16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
míša mýval 13.3.2007 8:16

minimálně nervózní?

To musí být z Buršíka každý inteligentní člověk

Bob 13.3.2007 7:24

Re: Re: Osobní útok ?

K tomu není co dodat! Bohužel !

honzak 13.3.2007 7:18

Re: Osobní útok ?

v tomto slunném ránu se sprostá slova vůbec nehodí. Proto použiju citát:

"Voběs se na semaforu!Jungwirth"

ZK 13.3.2007 7:47

Re: Osobní útok ?

Asi jste těch bolševických dopisů do Rudého práva napsal hodně, že o tom tolik víte?!

Lájoš B. 13.3.2007 11:01

Re: Re: Osobní útok ?

Bohužel jsme je naopak museli všichni číst, víte ?

Emp 13.3.2007 8:26

Re: Osobní útok ?

Lájoši, cením si vaší diskuse.. nicméně s Vámi nesouhlasím. O osobní útok šlo, a pokud nešlo, je Bursík zatraceně arogantní a nediplomatický. Výhružky typu "měla by být značně nervozní" či "za nehody může ona" jsou toho důkazem. Zná pan Bursík pravomoce a procedury SUJB? Zná třeba stupnici INES a její definici? Pokud zná, šlo o osobní útoky bez podložení, pokud nezná, je to poněkud trapné to jeho vyjádření

Lájoš B. 13.3.2007 11:02

Re: Re: Osobní útok ?

Budu souhlasit v případě který jsem uvedl. Že totiž odmítnutí volit VK je osobní útok.

Emp 13.3.2007 11:58

Re: Re: Re: Osobní útok ?

Lájoši, ok, je to Vaše právo.  Jen vážně pletete hrušky a jablka. Osočení a výhružky z neplnění povinností v instituci, která Bursíkovi nepodléhá a má být dle OSN apolitická je opravdu absurdní.  SUJB "jede" dle atomového zákonu, pokud je porušován, nechť jsou následky, ale obviňovat kohokoli neznaje zákonů je minimálně slabomyslné.

Lájoš B. 13.3.2007 13:03

Re: Re: Re: Re: Osobní útok ?

Tady právě to, co nás odlišuje. Hrozně bazírujete na zákonu, ale ten nic neříká o tom, že vyjadřovat se ke kontrolnímu orgánu (představovaného momentálně paní Drábovou) může jen její nadřízený. Na rozdíl od mnohých Bursík neříká nic o tom, že by snad místo paní Drábové měl být někdo jiný z politických důvodů - viz. politické obsazování všech možných postů ve všech možných orgánech. Že by Bursík neznal zákony a proto byl slabomyslný, to je pak čistě vaše fabulace.

Pokud SUJB jede čistě podle atomového zákona, tak na co Drábovou ? TO by pak bylo buřt, kdo tam je. Ale ono přecijen není, že ?

Emp 13.3.2007 14:33

Re: Re: Re: Re: Re: Osobní útok ?

Vy opravdu nejste z branže :)

Tedy ... To, že bazíruji na zákonu je dle mého důležité, protože pokud se začne dávat na pocity, vede to k anarchii. Bursík mluví o změně ve vedení, přičemž nemá právo ji odvolávat a ani nemůže její práci hodnotit. To může jako sopukromá osoba, může říkat i názory, ale nesmí vystupovat jako ministr a místopředseda vlády. Rovněž mu vadí, že nejsou udělovány pokuty - a jelikož podle zákona být udeleny v tomto případě nemohou - jde o politický nátlak. SUJB by mělo být na pozici soudců v nezávislosti (ale to je můj názor)

Üvedl jsem, že Bursík bud skutečně atomový zákon nezná, či jej vykládá špatně. Nevím, co je na tom za fabulaci, opakuji ještě jednou - přečtěte si ho.

A poslední Váš odstavec - Jistě, že jede podle atomového zákona, jenže také musí být člověk, který musí mít za vše zodpovědnost , dohlížel na to, aby byla rozhodnutí v souladu se zákonem, navíc SUJB má i jiné pravomoce, než jen kontrolovat jaderné elektrárny... mrkněte se třeba na jeho stránky..   Lájoši, to všechno, co Vám píšu píši proto, že pokud chcete vystupovat jako "znalý" a soudit, musíte si něco nastudovat. Když už ne jadernou fyziku či chemii, tak alespoň zákony a uspořádání státní správy. Bez těchto znalostí tu budete opravdu často mluvit do větru a nebudeme se chápat.

NevericiTomas 13.3.2007 12:04

Re: Re: Re: Osobní útok ?

Pokud napisete, ze nebudete volit VK a budou nasledovat argumenty, pak ne. Reknete-li, nebudu volit VK proste proto, tak to osobni utok JE. Bursik rika, ze Drabova ne, protoze jadro....

čtenář 13.3.2007 6:56

Jestli si někdo myslel, že od SZ

lze čekat něco jiného, tak to bylo velmi naivní. Přesto ji spousta lidí volilo, jako náhražku za nebožku US. Bylo to sice lepší, než volit strany, které se vůbec nedostaly do parlamentu, ale teď se stejně diví, jak ten Bursík blbne. A to asi ještě nepřišlo to nejhorší, Bursík tam není aby obhajoval nějakou praštěnou zelenou ideologii, kvůli té tam mohli nechat Beránka s Patočkou, on tam je proto, aby dělal potíže velkým stranám, hlasoval proti Klausovi při prezidentské volbě a vůbec prosazoval politiku bývalé US. Jenže za zadkem má kohortu zelených šílenců, takže čas od času ze sebe musí udělat blba jako s tou Drábovou, aby s nimi vůbec vydržel a mohl plnit své bohulibé poslání. Ještě si užijem.

Lájoš B. 13.3.2007 7:04

Re: Jestli si někdo myslel, že od SZ

Všem stejně, pisateli. Klause volit nebude ani ČSSD a překvapivě ani KSČM (pokud jim zas něco neslíbí - říkám já).

AndyO 13.3.2007 6:30

jedna mrňavá Drábová stojí za tisíc Bursíků

a doufám, že tohle si vláda uvědomí a zachová se podle toho. Chápu, že potřebovala Zelené k tomu, aby se stala vládou, ale každý vyděrač by měl být včas zastaven- jsem to říkala a nejen já, že je lepší nevládnout než vládnout s pistolí u spánku.

Lájoš B. 13.3.2007 7:01

Re: jedna mrňavá Drábová stojí za tisíc Bursíků

Pistole u spánku ? Pro koho ? Případné odvolání paní Drábové je pro některou z vládních stran smrtící ? Spíš to je jen produkt vašeho "básnického střeva". ;-D

AndyO 13.3.2007 7:04

Re: Re: jedna mrňavá Drábová stojí za tisíc Bursíků

Lájoši, to neřešte, aspoň  než tu zvláštní dostudujete. Fakt vás tam neučí ani číst ?

Lájoš B. 13.3.2007 7:24

Re: Re: Re: jedna mrňavá Drábová stojí za tisíc Bursíků

To jste mě argumentačně zničil, blahopřeji. ;-D;-D;-D

ladislav 13.3.2007 7:41

Re: Re: Re: Re: jedna mrňavá Drábová stojí za tisíc Bursíků

Prosím tě,Lájoši,běž se už spláchnout, z těch tvých blábolů bolí oči.

ZK 13.3.2007 7:49

Re: Re: Re: Re: jedna mrňavá Drábová stojí za tisíc Bursíků

Na to si stačíte Vy sám, blahopřeji

BuBu 13.3.2007 6:28

ZELENÍ - sestavička k pohledání !

Bursík - muž s máslem na hlavě, Kuchtová - Jiho-česká matka za rakouské peníze, Kateřina Jau-Jau- pražská smažka, Džamila Stehlíková - dezertérka od škopku, Pávek - "odborník" na větrnou energii (za cizí peníze), Liška - brouk Pytlík-práce všeho druhu (a všechny za ho.no) !

Panečku to je sestavička ! S ní to velmi, ale velmi daleko dotáhneme ! To budou všichni zírat . . . až se tu budeme pást a svítit si k tomu loučemi ! ;-( 

Lájoš B. 13.3.2007 7:08

Re: ZELENÍ - sestavička k pohledání !

Máte ukrutný strach ze šesti lidí za Zelené ve sněmovně, dobře. Jakou hrůzu musíte mít teprve z komunistů, kterých je tam stále přes dvacet ? Zelení chtějí šetřit, komunisti navázat na Lenina - čili bída a smrt revoluce.

Netřeba 13.3.2007 7:13

Re: Re: ZELENÍ - sestavička k pohledání !

Víc bych se bál těch zelených. U těch totiž lidé ještě nepochopili, čeho všeho jsou schopni. A jsem přesvědčen, že Auroru mají nabitou a připravenou k výstřelu.

Lájoš B. 13.3.2007 7:27

Re: Re: Re: ZELENÍ - sestavička k pohledání !

Tak to je mi líto, že ve vašem strachu vyhrává zelený nad bolševíkem.:-/

Netřeba 13.3.2007 7:32

Re: . . . vyhrává zelený nad bolševíkem.

Tak to není. Myslel jsem to tak, že u bolševika můžeme předpokládat, co udělá. Na rozdíl od zelených.

selidka 13.3.2007 11:19

Re: Re: Re: Re: ZELENÍ - sestavička k pohledání !

Europoslankyně Hybášková uvedla v nějakém rozhovoru, že poslanci v Evropském parlamentu za zelené strany obecně patří k levici až  ultralevici. Například mají velké zásluhy i na finanční podpoře Palestincům. Myslím, že je důvod se bát zelených....

mh od Labe 13.3.2007 10:14

Re: Re: ZELENÍ - sestavička k pohledání !

zelení nechtějí šetřit, chtějí utráce státní (neboli naše) peníze pro svoje osobní zelené zájmy.

Lájoš B. 13.3.2007 10:45

Re: Re: Re: ZELENÍ - sestavička k pohledání !

Ty osobní zájmy jsou ... ?

RomanL 13.3.2007 11:16

Re: Re: Re: Re: ZELENÍ - sestavička k pohledání !

Topit biomasou, dotovat "zelenou" elektřinu... Ještě něco? Platíte to VY, tak si jim řekněte.

Lájoš B. 13.3.2007 13:06

Re: Re: Re: Re: Re: ZELENÍ - sestavička k pohledání !

Jé, já myslel, že mě obdaříte nějakým střetem zájmů Bursíka v nějakém kšeftu s dotacema do alternativních zdrojů a ono nic. Dost slabá odpověď, na to že má jít o OSOBNÍ ZÁJMY. :-/

Skála 13.3.2007 3:34

Bursík se aspoň stébla chytil.

 Nejsilnější motivací při zakládání Strany Zelených, byl odpor proti hrůzu vyvolávající škodlivosti jaderného odpadu. Boj proti JETE byl fetišem SZ. Vyvracet blbost mezi členy SZ o škodlivosti jaderné elektrárny, bylo vždy nemožné. Je to jejich posvátná myšlenka a tu si nenechají vzít. Ztratili by smysl své existence. A teď ten Bursík. Vytáhne stranu na výsluní politiky, zasloužil se o její popularizaci, dal ji image mládí, ale nějak se mu nechtělo do boje za zrušení jaderných elektráren v Česku. To mu měli za zlé nejen jeho spolustraníci, ale i přátelé v Evropě. Nebyl prostě dost Zelený. Konečně přišla chvíle, kdy se mohl vyjádřit proti Temelínu, aniž by ztratil tvář před Českou veřejností, kterou bude ještě potřebovat. Na Temelínu došlo k úniku vody! Ona sice nebyla žádným problémem, žádného rozsahu, ale aspoň něco. A tak se chopil jak tonoucí stébla, aby před svými délesloužícími spolustraníky si udržel respekt a potvrdil tím svoji Zelenost. Nemůžeme mu to mít za zlé. Činil tak jen pro své udržení se u moci a činil tak preventivně, jakoby do zásoby. On osobně ani nemíní vážně různé Zelené výpady proti čemukoliv, ale míní vážně se udržet u moci. Když už se konečně dostal do čela nějaké strany, tak sakra hodlá ji dostat a udržet v čele státu. A to se nikdo nesmíme divit, že?