23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Alf 17.10.2007 7:54

Omyl

Pokud vím, tunel pod Stromovkou, tak jak byl plánován koncem 80. let, měl vést na místě Buštěhradské železniční dráhy a měl být tunelem hloubeným z povrchu, nikoliv raženým. Realizace by bývala znamenala totální devastaci horní části Stromovky od Dejvic po Holešovice, proto srovnávat oba projekty nelze. Nevím, kde pán senátor bydlí, doporučul bych mu však nastěhovat se třeba do Veletržní ulice - zápach a hluk z aut 12 hodin denně, od podzimu do jara příšerná špína.

severočech 17.10.2007 7:47

občanská sdružení

z Prahy 7, která by protestovala proti tunelu, by mohla být obyvateli Veletržní ulice označována za vrahy. Myslím, že pan senátor by si měl pronajmout byt v této prokleté ulici.

Netřeba 17.10.2007 7:47

Neznám dopravní problémy v Praze.

Ale vzhledem ke zvyšujícímu se zviditělňování autora článku si říkám, jestli mu náhodou nebude končit šestileté senátorské volební období.

Takže se pro ještě větší zviditelnění zviditelnění ze senátora stává cintátor.

ladislav 17.10.2007 7:45

Mejstřík, alias Che Guevara

Tohle podivné stvoření, které pospává za naše prachy v senátu se jednou za čas probudí a vyplodí moudro, z kterého by jednomu slezly nechty.No pane Mejstříku, revoluce už skončila, nejvyšší čas začít se živit prací,co říkáte ? A jak správně tady někdo poznamenal, jsou to vaši kámoši a pomatenci vašeho střihu, kteří blokují výstavbu pražského vnějšího okruhu. Tak si to proboha nejdříve srovnejte v hlavě.

dvd 17.10.2007 7:44

Když si tak vzpomenu na expektorace

různých mejstříkoidů stran tunelu Mrázovka, uklidňuje mě pomyšlení, že i tohle je jenom bílý šum.

obcan Prahy 6 17.10.2007 7:34

už aby ten tunel byl hotový

včera bylo pozdě. Chápu že to panu senátorovi myslí politicky, ale Praha 6 potřebuje aby městský okruh pokračoval dál na Prahu 7, nebo se tady v těch dopravních zácpách smrady udusíme. Pro jistotu poznamenávám, že bydlím i pracuju na Praze 6 a do práce jezdím výhradně MHD na trase Kajetánka - Prašný most - Kulaťák.

Karel Vlach 17.10.2007 7:24

Nejlepší by bylo nevést dopravu centrem

Vybudovat záchytná parkoviště na krajích Prahy, odklonit tranzitní dopravu , zajistit fungování přažské veřejné dopravy, snížit jízdné. Budu na Černém mostě rychleji autem než metrem / 20 minut a více intervaly / ! Pražská doprava je v kolapsu i když je sobota večer. Špatně řízené křižovatky. Magistrátu spřátelené firmy staví dlouho a nekvalitně. například na Černém mostě se opravuje silnice neustále.

Standa 17.10.2007 6:52

Mejstřík

trpí senátorskou nemocí (spolu se Štětinou) - fanatickou hloupostí.

honzak 17.10.2007 6:27

další senátorská perla

"architektonického hlediska bezduchou a utilitární stavbu tunelu" Nevím, jestli potřebuje silniční tunel mít ducha. Ale utilitární být musí, musí totiž sloužit svému účelu. Kéž by svému účelu sloužili senátoři!

Odvedení silniční dopravy pod zem je běžná z vyzkoušená metoda. I tak "zelené"město, jako je Oslo, či tak "zelený" stát, jakým je Švýcarsko tuto metodu používají. Kydání špíny na SJ magistrálu je oblíbeným sportem (vední SJM je opravdu tragické), ale vnitřní okruh se tím kydáním nepostaví, co pane senátore? A nevíte kdo blokoval (a někde doposud blokuje) výstavbu vnějšího okruhu? Po něm by měla projíždět drtivá většina kamionů a podstatná část osobních aut.

Mistr Jan Hus 17.10.2007 6:20

Á, fanatický předseda SSM se zase něčemu věnuje.

Má zajisté pravdu. ;-D

Historik 17.10.2007 2:29

Zbyteční senátoři = zbytečný Senát, a zvláště senátor Mejstřík

Co tedy navrhujete, pane senátore? Zkritizoval jste to důkladně a politicky zhodnotil a zepsul (jako vždy víte, kdo za to může, baví Vás to ještě? vždyť už jste měl osmnáct let na to, abyste něco předvedl a jen nemluvil, ale od mluvení nebolí ruce, že?). Co však navrhujete? Necháte Pražákům sešrotovat auta? Nebo je budete přes Prahu přenášet pomocí vrtulníků? Jak to chcete vyřešit? Zakážete či zredukujete průjezd automobilů Prahou (s tím by se i dalo souhlasit)? Když se dostavěla Severojižní magistrála, tak byla co do hustoty provozu téměř prázdná, kdo předpokládal, že se počet aut v Praze bude množit za posledních 15 let exponenciální řadou? Do všeho jen rýt umí každý a zvláště senátor Mejstřík. Vyberte si, pane senátore nějaké téma a dotáhněte to do konce. To je totiž práce. Vrtat a rýt do něčeho by uměl každý, jenže něco opravdu dělat a problém opravdu řešit už každý neumí a domnívám se, že zvláště senátor Mejstřík patří do této nejpočetnější skupiny. Předvádí to v Senátu neustále a jen dokazuje, že Senát je opravdu na dvě věci.

Ostap Bender 17.10.2007 2:06

Tak nevím...

...chápu to dobře, že senátor Mejstřík dává přednost stojícím šňůrám aut ve Veletržní, Korunovační a na Letné před tunely, které auta z těchto oblastí odvedou pod zem (stejně jako tomu bylo v případě Strahovského tunelu a tunelu pod Mrázovkou) a umožní snad konečně hladší průjezd ze severu a východu města na západ?

Sekac 17.10.2007 1:44

Mejstriku, a Vy jste proti tunelu neco podnikl?

Nebo Vaclav Havel?

novy vzhled 17.10.2007 0:08

takze Maestro komponoval bez znalosti

Jestli tomu rozumim, tak Maestro nevedel, ze tam bude v sousedstvi ten uzel, a tudiz ho do sve zlutozelene konstrukce nezakomponoval, takze musi zacit s komponovanim od zacatku.