňour,18. stol Kňour 19.stol.Štětináč, 20.stol.Štětina.

Nějak to tak bude.

Jiří K. 14.11.2007 14:12

Pohádky starého zbrojnoše - a stále kolem dokola.

Jak zaseklá gramofonová deska. Toto vše jsme už slyšeli mnohokrát, nic nového v tomto vyjádření nezaznělo, důkazy předloženy žádné.

Jenom samá nepodložená tvrzení typu: ... Společný tým Bezpečnostní informační služby, okresního státního zastupitelství a okresní policie na přímý pokyn tehdejší sociálně demokratické vlády rozpracoval rozsáhlou diskreditační kampaň...

Takže pane Štětino - kdo konkrétně a komu konkrétně vydal jaký přímý pokyn? Jaké pro toto vážné obvinění máte důkazy?

Pokud je máte, tak je prosím předložte, jinak jenom vyprávíte ty pohádky.

Dr.Bečička 14.11.2007 14:09

k vyjádření senátora Štětiny

     Názory pana senátora a jeho aktivity jsou úsměvné jen na venek. Je strašné, že pan senátor je za tyto aktivity i honorován platem sernátora a fin. požitky, které funkci senátora náleží. Za ty aktivity by měl do státní pokladny vrátit to co mu bylo vyplaceno, neboť  jeho aktivita pro společnost ve volené funkci je nulová  

odborar 14.11.2007 13:38

No nechci se vyjadřovat v kauze Hlučín, ale..

V kauze Čuněk, pane senátore, jste se choval jako dokonalé čuně. Plky bez jakéhokoli důkazu. Směšovat politické kauzy s kriminálními. Jenom proto, že jste na Obsta měl pifku za Hlučína? Položte jediný důkaz manipulace v kauze Čunek, mimo vyjádření soukromého názoru soudce, který jako důkaz neobstojí. V čem se od Čunka lišíte s jeho stranou pochlebníků a čunkařů? :-/Rv Odtupte, nebo dopadnete se superarbitrací jako ten Švejk.;-D

lordpavka 14.11.2007 13:05

Re: Už Vás bylo dost!

Ty nemáš mámu,máš 2 táty!!!

Standa 14.11.2007 12:53

Když

se dává dohromada Štětina a Hučín, je to zajímavé tím, že jeden je senátor a druhý má vazby na BIS. Prolnutí politiky a tajné služby. Velmi nemorální a nedobrá kombinace. Senátor (poturčenec horší Turka), který se potřebuje zviditelňovat a někoho nějakým způsobem dostat za mříže a tajný, který potřebuje někoho nějakým způsobem dostat do kriminálu ( už Švejk znal takové lidi). Takové spojení je to nejnebezpečnější jaké může vzniknout pro nevinné občany. Štětina nepatří do politiky a Hučín neměl být v BIS (oba asi drží palce Topolánko-Dalíkovi a tak vypadají na vyznávače "noci dlouhých nožů".

čtenář 14.11.2007 12:03

Kauza Čunek nemá

ani tak za účel poškodit samotného Čunka, ale zničit KDU-ČSL jako parlamentní stranu. Už teď jejich preference balancují na 5% a Čunkova aféra je může zlikvidovat. Kdo na tom má zájem, není těžko uhodnout. Využití té samé mašinérie, včetně JUDr. Obsta, jako v případě Hučín, je to, co na celé věci nejvíc znepokojuje.

pepa 14.11.2007 11:47

Re: stetina

proc ????

Xury 14.11.2007 11:20

Re: Re: Vrať se

Máte pocit, že Hučín není občan? To, že se jím zabývaly soudy a nakonec ho očistily je sice pěkné,ale těch sedm let mu nikdo nevrátí. Otázka zní, jak je vůbec možné, že něco takového vzniklo. Nebo když vám řeknou "vyšetřování skončilo, zapoměňte" budete spokojená? A pokud jde o Štětinu, tak přesně z takové lidi bych rád v Senátu viděl. Protože ti co se na stranický příkaz stáhnou , vám k ničemu nejsou.

Kouba 14.11.2007 11:01

Píchnutí do vosího hnízda?

Hučína neznám, nevím,co provedl, ale podle reakcí většiny diskutujících, kteří vědí perfektně co udělal, co neudělal a co měl udělat, to bylo asi něco hrozného, že jim při vyslovení toho jména vždy uteče něco do prádla.?

Táta 14.11.2007 10:57

Už Vás bylo dost!

Vážený pane Štětino běžte už do P****e!!!(Y)

POzorovatel 14.11.2007 10:55

Re: Re: Vrať se

Jak říkal Orwell, kdo ovládá minulost ovládá i budoucnost. Cesty do uzavřených oblastí bývalého SSSR byly zcela nedostupné. Pokud se tam nynější senátor Štětina před rokem 1989 opakovaně dostal, je to možné jen tak, že podepsal spolupráci s KGB nebo se stal přímo jejím členem. Ovšem takovou organizaci jako je KGB nelze opustit třeba jako filatelistický kroužek, to je pevný svazek na celý život. A KGB na svoje lidi také nezapomíná. Takže jsou dvě možnosti buď je Štětina zatím něco jako spící agent a pak hnutí, která u nás rozvíjí lze považovat za jeho soukromou iniciativu sloužící k odpoutání pozornosti od svojí velmi problematické minulosti. Daleko horší by ale byla druhá možnost, že to co provádí senátor Štětina se děje na příkaz jeho nadřízených z KGB se záměrem destabilizovat naší politickou i právní (legislativní) scénu. a možná i otestovat nálady a chování veřejnosti u nás. Nevím proč bych se měl odebírat do korejského ráje, to bych na prvním místě doporučil panu senátoru Štětinovi, tam by mohl být pro agenta KGB dobrý důchodový odpočinek a aspoň by nás přestal obtěžovat svými neupřímnými veřejnými projevy a proklamacemi.

jkotek 14.11.2007 10:54

Re: Hučín neměl být v BIS

Nevsiml jsem si, ze by Hucin vysetroval take v Praze nebo v Usti nad Labem. Tam v te dobe take vybuchovaly bomby (za Staromaku a v Usti na autobusovem nadrazi).

klaun 14.11.2007 10:36

Politické přísloví

 Vrána k vráně sedá.

Hariet 14.11.2007 9:58

Re: Vrať se

Senátor Štětina by se měl věnovat věcem, které se dotýkají občanů - nebo aspoň těch, co ho do senátu zvolili. Hučínem se zabývali soudy a doufám, že soudili dobře. Anebo ne? Kde potom žijeme?  Zase v Absurdistánu? Nedávno byl s. Štětina pozván do Radižurnálu a jeho odpovědi na otázky moderátora byly velmi demagogické. Pro mne je demagogem, který se upnul na jeden problém a stůj co stůj chce prosadit vlastní názor. (Takovým jako on se říká "magoři".) Kdysi jsem si ho vážila, dnes již ne...;-€

čtenář zdrojů 14.11.2007 9:39

kacíři

Mám pocit, že Hučína a Uzunglu monitoroval a vyšetřoval ÚOOZ po vedením pana Kubiceho a nikoli BIS.

loula 14.11.2007 9:28

Re: Jednoznačné stanovisko?

Víte, zásah Vesecké do kauzy Cunek je pro mne také jednoznačný signál.

JE 14.11.2007 9:19

Jednoznačné stanovisko?

Hovnajs, zahrají to do autu!

čtenář zdrojů 14.11.2007 9:18

Hučín neměl být v BIS

stačí si přečíst toto: http://www.kan.cz/dokumenty/Vladimir_hucin_chronologie.htm

Hučín bojoval proti komunismu skutěčně poněkud zvláštním způsobem. Používal výbušniny a zbraně. Za to byl komunistickým režimem odsouzen.

Nechci hodnotit jeho statečnost či duševní zdraví. Každopádně bych člověka s takovýmto životopisem nepřijal do BIS. Celý problém současných tahanic kolem Hučína je totiž v tom, že Hučín dostal práci v BIS a svérázným způsobem ji vykonával.

Mě osobně připadá podezřelé, že levicoví extrémisté pracovali tehdy na celém území ČR, ale pouze tam, kde je "monitoroval" Hučín, vybuchovaly bomby. To se pak nemůžeme divit, že Hučína z BIS vyhodili a zároveň byl zatčen.

xxx 14.11.2007 9:02

Mudrc

Pane moudrý, mohl by jste čtenářům přiblížit něco ze své komunistické kariéry a ne trapně moralizovat.  Své nápady, které tvoříte spolu s býv. členem SSM Mestříkem, zasílejte rovnou do Bohnic a nepředkládejte je v Senátu.

kacir 14.11.2007 8:55

ZPRAVODAJSKÉ SLUŽBY JSOU STÁTEM VE STÁTĚ

mají své vlastní zájmy... Kauzy Hučín nebo Uzunoglu , které se BISce nepodařilo dovést (pro ni) do zdárného konce, jsou jen špičky ledovce

Co lze taky očekávat, když tam pracují vedle nových ještě staré bolševické kádry

lerak 14.11.2007 8:54

Re: Informace jsou špatně dostupné

Jen levicový primitiv si může spojit současné zvyšování některých cen s ODS. Na to jejich mozečky ještě mají.