30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Brett 31.5.2006 0:09

Re: úžas? No ne!

U soudnych lidi si dela pan Klaus v zahranici dobre renome.  Jen tak dal pane przidente!  Nechceme byt otroci bruselu.

GEORGES 30.5.2006 3:25

Příspěvek

Přiznávám, že jsem četl poprvé projev našeho presidenta a musím říct,  že z mého pohledu je velmi korektní a neobsahuje nic, co mu bylo ze strany naší vlády vyčítáno. Nevím kde je zakopaný pes. Jsem příznivcem EU, nebo společenství evr. národů, či jak nazvat snahu o vytvoření určitého celku, který by působil homogenněji a tím váženěji v dnešním globalizovaném světě. Mám silný vztah k Francii, která byla zakladatelem a hnacím motorem i když teď po vstupu nových členů a jejich silnou orientací na co nejvolnější kapitalismus, představovaný Spojenými státy, je velmi rozčarovaná a hledá své nové postavení. Vím, že pan Klaus neměl nikdy vztah ke kombinaci kapitalismu a sociální společnosti, na takovouto moderní společnost se díval s despektem, ale ještě jednou musím konstatovat, že oba jeho projevy byly hodné státu jakým jsme my a žádné své osobní, soukromé názory neobsahovaly. Bezdůvodné napadání jednání presidenta při zahraničních návštěvách je přinejmenším nevkusné. Možná, že by stálo za to, vrátit se k myšlence quasi-presidentskému systému, podobnýmu jako ve Francii, aby se posílila hlava státu v přímých volbách a president by byl jednoznačným zástupcem naší země směrem do zahraničí. Když to navrhovala ODS při oposmlouvě-byl jsem zásadně proti, připadalo mi to silně účelové, teď se mi to jeví jinak, přeci jenom se doba trochu změnila.

Joska 29.5.2006 23:21

Re: Názor vědců se mě osobně dotkl

Jak jste Astone Malý přišel na to, že každý odpůrce KLause (jako že jím jsem) musí být socan, či bolševik? Zvlášť když Váš guru svým vlezprdelkovstvím rozhodně splňuje lépe bolševický naturel než Vámi uváděný a mnou vážený pan Sokol. To bude asi tím rozdílným naturelem, že? Nechce se Vám moc přemýšlet, co?

karwit 29.5.2006 22:47

Re: Re: Re: jeho veličenstvo

Naši vědci? Myslíte fanatika Konvalinku nebo sociopata Hořejšího?

Pokud vím, tak od těchto "vědců" se distancovalo i liberární vedení akademie.

mira.le 29.5.2006 21:21

Re: Názor vědců se mě osobně dotkl

Těchto lidí si vážím víc než profesora který svou profesůru získal podivným způsobem.

mira.le 29.5.2006 21:16

Re: Je zajímavé proč Václav Klaus vyvolává tak nenávistné reakce

Sprosté slovo ne,ale sviňáren se nadělal víc než všichni politici po něm.

Kardiak 29.5.2006 17:50

Re: No, to si teda hodně dovolil:

A nejen na bruselské.I u nás jich kejhá dost a dost!

jurist 29.5.2006 17:23

jeho veličenstvo

Všem diskutujícím, zejména pak příznivcům p. Klause děkuji za jejich věcnou a jakýchkoliv emocí a osobních invektiv prostou argumentaci, která se sice naprosto netýkala toho, o čem jsem psal, ale i takováto konstruktivní kritika je potřebná, že ano...  Nyní již vím, jak hluboce, ale opravdu hluboce jsem se ve svých názorech mýlil.  Těším se opět, ale opět  na shledanou

Anděla 29.5.2006 16:57

Re: Předvolební díkůvzdání emigrantovo

Také si gratuluji.

Anděla 29.5.2006 16:56

Re: Souhlas.

Možná se mýlím. ale srovnal jste právě plány pana Hitlera s dnešní Evropskou Unií? Tak to je tedy silná káva. Máte s panem Goebbelsem srovnatelné argumenty.

Kaktus 29.5.2006 16:44

Protože nás má svým frackovitým chováním reprezentovat

milan007 29.5.2006 15:48

jurist

Můžete mi říci, kteří Vaši vědci . Vy nějaké máte a platíte a nebo je to obdoba výrazu naši pracující ??

tibie 29.5.2006 15:15

Re: Tiskové prohlášení vlády bylo jen k tomu projevu v Estonsku.

 A myslíte,že Paroubek vůbec věděl, co podepisuje?Ono je to docela makačka na bednu to pochopit Hlavně,že to bylo proti Klausovi.

tibie 29.5.2006 15:10

Re: Re: Nema to smysl

kašlat na idiota,škoda papíru.NEVOLIT !!

tibie 29.5.2006 15:08

Re: Re: Re: jeho veličenstvo???

že voni "jurist" jsou posunovačem u dráhy?Ale jestli to ti jejich vyhrajou,tak ještě budou na Klause v dobrém vzpomínat.

packaj 29.5.2006 14:51

Je zajímavé proč Václav Klaus vyvolává tak nenávistné reakce

Všimli jste si, že VK je snad jediný český politik, od kterého jsme nikdy neslyšeli sprosté či vulgární slovo? Velmi vzácné v současné kultuře české politiky.

L 29.5.2006 14:33

Re: jeho veličenstvo

vy jste si snad ani nepřečetl ten článek a předem štěkáte jen když slyšíte jméno Klaus. To děláte i v běžném životě?

Malý Aston 29.5.2006 14:20

Názor vědců se mě osobně dotkl

Dne si každý může kecat co se mu zamane a dokonce i psát,co se mu zamane. Když tady kecáme my občané,tak kecáme za sebe.Když údajní vědci těsně před otevřením volebních místností zveřejní otevřený dopis proti Klausovi,tak to není proti Klausovi ale je to pro podporu naší rodné strany bolševické uhnízděné v ČSSD a KSČM.A když se podíváme,kdo to podepsal,tak je to také jasné,pan Sokol,kterého nezvolili za prezidenta a řada jiných,které také dobře známe.Takže vážení vědcové,navrhuji přepsat a napsat" My vědcové ti nejlepší,nejchytřejší Vám radíme,volte ČSSD a KSČM,jedině tyto strany zajistí naši lepší budoucnost". Já proti tomu nejsem,dnes má možnost každý volit koho si zamane.Tak ať volí komunisty a na Klause ať se vy.serou.

Rip 29.5.2006 14:16

Předvolební díkůvzdání emigrantovo

Předvolební díkůvzdání emigrantovo

Žulový Aston 29.5.2006 13:53

Re: Re: Nema to smysl

Žalovat před stanným soudem a do hodiny pověsit, protože Klaus byl vždycky pro Unii a nikdy neřekl, že díky Unii se budeme mít ekonomicky hůře. A Unie, ta sviňa na nás chystá úsporné balíčky!! 

predátor 29.5.2006 13:47

Re: Re: jeho veličenstvo???

;-Omoc řeči nad rozlitým mlíkem, zbytečně, počkejte si na 3. večer, pak si naopište znovu

divana 29.5.2006 13:33

Re: Nema to smysl

paroubek nemá imunitu! žalovat!

Mysch 29.5.2006 13:27

kocourku,

jak jste na to prisel?

hodne neRath 29.5.2006 13:21

Re: nevím, kolik je let lidem jako je jurist nebo Josef, ale možná byli mladí a nezažili ty doby

no, take doufam... i kdyz zapomente si na Lainena... a pokud vim, tak se cosi takoveho vazne chysta

jurist 29.5.2006 13:07

Re: Re: jeho veličenstvo???

Svatá prostoto... Žijte blaze

kocourek 29.5.2006 13:05

Re: je tu jeste treti moznost,

Takze vy souhlasite s tim,ze vlada muze lhat,mlzit,vymyslet si?A my k tomu mame byt zticha?Nebylo to uz tady?

Bubik 29.5.2006 13:05

nevím, kolik je let lidem jako je jurist nebo Josef, ale možná byli mladí a nezažili ty doby

nebo naopak jsou už staří a senilní a nepamatují si je, ale bylo by dobré připomenout následujcí kdysi platná ustanovení trestního zákona:

§ 98 Podvracení republiky:  (1) Kdo z nepřátelství k socialistickému společenskému a státnímu zřízení republiky provádí podvratnou činnost proti jejímu společenskému a státnímu zřízení, proti její územní celistvosti, obranyschopnosti nebo samostatnosti anebo proti jejím mezinárodním zájmům, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

§ 99 Poškozování státu světové socialistické soustavy: Kdo spáchá některý z trestných činů uvedených v § 92 až 98 namířený proti některému státu světové socialistické soustavy, bude potrestán tresty stanovenými v oněch ustanoveních.

Doufám, že § "Poškozování státu Eu" součástí trestního zákona nikdy nebude. I když by si to jak je vidět mnozí přáli.

hodne neRath 29.5.2006 12:31

Re: Re: Re: Re: Re: jeho veličenstvo

nejak asi nectete....

1) Klaus je dotcen, ze ho Paroubek kritizuje za to co NEREKL

2) pani vedci kritizuji Klause za to, ze rika co si o EU mysli... a podporuji EUstavu.

Jirka1 29.5.2006 12:24

Re: jeho veličenstvo???

Jste holt nenapravitelný a chápu, že jej nenávidíte, neboť dokázal mnohem víc, než Vy pane "juriste". Kromě toho je  prof.Ing. V.Klaus CSc., mnohem  vzdělanější než asi Vy,ale Vám to říkat je blbost, jste totiž volič levice.Tečka .

P.S. :jen si je volte,oni Vám ukážou, zač je toho loket, už chtějí předsedu sněmovny, předsedu sociálního výboru v PS PČR, vliv na NBÚ,VZP a další, ve kterých ještě nejsou...(píši o KSČM a jejich noshledech z ČSSD). Můj tip je, že nakonec KČSM získá víc hlasů než ČSSD. Mrkněte na www.volebnipreference.cz a uvidíte,co si o tom myslí většina těch,co surfují na netu !

jurist 29.5.2006 12:23

Re: Re: Re: Re: jeho veličenstvo

Tady přeci nejde o ústavu EU (která je mimochodem opravdu "veledílo" ), ani o Paroubka (a buďte si jist, že rozhodně nejsem fanouškem jeho partaje) ale o to, že není  normální, abych, pokud si někdo dovolí nesouhlasit s mým názorem, místo věcné diskuse buď druhou stranu zesměšňoval - věty jako "ani nevím, co je pan tenaten zač", případně "já se tu ponižuji, že tu vůbec jsem - viz Tv krize", anebo, když už dotyčný je ve svém oboru skutečná vědecká kapacita, se pohoršuji nad tím, jak dotyčný může být vůbec vědec. Marná sláva, za kuponvou priavtizaci Nobelova cena nebude a vědecký věhlas nejspíš také ne; já věřím, že to je pro někoho opravdu, ale opravdu těžké, se s tím smířit... A na jakokoliv jinou, než zcela adorující reakci tak, jak,  řečeno slovy našeho prezidenta, předvádějí ti Štěpánkové a Žantovští, reagovat vždy hystericky, to je skoro otázkou pro znalce, zda zde nejde o narcismus... Je mi líto