29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

DOKUMENT: Otevřený dopis primátorovi hl. m. Prahy

V politice se řídím několika zásadami, mezi které patří i určitá míra shovívavosti vůči politickým nováčkům. Doba hájení nicméně uplynula a já již nehodlám skrývat rozčarování nad Vašimi přešlapy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Zelený 8.9.2021 16:38

Tady máte digest z vaší hospůdky pátý cenový skupiny:

Hřib je katastrofa., proti pirátům je třeba bojovat všemi možnými prostředky, Piráti považuji automobilismus za zhoubu lidstva a řidiče za sebranku, kterou je třeba omezovat nebo okrádat., Hřib je Anarchstický chaot a mizerná Covidová sestřička a zbabělý, líný Doktor, Hřib je pitomec, i hořčák je hřib.Vlastně podhřib. Žlučový, stavby a opravy silnic nejsou "zcela nekoordinované, chaotické a nedomyšlené" ale právě naopak, precizně naplánované s cílem zlovolně co nejvíce škodit obyvatelům., řib je aktivista, který nenávidí řidiče a snaží se jim škodit programově., jev je způsoben prostou blbostí páně primátorovou., lze vysvětlit blbostí. A tady nejen blbostí primátora, ale spíš náměstka pro dopravu., Kdybychom ovšem do Prahy kromě hřibů neposílali i voly, Piráti vedou promyšlenou VÁLKU proti automobilistům.

Blbečku slepej, hluchej a starostlivej!

J. Vlček 8.9.2021 17:20

Karol Polák po vítězství jistého Cocota na olympiádě, kdysi vyslovil hezké přání: bodaj by i u nás bolo vjacej takých koko tou. Dnes by z vás měl radost, pane Zelený. ;-D;-D;-D

K. Zelený 8.9.2021 17:27

O tom z čeho by měl či neměl radost Karol Polák víte kulový, blbečku urputnej.

J. Vlček 8.9.2021 17:52

Jelikož už Karol Polák není mezi námi, tak děláte radost aspoň mně, pane Zelený, což je od vás hezké. ;-D;-D;-D

K. Zelený 8.9.2021 21:21

Jestli dělám radost nějakému uchechtanýmu blbečkovi, to je mi ukradený.

J. Vlček 8.9.2021 21:34

To jsem sám rád, že vám to nedělá potíže, a že to děláte z lásky k bližnímu, pane Zelený. Jste zlatý člověk. R^ ;-D;-D;-D

V. Heidlerová 8.9.2021 20:50

Vám už se to všechno stalo, jak pozoruju. Vy jste opravdu fatální ...Rv

J. Farda 8.9.2021 21:19

Ano, skutečně není nad slovo zkušeného, není-liž pravda, pane Vlčku?! ;-)

J. Ganaur 8.9.2021 13:38

Váhal jsem, koho volit.Teď už vím.Díky pane prezidente!;-D;-D;-D

D. Stirsky 8.9.2021 12:06

A poznámka k těm, kterým se zdá neetické otírat se o Zemanův zdravotní stav! Před druhou volbou jsem psával noticky (on je samozřejmě nečetl) v tom smyslu, že by měl zvážit, zda má kandidovat. Že se lidé budou navážet do jeho zdravotního stavu a že to bude hodně nechutné. Jenže Zeman moc chtěl. Nepřenresl by - jsa narcista nom plus ultra - že Havel a Klaus zvládli dvě rundy a že on by měl v zářezu jen jednu. S velkou pravděpodobností mu ti, co jej mají opravdu rádi, říkali: "Máš to zapotřebí? Vždyť zdraví máš jen jedno! Musíš už konečně odpočívat." On samozřejmě neposlechl. Takže má, co chtěl!

J. Vlček 8.9.2021 12:33

Kéž by se náš příští prezident vyznal v politice, a hájil zájmy Česka, jako je tomu u prezidenta Zemana. To bychom si mohli gratulovat. [>-]

Hlavně abychom nemuseli jedinou říkat: zlatý Zeman. ;-(

J. Šebek 8.9.2021 12:34

A on si na svůj zdravotní stav stěžuje, ze tady píšete má co chtěl? A pokud si pamatuji, tak váš zbožňovaný Havel se do funkce také hrnul a byl na tom zdravotně stejně, ne-li hůř a nikdo se o něj neotíral. Holt na každého jiný metr, co?

J. Vlček 8.9.2021 12:39

Přesně tak, pane Šebku. R^

J. Šebek 8.9.2021 12:47

Díky.:-)

M. Moravcová 8.9.2021 13:24

Zemana nemám ráda z jiných důvodů, než že jsou nemocné nohy. Jeho mstivost, hulvátství, sebestřednost. Ale když mu pracuje mozek, klidně může sedět na vozíku. Jeho promyšlené šachistické tahy a předvídavost jsou výborné.

Bohužel mnozí politici jsou jurové, seladoni a egoističtí manekýni, ovšem mozek mají zakrnělý. To je horší.

D. Stirsky 8.9.2021 13:27

Ano, on je skvělý politický šachchista. Jen své nadání zneužívá.

R. Toman 8.9.2021 14:53

Havel zvlád dvě a půl rundy, ale tu poslední ve velmi špatném zdravotním stavu, po dvou prodělaných rakovinách. Také mohl odstoupit ze zdravotních důvodů. Ona je to tady taková tradice od dob TGM, první pacient v LDN Lány. Pouze dva presidenti končili v dobré kondici, Zápotocký a Klaus. A jistě má co chtěl, jako třeba v USA Biden. Politik neuvažuje tak jako vy.

V. Čermák 8.9.2021 16:43

Škoda, že jste nepsal noticky i před 2. volbou prezidenta Havla na jeho chabé zdraví. On pak celé druhé volební období částečně promarodil, částečně prorehabilitoval v Portugalsku a částečně promarnil psaním nestravitelného Odcházení. Ale měl štěstí, že i jeho nepříznivci se k němu chovali Slušně...;-DRv

D. Stirsky 8.9.2021 12:00

Vážení! Pochopte, že Zemanovi vůbec nejde o blaho občanů Prahy. On se maximou "Salus civium Pragae - suprema lex estis!" vůbec neřídí. Jemu jsme, jako Pražené, ukradení. Navíc prezident strázně výluk, rekonstrukcí, změněných tramvajových linek, a výlukových autobusů vůbec nezažívá. Sedí či leží zalezlý v Lánech, občas je dopraven obalen pemprskami na Hrad, někomu podá ruku či něco podepíše... Jenže při vší bídě svého zdravotníého stavu je stále - a to je nutno mu přiznat - zřejmě jediným politikem s velkým P u nás. On politické šachy ovládá dokonale! Má vždy promyšleno mnoho a mnoho tahů dopředu. Jenže! Tohoto svého nadání nevyužívá pro blaho státu a jeho občanů, ale k ukájení svých nenávistí, zlob, k osobním mstám, k narcistním výlevům atp. Piráty a Hřiba nesnáší. A tak si svoji ataku naplánoval geniálně.

M. Moravcová 8.9.2021 13:27

Taky Piráty a Hřiba nesnáším. Pro jejich primitivní nadutost a hloupost.

J. Farda 8.9.2021 13:32

Eminent! :-)

A. Renjascu 8.9.2021 13:51

Jestli mu záleží na Pražácích je irelevantní, to zda využívá pražskou MHD je irelevantní taktéž. Diskuse je o tom, zda události popisované v dopise jsou pravdivé či nikoliv. Čili je doprava v Praze již ok? Je již plně dostavěn tunelový komplex Blanka, je již dokončen severní obchvat Prahy, je již metro na letiště, jsou komunikace v Praze v dobrém technickém stavu a nebo se stále opravují, je v Praze spousta uzavírek, existuje v Praze nesmyslná zúžení komunikací...

Jinak Zeman je asi opravdu posledním politikem s velkým P (ačkoliv to levičákovi nerad přiznávám), protože s ostatními politiky je to jak s generály v USA (viz článek pana Hampla: https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/usa-proc-se-generalove-boji-bidena.A210906_113039_p_zahranici_wag)

P. Kubáč 8.9.2021 11:58

Dobrá auta je třeba nahradit Eko-normami zpazgřenými paskvily. Řidiče je třeba otrávit postupem dle MUDr. Hřiba a pak nastane ta růžově-zelená budoucnost, se síťovkou na zastávce budete koukat jak si šlechta vozí zadek elektromobilem.

J. Farda 8.9.2021 11:56

Od dob primátorky Krnáčové je přeci notoricky známo, že Pražané - které to hradní gentleman nevytkl - jsou zpovykaní, tak voco gou!? :-)

J. Šebek 8.9.2021 11:18

Ač s prezidentem většinou souhlasím a jsem na jeho straně, tak v tomto případě jsem názoru, že si tenhle pamflet mohl ušetřit. Jen bych k tomu ještě připodotkl, že je smutné kolik ubožáků se tu otírá o jeho zdravotní stav. Ti lidé zde nevyjadřují názor. Tihle ubožáci si zde vybíjejí svoji patologickou nenávist.

J. Ganaur 8.9.2021 11:20

Tak, on si ten zdravotní stav přivodil sám!A, kdyby nebyl prezident, tak by po něm ani Alík neštěkl!:-P:-P:-P

J. Šebek 8.9.2021 11:35

Tak za a) víte houby co si přivodil sám a možná se budete divit jak na to budete vy v jeho věku. A mám mnoho známých a i přátel, kteří žili zdravě a spousta jich na tom není zdravotně nejlíp, bohužel někteří už to v poměrně ranném mladém věku mají za sebou.

za b) A i kdybych připustil, že si svůj zdravotní stav způsobil sám, tak to nijak neomlouvá něčí hulvátství. Podle toho jak jste vystartoval jak čertík z krabičky vidím, že speciálně ve vašem případě jsem trefil hřebíček na hlavičku.

J. Ganaur 8.9.2021 12:46

Chlast a cigára?To něm dost vypovídá!Asi v tom jedete taky!:-P:-P:-P

J. Šebek 8.9.2021 12:54

S Gaunerem je diskuze zbytečná. Sbohem!

J. Ganaur 8.9.2021 12:56

;-D;-D;-DDošly argumenty....