2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PROKOP BUBEN 18.2.2007 17:06

Re: Re: Re: Re: velice přínosné

 Nenadlábl ste se příliš Langrodonaldové syté MODŘE......Pokud baba, nebo debil je uznán za věrohodného informátora, pak mu někdo takový musí také uvěřit....Jinak by musel dotyčný převzít svoji odpovědnost za svá tvrzení.....Langer od politických plenek ve vysokých funkcích je odtržen od reality a koná s mnoha podobnými ZE VŠECH PARTAJÍ STEJNĚ, jako bolševici ŠKODU, nikoliv však UŽITEK,,,,,,

Marie 18.2.2007 19:44

Re: Re: Re: Re: velice přínosné

Pokud reagujete na mě, tak jsem pravicový volič a otázku jsem kladla proto, že někdo chce Langra, někdo Paroubka, každý ví, jak to má být, ale nikdo neví jak. K osobě ministra vnitra se nemohu vyjadřovat, protože tomu jako běžný volič až tak moc nerozumím, ale ráda si přečtu konstruktivní názory. Jediné, co jsem jako žena pochopila je fakt, že jak on, tak jeho rodina to musí mít těžké. I to je důvod, proč ho nekritizuji, jen jsem chtěla, aby tato komunikace byla věcnější. Asi takto: když se vám to nelíbí, tak mi napište, jak to budete řešit vy, budete-li ministrem vnitra.

Bimbác 18.2.2007 9:35

Je to jen další důkaz amatérství a hurá stylu

Měli jsme v poslední době dost podivných ministrů vnitra, ale tenhle je opravdu na místě kam ani zdaleka nepatří. Co takhle odstoupit Ivánku, než toho poondíš ještě víc?

Zase na druhou stranu, dokud budeš ve funkci, budeš pro ČSSD získávat hlasy, to tě na grémiu ODS nepochválí.

Ludva 18.2.2007 8:16

Mlčeti zlato,

platí v případě Paroubka dvojnásobně. Co kdyby se tam nějaká bomba našla, opět by se znemožnil jako se slavným povolebním projevem. Tentokrát se Lagrovi vůbec nedivím, byly informace od osoby, která o tom zřejmě věděla více než obvykle žertující školáci, takže bylo lépe něco udělat než hrát mrtvého brouka. Pochybuji, že by Bublan udělal něco jiného.

Ještě k umělcům - agentům. Proč proboha zrovna po umělcích chceme, aby byli morálnější než zbytek společnosti. V minulosti to byli lidé, kteří obveselovali, objížděli vesnice v maringotkách a kradli slepice. V žádném případě to nebyli bojovníci. Teprve média z nich udělala bohatou elitu a vzory pro mládež, ale povahově jistě zůstali stejní. Kdo tady nejvíce propagoval komunistické myšlenky ? Přece Jan Werich, stačí si pustit Hej rup nebo Císařův pekař, tam se to znárodněním a kolektivizmem jen hemží. A byl snad kvůli tomu horší herec ? Jsou snad písničky Jarka Nohavici horší vzhledem k jeho minulosti ? Nebo knihy Pavla Kohouta ? Hodnoťme umělce podle jejich díla a vysokou morální laťku klaďme politikům, ti to mají v popisu práce. Umělci, aby se mohli realizovat potřebují veřejně vystupovat, proto se jim nedivím, že za komunizmu třeba něco podepsali, aby měli pokoj. No a pokud někomu opravdu ublížili, ať je soudí podle práva.

honza 18.2.2007 10:40

Re: Mlčeti zlato,

V povolebním projevu neřekl nic, co by nebyla pravda. Moc v této zemi převzala banda zločnců a korupčníků, kterým fandí zloději jako je Ondřej Neff

Casiopea 18.2.2007 18:28

Re: Re: Mlčeti zlato, Jeníku, plně souhlasím, že moc v této zemi převzala banda zločinců a korupčníků. Je jen potřeba upřesnit, že to bylo v roce 1948!!!

Pavel 18.2.2007 18:44

Re: Re: Mlčeti zlato,

Bože můj, Bože můj ...

viktorka 18.2.2007 3:40

neznalost?

Pane ministře, mluviti stíbro, mlčetizlato. Co jste vykonal do této doby - za celou dobu svého ministrování? Změnilo se něco k lepšímu? .

GLUM-II 17.2.2007 22:44

Komunistického šílence již nelze pustit k moci.

Vůbec není podstatné, zda v ten který moment někdo ze současné vlády udělá něco špatně či dobře.Pan Paroubek využije jakékoliv záminky aby se prezentoval před svou voličskou základnou a dělá všechno proto, aby se za použití jakýchkoliv prostředků opět dostal k moci.K zastavení tohoto postiženého člověka je třeba taktéž použít všech prostředků, aby se mu to již nikdy nepodařilo.Pan Paroubek patří do rukou odborníků v oblasti psychiatrie. Sleduje-li  kterýkoliv duševně  zdravý člověk jeho chování, musí dojít ke stejnému závěru.

ceský Honza 18.2.2007 7:35

Re: Komunistického šílence již nelze pustit k moci.

Máte pravdu. Pan Paroubek je nestestím pro tento stát a navíc nestestím velmi nebezpecným.

moker 18.2.2007 8:29

Re: Re: Komunistického šílence již nelze pustit k moci.

Ač s Honzou většinou nesouhlasím a myslím si své nepublikovatelné,tentokrát má naprostou pravdu,Pán Bůh nás chraň od soudruha Paroubka.

ceský Honza 18.2.2007 10:05

Re: Re: Re: Komunistického šílence již nelze pustit k moci.

nejsem ledajaký Honza ale "ceský Honza"

Předseda NDS Jan Valenta 21.2.2007 10:15

Re: Komunistického šílence již nelze pustit k moci.

S tím lze naprosto souhlasit. Už v dobách, kdy s.Paroubek sloužil komunistům v RAJ Pha 1 museli za něj podřízené účetní makat, neboť jeho duševní stav se projevil i na malé funkci ekonoma. Jeho stihomam plně propukl, když mu po mašinfírovi Grossovi spadla do klína ČSSD.Věru, KSČM a ČSSD má společný historický základ: Lze jen litovat, že ti lepší socani jsou pryč. Zeman : ( samolibý, pěna u huby, na půl cvok), Špidla : autistický šílenec, Gross : maniakální depresiva a kleptomanie, eroblb, Paroubek : stihomam, spojený s představou o své "výlučnosti". Běda českému národu z takových "politiků".Snad ta svěrací kazajka by pomohla. Halt u Kaštanu se roku 1878 sešli agenti rakouské státní policie, líheň ortodoxního bolševismu( oba Zápotondové),zdravé jádro nezachránil ani 20.12.1920, KSČ vyšla z této strany (Šmeral, Gottwald, Tonda Harmonika). Cožpak jsme slepí a nedokážeme se konečně poučit z našich dějin????

Křupan 17.2.2007 22:42

Celý povyk je kvůli odtajnění materálů StB

Celý povyk je kvůli odtajnění materálů StB. Potrefené husy tady naříkají nad bezvýznamnou akcí, která ani nenarušila chod letiště. Nějaký pošuk ohlásí útok, tak podle předpisu se to musí prověřit, i když jde s největší pravděpodobností o blbost. Za normálních okoností by si toho nikdo ani nevšinul. Jenže je třeba odvést pozornost, tak budeme nadávat Langrovi...

čtenář zdrojů 17.2.2007 23:31

Re: Celý povyk je kvůli odtajnění materálů StB

a proč toho pošuka nezavřeli? kdyby volal jako anonym, byl by po usvědčení okamžitě zatčen za šíření poplašné zprávy.

Křupan 18.2.2007 8:00

Re: Re: Celý povyk je kvůli odtajnění materálů StB

Měla tedy policie hrozbu zcela ignorovat, jenom proto, že vědmu nelze trestně stíhat pro šíření poplašné zprávy?

A co vůbec jde? Letiště ani nebylo uzavřeno a žádné lety nebyly zrušeny. Ten OT je na letišti trvale, byly pouze posíleny policejní hlídky. Já vím, ministr je Langer - to je to co vám vadí...

moker 18.2.2007 8:34

Re: Re: Celý povyk je kvůli odtajnění materálů StB

Ten "pošuk" nevyhrožoval anonimně,jen řekal co si myslí a za to by ho měl někdo zavřít?Přemýšlej trochu.

macecha zlá 18.2.2007 16:10

Re: Re: Re: Celý povyk je kvůli odtajnění materálů StB

Jo, měli by z něj vymlátit, od koho to má -- standardní policejní postup ;-D

Předseda NDS Jan Valenta 21.2.2007 10:19

Re: Celý povyk je kvůli odtajnění materálů StB

Výborně, nejsem ani náhodou příznivec ODS a tím méně "levicové pravice", ale ministr Langer je první, který do teplých míst estébáku na vnitru zaryl.

loula 17.2.2007 21:57

Vážený pane ministře.

akce na Ruzyni mě nevadí, souhlasím s tím, že každé potenciální nebezpečí je nutné analyzovat a přijmout opatření odpovídající závažnosti tohoto nebezpečí. Vadí mě, že podle vašeho vyjádření nešlo o popud sensibila, zatímco podle mluvčích BIS a policejního ředitelství o popud sensibila šlo. Myslím, že by bylo vůbec nejlepší, kdyby jste se před vydáním informace na veřejnost nejdříve domluvili. Jinak - v tomto konkrétním případu - vypadáte jako šašci.

čtenář zdrojů 17.2.2007 23:30

máte pravdu

akce na letišti byla zcela v pořádku. Jenže v pořádku není, že vědma nebyla zatčená a že nakonec nebude ani potrestána za šíření poplašné zprávy. Odteď se může každý uchyl představit jako senzibil a nic se mu nestane. Kdyby ale uchyl zavolal jako anonym, policie ho vyhledá, zatkne a bude odsouzen.

moker 18.2.2007 8:37

Re: máte pravdu

Ty a Parobek jste také na svobodě a to považuji za mnohem nebespečnější.

PetrK 18.2.2007 8:50

Re: Re: máte pravdu

Tak  pozavírej opozici. Ať se ví co jste zač. 

Frank 18.2.2007 12:29

Re: Vážený pane ministře.

Langer může dělat, co chce a stejně bude vždy vypadat jako šašek. Kolikrát, když byl v opozici, vyzýval ministra vnitra k demisi? Vzpomínáte na dojemné scény před mikrofony? Vždyť to jsou jeho praktiky. A to by to nebyl Paroubek, aby toho nevyužil. Jenže co chtít po takové vládě, které šéfuje takový valašský buran a hulvát? Jediní ministři, kteří se mi zdají být kompetentní jsou Pospíšil a Nečas. Jinak to jsou lumeni jeden jako druhý. Jestliže ODS a ČSSD nemá na post předsedy jiné kandidáty, tak ať bůh ochraňuje tuto zemi.

Jirka 17.2.2007 21:03

Ministr vnitra, je hlavně rád, že je rád.

Hlavně, že rozbije co ještě funguje. Ale co, však má imunitu. Co ho zajímá, že všichni policajti, kromě Policejního prezidia jsou totálně nasraní kvůli tomu, že šli platově dolů. On už to někdo ocení, nebo ho ocení...

mirek 17.2.2007 20:38

Ne poprvé

se Parouback and his melody boys usvědčil z účelového zapomínání svých kroků a využití kdečeho k prospěchu svému. Kromě mne to pochopila dost velká část diskutujících. Pak je tu samozřejmě další velká část diskutujících, jejichž naturelu tato bezpáteřnost vyhovuje.

ceský Honza 17.2.2007 19:56

pane ministre, nenechte se vylákat z vozové hradby.

Pan Paroubek a Bublan a jím podobní nemohou kritizovat policejní zásahy. Mám v pameti jimi zpusobenou estrádu na CzechTechu u Mlýncu. Bydlím totiz vedle, tak jsem si uzil. Stacili by bývali tri dopraváci, kterí  by normálne rídili dopravu  a byl by klid. A tito specialisté mají jeste drzost se ozývat.

Jeste dodávám ze nejsem rozhodne technoparták a ze je mi 57 let.

loula 17.2.2007 21:59

Re: pane ministre, nenechte se vylákat z vozové hradby.

Naprosto s vámi souhlasím. Myslím, že kdyby organizátoři CT pár dní před akcí řekli policii, kde to bude, kdy tam budou přijíždět, jak to mají zabezpečené a třeba požádali dopravní policii o spolupráci při řízení dopravy, tak tam policie ty tři dopraváky dala a byl by klid.

ceský Honza 18.2.2007 7:32

Re: Re: pane ministre, nenechte se vylákat z vozové hradby.

Nez tam dorazili speciální oddíly, bylo tam dopraváku mozná dvacet. Problém je,  ze místo rízení dopravy vse zatarasili. Pritom ta  jejich louka  (technácu)  je prístupná po nádherné asfaltované ceste, takze zavrení dálnice, byla rafinovaná  svévolnost rízená nekým, kdo si chtel zabouchat.

Ale o to v této diskusi neslo.

loula 18.2.2007 10:41

Re: Re: Re: pane ministre, nenechte se vylákat z vozové hradby.

Já si myslím, že to bylo oboustranné. V roce 2004 Bublan proti CT nijak nezasáhl, a Langer řval jak pominutý a vyzýval jej k okamžíté rezignaci. V roce 2005 Bublan zasáhl. a Langer řval opět. Jistě, můžete říci, že v roce 2005 měli tu louku pronajatou. Jednoduchý propočet ale ukazuje, že s předpokládanou účastí z roku 2004 a všemi vozidly byla na jednoho účastníka plocha panelákového WC. Myslím, že správný model je rok 2006, kdy se organizátoři a státní správa dohodli na termínu, podmínkách konání a pod, a ejhle, žádné problémy nebyly. Ovšem vyskytly se hlasy se strany účastníků, že když se nemohou porvat , tak to není ono. To už je o něčem jiném.