2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vidlák 17.5.2008 12:24

Re: Máte sice

Docela se těším, až pan president jednou prohlásí "nejezte výkaly". Vy budete první, kdo si na nich začne pochutnávat. Už jaksi z principu, že?

Pete Brich 17.5.2008 14:07

Jen hlupák se neustále předvádí, jaký je hlupák, že Zimo?

;-D;-D;-DPB

Kolombo 17.5.2008 23:16

Re: Máte sice

Zato z vašeho stylu psaní, Zimo, přímo vyzařuje noblesa a vysoká kultura. Máte rovné šance nebo vás doma bijou?

Glosator 18.5.2008 11:18

Re: Máte sice

Rovnost šancí, nebo rovnost výsledků, toť otázka. A nerovnost šancí je v mnoha případech dána už při narození, speciálně pokud se týče zdraví.

Pedro 17.5.2008 11:42

Princip přenesení důkazního břemene bohužel není nový

Jestli se nemýlím, byl princip přenesení důkazního břemene na obžalovaného porušen už u sexuálního obtěžování a u domácího násilí, kde jeden z manželů (žena) může dát druhého (muže) vykázat z bytu, pokud ten neprokáže, že první lže. Od počátku s tímto porušením jednoho ze základních principů moderního práva nesouhlasím.

Niky 17.5.2008 9:52

Děkuji Vám pane presidente.

Poslanci,kteří nesouhlasí s tímto antidiskriminačním zákonem a přesto pro něj zvedli ruku to jsou ubožáci a zbabělci,první kategorie.

vládík 17.5.2008 9:31

Pane Klausi,

  nejste moje modla. Ale tentokrát  R^R^

M. Zima 17.5.2008 8:33

Profesore,

když jde o špatné zákony, nemáme v Česku nikoho nad Vás. Ale odůvodnit odmítnutí tvrzením "Česká republika nikoho nediskriminuje" může jenom blbec, který tím jednoznačně ukázuje, že je antidiskriminační zákon v Česku nutně potřeba.

BTW 1): Stejně pitomé tvrzení učinil kdysi Špidla před EU Parlamentem. Vzpomínáte? "V ČR nebyly Romky zákeřně sterilisovány". Buďto lhal, nebo selhal a měl proto odstoupit. Drží se ale u koryta jako Vy, drzostí.

BTW 2) Kdyby v Česku fungovalo jakž takž právo, a právníci měli západní kvalitu, byl byste brzy předvolán jako svědek ve věci právě té diskriminace, kterou tak hloupě popíráte.

vládík 17.5.2008 9:30

Pane

(nechci, analogicky jako vy uvádět, zda vaše tvrzení může napsat jen blbec), rád bych věděl,

 - koho diskriminuje ČR?

 - ty ženy (a není rozhodné, jaké byly národnosti; je velmi trapné, že to takto rasisticky rozlišuje Brusel) podepsaly souhlas se sterilizací; dnes, po desítkách let tvrdí, že nevěděly, co podepisují; to není diskriminace - to je blbost (těch podepisujících); a máte pravdu - v rámci diskriminace ostatních byly tyto ženy odškodněny; povedlo by se uspět s takovým tvrzením u Evropského soudu komukoliv "bílému"?

M. Zima 17.5.2008 10:01

Škoda,

že jste nechtěl, abych dokázal kLausovu blbost, ale přišel s jinou trivialitou:

- Např,: ČR diskriminuje cizince při směně valut dvojím kurzem. Jménem ČR startuje Langer pravidelně vylhané antiněmecké tirády, jménem republiky diskriminuje české soudnictví lidi, kteří nepatří ke klubu, ....   (kLause si necháme na později)

- Jak byly ty podpisy získány je dnes známo a právě o to jde. Všeobecně platí: Český primitivní pohled na věc je třeba nahradit aplikací evropské kultury. (Tomu se brání typy, jako kLaus Neff, Kubera, ... kteří patřilii vždy k privilegovaným a nevědí, jak je to s dokazováním ve sporu s mnohem silnějším a vlivnějším, nebo dokonce ve sporu s mafi, nebo českým státem, což je mnohdy jedno)

Papouch 17.5.2008 10:28

Re: Škoda,

ad 1) - cizinci si valuty menit nemusi, kdyz se jim to zda nevyhodne, povinna smena byvala naposled za Husaka. "Diskriminovany" cizinec si muze vymenit v zahranici, da se bezne platit kartou, mimoto nektere obchody prijimaji i Eura (treba diskonty Plus).

ad 2) evropsko-multikulti-ekologisticke nazory je treba odkazat do patricnych mezi, dokud je cas a jde to. Komu se tu nelibi, muze se prestehovat do jineho statu EU (krome Nemecka a Francie, tam diskriminuji obcany z novych zemi neotevrenim pracovniho trhu). Takze dokud se to nezmeni a nepristane za to na uctu primerene odskodneni Lisabonskou smlouvu rozhodne neratifikovat.

M. Zima 17.5.2008 11:40

V obou případech nevíte o co jde

1) Ve směnárnách dostanete jako cizinec kurs o ca 25% horší, nežli Vám slíbí. S česky mluvícími ten podvod nedělají.

2) Jsem pro rozbití této EU a pro novou bez českého členství. Přitom doufám v Iry, protože ukecení Češi se včetně Vás této EU, bez které by byli páté kolo u vozu, budou držet zuby nehty.

Ohledně té diskriminace kecáte jako Langer a Hajšmann. Proč neřeknete, že německá TV za pár minut s německými policisty u Goerlitz před několika dny chytila v každém druhém autě pašované cigarety, čtyři Čechy, kteří jeli "koupit auto", ale neměli u sebe peníze, místo toho jim našli nádobíčko na knaknutí dveří a startování a vzadu punčochy, masky na obličej. Dalším úlovkem byl expert, který měl prázdné kanistry a ruční pumpu s hadičkami a zpětným ventilem. Ten trik už je znám, v noci přepouští diesel z náklaďáků. Jako další příklady bych mohl uvést loupeže kovů ze hřbitovů v Bavorsku, nebo, jak nedávno s kroucením hlavou oznámili ze severu Německa, přes noc přes 60 deklů od kanálů, atd. K tomu oznámí takový seladon Hajšmann v ČT, že se kriminalita nezměnila a současně pustí v české TV kravinu, že Němci v Česku tankují a ujíždějí přes hranice. Rozporuplný diletantismus průchodný pouze v ČR.

tris 17.5.2008 13:29

Re: V obou případech nevíte o co jde

Ad 1) To nediskriminuje "ČR", ale směnárny. A pokud vám mění za jiný kurz, než vám řeknou, tak je to podvod, který je normálně žalovatelný. Já tady souhlasím, že ČR - stát - v podstatě nikoho nediskriminuje. Vy si pletete "ČR" - ve smyslu stát, jak to myslel Klaus, a "ČR" ve smyslu lidé, jak to právě nemyslel. Naopak lidé diskriminují podle všech možných kritérií a je to naprosto normální.

Ad 2) Schenghen měl znamenat konec hraničních kontrol. Neznamená. Někdo tady lže.

Veničan 17.5.2008 13:46

Re: Re: V obou případech nevíte o co jde

K tomu ad 2 - nemůže to být právě Zima?

Pete Brich 17.5.2008 14:23

Ty dekly od kanálu vypadají na Vás, Zimo!

Že by homelesáci udělali výpravu na sever Německa, to může napadnout jen někoho s progresivní paralýzou;-D;-D;-D

PB

Papouch 18.5.2008 12:10

Re: V obou případech nevíte o co jde

ti vyse popisovani vytecnici (pp recidivisti pochybneho puvodu) by davno meli byt dlouhodobe internovani v pracovnim tabore

bohuzel to neni tak jednoduche, protoze tu stale strasi pochybny koncept "lidskych prav"

byl jsem se kdysi podivat v Buchenwaldu a byl jsem velmi prijemne prekvapen velkorysosti Velkonemecke rise vuci kriminalnim zivlum - to je reseni hodne nasledovani

jezevec 18.5.2008 16:23

Re: V obou případech nevíte o co jde

hehehe zima já zapomněl že v německu nejsou lupiči - tu pakáž kterou jsem minulý víkend skopal u mého otevřeného auta, byli asi češi? škoda že i když ječeli bolestí mluvili německy.

kdyby byla rozbita eu a nová stvořena bez českého členství - zustaneš do ní taky čumět přes plot. to bys chtěls? stejně tě tam v tom rajchu nikdo nebere vážně a nikdo nechce, viď. a doma jsi taky za kašpara.

Hrad 17.5.2008 7:32

Zase něco

Proč tento text Václav Klaus nezveřejí na Zvedavci a pod? To je taková škoda!!??:-);-D.

PetrH 17.5.2008 13:38

Re: Zase něco

On na Zvědavce nechodí, ten je pod jeho rozlišovací schopností. A vy stejně lezete i sem, tak co vám vadí?8-o

jasan 17.5.2008 7:19

to zase budou

eurovlezdozadkiste jecet.

Ale i ze zduvodneni senatu je to jasne - dalsi deblita ze svate EU.

A to jeste uvidite, pokud podepiseme Lisabon....

Ypsilon 17.5.2008 8:26

Re: to zase budou

Klaus si udělal radost, kopl při tom Zelené do kotníku a Marek Benda se v TV šotu (včera v Událostech a komentářích) předvedl jako alternativně inteligentní a velmi ohebný . Nic jnež poslancovat neumí, tak musí být flexibilní :-P

Jiří Chýla 17.5.2008 8:42

Kdybyste Jasane četl Klausovo odůvodnění,

našel byste tam větu: Formu „střechového“ antidiskriminačního zákona zvolila naše vláda, nikoli Evropská unie.

a pokud jste schopný její obsah vnímat, pochopil byste, že ta debilita je dílem naší vlády a ne EU. Ale to byste musel opravdu, ale opravdu přemýšlet.

vládík 17.5.2008 9:34

Re: Kdybyste Jasane četl Klausovo odůvodnění,

Myslím, že to nic nemění na tom, že EU vymýšlí debilní příkazy (bez ohledu na to, zda je my implementujeme více či méně debilně). Konec-konců: jak může EU trestat členský stát za to, že se jeho poslanci (případně) chovají v souladu s Ústavou: hlasují podle svého svědomí, třeba i proti diktátu Brudelu???

tomcat 17.5.2008 10:08

Re: Re: Kdybyste Jasane četl Klausovo odůvodnění,

V přístupové smlouvě jsme se zavázali, tuším dle čl. 10 SES (ve světle judikatury Evropského soudního dvora) k implementaci směrnic... Nikdo nás nenutil. Zajímavé by bylo, pokud by Komise vůbec podala žalobu na porušení Smlouvy (cesta k tomu je dlouhá,), jak by se k tomu postavil Soudní dvůr

Rudolph 17.5.2008 12:43

Panebože co to je za kohoutky na fotobuňku?!

Tak ale kurňa, to tady není nikdo, kdo by si vzpomněl na slavný kohoutky na fotobuňku, která "nám ta únyje, mrcha jedna, nadiktovala"?  Na to, že rámcové a dobře míněné normy se v naší kotlině bleskově změnily v nástroj dílem vyčůraných šikulů, dílem tupých byrokratů?

Tady na NP je banda celkem inteligentních lidí: opravdu máme zapotřebí věřit, že nám EU diktuje kohoutky na fotobuňky a zákony nařizující zaměstnávat alkoholičku s 8 dětmi? Proboha řekněte k tomu někdo něco.....

KUK 17.5.2008 12:50

Re: Panebože co to je za kohoutky na fotobuňku?!

..zbytecne ...jak se modraskum modre perdy  zacnou valit pres pater do hlavy, mysleni to odnese. Ba i dokonce to vede k produkci analnich vyrazu...viz Topolanek, Langer...snad jen poslat do Ruska tam to umi lecit , naucili se to na rudych perdech funkcionaru....

jkotek 17.5.2008 14:59

Re: Panebože co to je za kohoutky na fotobuňku?!

Slavne kohoutky na fotobunku JSOU NARIZENY Z EU. A jsou narizeny i pro vsechny stare cleny EU, pokud tito nemaji vyjimku.

Vyjimku maji VSECHNY STARI CLENOVE EU. Tak se dela diskriminace po bruselsku.

Anděla 17.5.2008 16:08

Re: Re: Panebože co to je za kohoutky na fotobuňku?!

Odkaz na směrnici?

Rudolph 17.5.2008 17:12

Re: Re: Panebože co to je za kohoutky na fotobuňku?!

Nejsem odborníkem na kohoutky. Ale s lehkým srdcem se s vámi vsadím, že je to jen hloupá interpretace nějaké normy. Nakonec náš národní vzor Švejk nám neustále ukazuje cestu.

PS: Já jsem narozdíl od drtivé většiny Čechů Švejka četl a vím, že to nebylo žádné ignorantské howado. Ale to je jedno, lidový úzus už to takhle posunul, tak to používám ;-)

Viktor 17.5.2008 4:00

Václav Klaus jako vždy

sleduje především své vlastní zájmy, což neprohlédnou pouze lidé naivní nebo předpojatí - a těch je, bohužel, velké množství.