21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Martin 16.11.2006 7:50

Re: Re: verit klausovi nebo kozenemu ?

Ale totez se da napsat presne i o Klausovi. Proc mam verit Klausovi a neverit poradci Klausova namestka ? Nevim kdo mluvi pravdu, ale ruku do ohne za Klause nevlozim

Semiramis 16.11.2006 7:49

Re: Re: Ale ale!

Milý eTony, saša už mnohokrát projevil, že není schopen ničeho jiného než  velmi primitivní nenávisti - logiku u něj nehledejme a slušnost už vůbec ne. Neplýtvejte na něj energií.

Semiramis 16.11.2006 7:45

Re: verit klausovi nebo kozenemu ?

Kožený o sobě může tvrdit cokoli - ale někdo mu uvěří, protože mu věřit prostě chce. Že, Martine? 

Martin 16.11.2006 7:42

verit klausovi nebo kozenemu ?

je jasne, ze klaus se bude tisickrat dusovat, ze kozeneho videl jen jednou a pak vlastne dvakrat ale celkem to je de facto nulakrat

problemem je, ze kozeny o sobe tvrdi ze pomahal klausovi vyhrat ve volbach a s privatizaci /to vse stihl asi za jen tech patnact minut/

navic byl poradcem estebaka trisky, ktery byl klausovym namestkem, ze by klaus se nikdy nestykal se svymi namestky ? a nebo vzdy za namestky chodil tajne kdyz byli samotinci a opusteni ? a nebo se mu podarilo chodit za svym namestkem presne v dobe kdyz tam kozeny nebyl ?

hezky posano i je to zde http://modra-sance.blogspot.com/2006/06/klaus-kozeny.html

L 16.11.2006 7:26

delnicky puvod

U dalkoveho Profesora je nejdulezitejsi, ze ma delnicky puvod. Matka komunistka rustinarka, otec komunista, to je prece delnicky puvod jak ma byt.

Veselý 16.11.2006 7:23

Co říct

oba jste mi pánové, zcela ale úplně zcela - lhostejní. Stejně jako vaše spory.

BuBu 16.11.2006 6:18

Petr Pithart - tragikomická postava . . .

. . . předlistopadové a polistopadové politiky ČR !

Člověk - komunista, jehož veškeré životní kroky a jednání byly jen a pouze "zištné" ! Rádoby filosof a zcela neschopný politik, který (spolu s V. Veškrnou Havlem)umožnil, aby nám tu, ještě dnes bolševici kázali o morálce ! Jeho slyšení "trávy růst" (obhajoba komunistů - tedy sama sebe) a jeho stavění "dvojdomků" v době, kdy i každé nemluvně v této zemi vědělo, že všichni političtí představitelé Slovenska chtějí samostatný, nezávislý stát . . . to jen dokazují !

Bezpáteřník Petr Pithart je živým důkazem toho - že bolševik zůstane vždy jen a pouze bolševikem . . . i kdyby zde neměl zůstat "kámen na kameni" !

eTony 16.11.2006 5:56

Re: Ale ale!

jak dlouho vás ještě bude bavit hlásat tyto nesouvislé pitomosti ? Nevytrhávejte z kontextu a uveďte souvislosti nebo připomeňte situace, ve kterých bylo co a kdy řečeno, buďte tak laskav.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 16.11.2006 4:44

Re: Re: Klaus uz starne

no ale stejne je mi to divny ... Klaus ... a nedostatky? ;-D

saša 16.11.2006 3:48

Re: Horší je to jinde, Havel zase dělá České republice ostudu v cizině svými žvásty

Havel je ten, kdo nám v cizině udělal dobré jméno, na rozdíl od Klause, který předvádí svůj archaický nacionalismus - protože na domácím dvorku  už nebude - v Evropě - prvním kohoutem.

Klause nepřijala anglická královna, zato Putin ho přijal v komnatáh, kam "normální smrtelník nevkročí.". Nepište o tom, o čem nemáte páru!

saša 16.11.2006 3:42

Ale ale!

Klaus propadá různým animozitám, teď se lačně vrhl na Pitharta. Co se týče Koženého - selhává mu už paměť? Přece jasně kdysi prohlásil: "Více takových Kožených!" Ostatně jaksi zapomněl na vícero věcí... Kdo není pamětníkem toho, jak se dral k moci, jak umožnil tumelování atd. - může ho dnes obdivovat. Nebýt toho, že si vyžádal pomoc komunistů při volbě preztidenta - mohli jsme mít v čele jinou osobnost...

A vůbec je s podivem, jak se nyní věnuje, nikoli poprvé, vyjádřením na N.psovi.

68 16.11.2006 3:07

Re: Klaus uz starne

Tak přece má nedostatky!

Sil 16.11.2006 2:44

Proč ne?

Souhlasím s Vámi, je na tom Pithartově textu jasně vidět hlavně to jak mu ležíte v žaludku. Ten neobvyklý seriál mně díky fikci i humoru ukázal některé události mnohem jasněji. Pithart humor nepoužil, napsal to zcela neobjevně. Profesionální historici psali zajímavě. A ta Vaše jeansová bunda člověka rozesmála. Proč ne?

Historik 16.11.2006 2:18

Horší je to jinde, Havel zase dělá České republice ostudu v cizině svými žvásty

Gándhí byl obyčejný probritský kolaborant v Indii. Sám Gándhí prohlašoval o sobě na přelomu 19.-20. století, že udělal v Indii pro britskou Korunu víc než všichni Britové. Za toto jej Britové glorifikují. Podobnost s Havlem čistě náhodná? Že Clinton plácá hlouposti to je vcelku známo.

Zdravím našeho prezidenta, konečně jeden normální člověk.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 16.11.2006 2:00

Klaus uz starne

Můj protest proti nim nemá nic společného s mou absencí smyslu pro humor nebo s nepochopením žánru.

Uz dokonce priznava, ze neni dokonaly. Priznava absenci smyslu pro humor. Kdyby totiz onu absenci chtel poprit, tak by napsal "s mou udajnou absenci" ;-D