1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BH 24.4.2006 13:24

Re: Re: A tohle je zase co? Pokus o diskreditaci Paroubka?

Vsak ma Haqns pravdu,

ono je prece daleko pohodlnejsi jen nadavat, nez zkusit neco sam se sebou udelat a treba i delat.......:-D:-D:-D

Hans 24.4.2006 13:24

Re: Re: Re: Hansi,

 Na daních odvádím měsíčně více než činí průměrný a někdy i nadprůměrný plat v ČR. Jsem však přesvědčen, že to co by pro mě bylo velmi snadné, by bylo pro většinu lidí velmi obtížné a jsem s nimi solidární a z duše opovrhuji těmi, kdož solidární nechtějí být a vystavují na odiv svůj splašený egoismus.

ja 24.4.2006 13:24

Re: Re: Re: Nechutný Pes a Lidovky

A sákryš, máte pravdu, on to nebyl Churchil....;-(

Mirco1 24.4.2006 13:24

Re: Nechutný Pes a Lidovky

On taky ale dodával, že kdo jím je ještě ve 30ti, tak nemá rozum, to už jste raději soudruhu zamlčel, že?

A jak se vy levičáku vůbec opovažujete využívat v argumentaci Churchilla?

Douša Josef 24.4.2006 13:23

Re: Stupidní atak na Paroubka,

Téměř všichni v tu dobu byli donuceni ohýbat hřbet, to je pravda. Jen někteří k tomu přidali šplhání do vyšších funkcí a bylo jedno, zda u komunistů, lidovců, nebo socialistů! Tak laskavě neházejte všechny do jednoho pytle. Taky jsem byl lákán k lidovcům, mohl jsem dělat kariéru jako Paroubek, ale bylo mně jasné, čemu bych se zaprodal.

Ale nejvíc rozhodující pro mě je, jak se dnes kdo chováý, když se hrbit nemusí. (Vy se snad musíte?) A Paroubek si svůj bolševický pohled na budování státu v srdci pěkně uchoval a je schopen pro svoji kariéru se spojit s nejodpornějšími komunistickými darebáky. A to je pro mě při hodnocení Paroubkla, to rozhodující stanovisko!

hafe 24.4.2006 13:23

hafe

chtěl bych vidět tvoje projevy u svazáků nebo pionýrů, případně volební lístky tvoje a tvých rodičů

ja 24.4.2006 13:21

Moc užitečný článeček...

Socánci už piští, což je dobře. Alespoň každý uvidí, kdo hájí führera Paroubka.

Problém není v tom, co je v článku napsáno, ale v tom, že Paroubek svou rétoriku do dnešních dní nezměnil. A zejména to kádrování a čistky ve straně mu jdou skvěle, i proti vůli ostatních členů strany. Ten člověk má  do demokrata tak daleko, jako lidová demokracie do demokracie.

hroch 24.4.2006 13:20

Pro nás mladé, kteří jsme únor 1948 neprožili jako osobní zkušenost, je toto datum především historická událost, kdy byla s konečnou platností rozhodnuta otázka politické moci, došlo k likvidaci pozic exponentů buržoazie v politickém životě republiky

... popravdě řečeno, moc se v jeho myšlení od té doby nezměnilo

Petr 24.4.2006 13:20

Konečně pravda o Paroubkovi !

Marně se Šejno snažíte. Marně. Fakta jsou fakta i kdybyste se postavil na svou oranžovou hlavu!:-D

Hans 24.4.2006 13:19

Re: Re: A tohle je zase co? Pokus o diskreditaci Paroubka?

To co používáte vy je další notoricky známá forma diskreditace. Spočívá v tom, že se pokoušíme svého oponenta naximálně vytočit libovolným způsobem. Když zabere, tedy přestane se stoprocentně kontrolovat, upozorníme prostě na to, že se nekontroluje ... Posluchači si z toho mají sami vyvodit, že vytočený mluvčí je buran, používá absolutistické metody, atd.. Používá se také to,  že vítěz takovéto diskuse se po vytočení svého oponenta pohodně rozvalí v křesle, usmívá se jako měsíček na hnůj a hovoří vytříbenou a vyváženou češtinou aby korunoval svůj úspěch.

Posluchači však zpravidla vidí, že blbové jsou oba!

ZEPOP 24.4.2006 13:18

Re: Re: Re: Hansi,

Takovejch lidí je ... To byste se možná divil. Ostatně - odpovídající vzorek máte v obou komorách parlamentu. ;-(

Douša Josef 24.4.2006 13:18

Re: Re: Hansi,

Zřejmě jste vsadil na to, na co vsadili všichni voliči socbolševiků: že peníze se buď tisknou, nebo že ty, co pracují, je možné okrádat na daních do nekonečna. Vaše daně (pokud náhodou pracujete - a to je otázka), zřejmě nestačí ani na suché z nosu. Proto jste se rozhodl, jako každý komunista, obrat ty šikovnější. Jenže tento systém ještě žádnému státu prosperitu nepřinesl. I socialismus, budovaný v minulém století u nás a v Rusku, padl právě proto ekonomicky na hubu. (Nebo si snad taky myslíte, že ho zboural Havel? Ne - on se zhroutil ekonomicky!) Proto, že každý uvažoval jako Vy. Každý si řekl - proč já bych měl být zrovna ten, kdo bude vydělávat na nefachčenky, nebo lemply!

Ivan Nový 24.4.2006 13:16

Mirku Šejno,

ostatní neohýbali tolik hřbet. Myslíte, že Paroubek tomu tehdy nevěřil? Tak proč k tomu propůjčil své jméno? Protože nevěřil, že by se to mohlo někdy  obrátit proti němu :-))))

Kavicka 24.4.2006 13:16

Re: Re: Hansi,

Problem je v tom, ze ackoliv ze svych dani odvadim nepomerne vic nez vetsina populace, tak nemam narok od statu dostat kvalitnejsi sluzby. A to jen proto, ze existuji takova trestidla jako Ty. Pokud ses rozhodl nic neplatit, tak to znamena, ze to co uzivas musi dolatit nekdo jiny - obvykle se tomu rika socialni solidarita, jenze u nas je to socialni loupez.

mirek Šejna 24.4.2006 13:15

Re: co KONKRÉTNĚ je tam napadnutelnýho?

Napadnutelného tam není nic. Jenže se to týká Paroubka, což některé místní rozpaluje do ruda (pardon - do modra).

Gazela 24.4.2006 13:15

P.S.

Aby bylo jasno: kdyby se tam něčím jasně přihlásil ke komunistickýmu režimu, tak to samozřejmě je vážnej argument proti jeho morální kvalitě; rozhodně odmítám takový to český "ále, dyť to bylo před 25 lety", který se ozývá i v týhle diskusi. Ale já v tom krátkým textu prostě žádnej příklad jasný kolaborace nevidím.

ZEPOP 24.4.2006 13:15

Re: Re: Re: Hansi,

eTony, na pojem "vyžírka" tady má monopol huhu ... ;-D

BH 24.4.2006 13:14

Re: Re: Hansi,

Asi nikdo nebrani...., ale proc mame platit lidem jako Hans skolu, stejne je tam nic nenaucili.....

MM 24.4.2006 13:14

Re: A tohle je zase co? Pokus o diskreditaci Paroubka?

HANSI... Nejde o diskreditaci Paroubka, na to stačí on sám. Vás ale štve, že byste se měl starat o sebe sám. Myslíte, že starost o vaše problémy převezme opravdu batr Paroubek ?? To jste naivní. Jen do voleb se slibuje! Vaše touha nadávat, ale třeba nedopovědět, aby to vypadalo trochu slušně, to je také dost vypovídající o vašem myšlení a přístupu k životu.

Bidlo 24.4.2006 13:14

Re: Re: Nechutný Pes a Lidovky

Víš UK na mnichovské mkonferebci zastupoval někdo úplně jiný ale to je pro tebe asi příliš složité, že blbečku?

Ivan Nový 24.4.2006 13:14

ZEPOPe,

nic takového neexistuje, protože ten kdo se obrátí kvůli prospěchu není zásadový a vůbec ne pravověrný.

ZEPOP 24.4.2006 13:14

Re: Re: Nechutný Pes a Lidovky

Člověče, doufám, že neučíte děti dějepis!! 8-o ;-€ Nebo, že byste chyběl na nějaké hodině? ;-(

eTony 24.4.2006 13:13

Re: Re: Hansi,

takže vyžírka ?

BH 24.4.2006 13:13

Re: Re: Hansi,

Soudim, zes tu skolu , co byla zadarmo ani nedodelal.......(Y)

mirek Šejna 24.4.2006 13:13

Stupidní atak na Paroubka,

Pro mladého Paroubka, který únor 1948 neprožil jako osobní zkušenost, bylo toto datum opravdu historická událost. A je pravda, že tehdy byla rozhodnuta otázka politické moci,  a že došlo k likvidaci pozic exponentů buržoazie. Zní to děsně, ale byla to bohužel pravda. Tehdy, 30 let po únoru 1948, byly ideje Února opravdu živou výzvou. Paroubka to asi opravdu nutilo k zamyšlení, kolik toho pro stranu a společnost udělal.

A tak Paroubek něco dělal pro ČSS. Tlustý, Kočárník, Dyba, Strázský a Salzmann zas dělali něco socialismus přes KSČ, no a většina z Vás místních diskutérů budovala socialismus coby oddaní členové SOCIALISTICKÉHO Svazu Mládeže, což byl mládežnický předvoj komunistické strany (viz stanovy SSM).

Prostě jsme všichni nějak ten socialismu budovali. Jen některým se to zazlívá, jiným zas odpouští. A tak očekávám, který vůl tady první zveřejní fotku Topolánka ve svazáckém stejnokroji. Bude to stejně přiblblé, jako tento dokument o Paroubkovi.

eTony 24.4.2006 13:12

qq,

víte co ? Ladic zde uvedl jen vzorek složení parlamentu za ČSSD a už se vztekáte a blábolíte o hejtmanech za ODS a pod. Pokud chcete předložit důkazy na podporu prošpikovanosti ODS komunistama, sežeňte je a argumentujte. Jenže to byste neměl být línej a "hnout zadkem". Za vás to nikdo dělat nebude. Jak případné socbolševictví - levičáctví : blbě kafrat, ale o důkazy ať se postará někdo jiný ( zvlášť pokud vůbec nějaké jsou , že ). Vy jste musel být "desítkářem".

ZEPOP 24.4.2006 13:12

Re: Hansi,

Ivane, a kdo Vám v tom brání ?!8-o Bydlení - koupit si můžete, pokud na to máte. Zdravotnictví - kdo Vám brání navštěvovat soukromá zdravotnická zařízení a platit si nadstandard? Školy - soukromých škol (i drahých - zda kvalitních, to je jiná) je také poměrně dost. ;-P

Douša Josef 24.4.2006 13:11

Re: A tohle je zase co? Pokus o diskreditaci Paroubka?

Pravda, pravda, tohle je jen pokus. Pokus, který jen cosi dokresuleje, protože Paroubek se diskredituje sám, svými činy a svými výkřiky. JÁ JSEM TA ZMĚNA! Z NEJVYŠŠÍ VŮLE PREMIÉR! A další! Dájí se taková prohlášení vůbec komentovat? Je ještě příčetný? A nesnažte se nás přesvědčit, že to myslí z legrace! Vždyť včera mu při tom lezly i oči z důlků!

Hans 24.4.2006 13:10

Re: Hansi,

Když si se rozhodl, tak si plať. Já se však rozhodl nic neplatit! Jak jednoduché milý Watsone!

Gazela 24.4.2006 13:10

co KONKRÉTNĚ je tam napadnutelnýho?

Obecně vzato naprosto nepatřím k Paroubkovým stoupencům, ale držme se věcně týhle jeho konkrétní řeči z roku 1978. Ať to čtu jak to čtu, nikde tam nevidím konkrétní výrok, kterej by byl pro něho jasně morálně diskreditující. Nebo mi někdo může dát nějakej příklad?