1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vašek 28.2.2006 7:25

Kartelová dohoda

Jestli tohle ÚOHS označí za kartelovou dohodu, tak to bude vynikající zpráva pto všechny dlužníky v tomto státě. Pokud se totiž dohodne skupina věřitelů a pošle dlužníka do konkurzu, tak to bude možno označit za kartelovou dohodu, protože jednali ve shodě.
dvd 28.2.2006 7:29

BINGO

moja 28.2.2006 13:29

Re: Kartelová dohoda

správný postřeh, jakmile se podnikatelské prostředí dozví, že má nějaká firma problém s placením, v žádném případě jí nepřestávejte dodávat vaše dodávky, jinak bude použit  postup:          1. premiér vás v tisku označí za hyenu,gaunera a vyděrače - startovací čistá fáze
                        2. nastupuje úřad s Pecinou v čele - fáze objektivního posouzení,začíná to smdět
                        3.je vyměřena pokuta - úder na kverulanta
a pak zaplatíte pokutu za kartelovou dohodu(závěrčná fáze - 50% ní výsledek - mikro sviňárna),jste li chudý dodavatel,nebudete mít na pokutu a nastoupí exekuce na váš majetek (sviňárna)...........a váš domeček si za pár kaček koupí v exekuci předseda místního výboru ČSSD nebo KSČ(bolševická sviňárna na úrovni).........Kdo si myslí ,že se Jáchymov nedá znova najet se mýlí.
P.S.: distancujte se od věřitelských výborů!!!!!
 
              
divizna 28.2.2006 8:15

Re: Vláda váš postup jistě ocení - prodloužením termínu splacení dluhu ;-)

Rád bych upozornil na jednu pikanterii. Před tím, než jiný z geniálních soc. dem.ministrů zdravotnictví (Dr.David) odvolal ředitele nemocnice v Motole a ředitele Vinohradské nemocnice, měly obě  vyrovnané hospodaření. Ředitelku Vinohradské nemocnice prý odvolal (to mám ale z druhé ruky) pro závažné nedostatky v evidenci špinavého prádla.
Frodo 1.3.2006 0:57

Re: Re: Vláda váš postup jistě ocení - prodloužením termínu splacení dluhu ;-)

Reditelka Vinohrad byla odvolana pro podezreni z korupce pri nakupu leku a dalsiho zdravotnickeho materialu. To se nepodarilo nikdy prokazat, ale CSSD se nejakymi omluvami neobtezuje. Nicmene to ze jeji nastupkyne tak nizkych nakupnich cen jiz nikdy nedosahla ukazuje, ze podle sebe soudim tebe funguje spolehlive.
L 28.2.2006 20:11

Re: Vláda váš postup jistě ocení - prodloužením termínu splacení dluhu ;-)

Vydíte jak je to dobrý když má ČSSD v čele pokud možno všech úřadů svého spolehlivého člověka. Ten rozdíl mezi Pecinou z ÚHOS a bývalým šéfem NKÚ. Ale zase se hochovi Paroubkovi dávají lehčeji příkazi Pecinovi.