28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
antiklaus 24.4.2006 20:02

Ubohá propaganda, tímto ODS u mě skončila

ODS vytahuje trumfy. Hlavně, že Topol říkal, že nebudou používat podpásovky.

Nevím na jakou notu a komu chce tímto Tupohlávek zahrát. Pokud vím, tak sympatuzujících s komunismem tady bylo 10 000 000 lidí, mimo ty tři tisícovky, co se účastnily palachového týdne.

Co takhle zveřejnit Tlustého projevy, nebo Klausovy větičky o socialistické ekonomice????

el sopo 24.4.2006 20:08

Re: Ubohá propaganda, tímto ODS u mě skončila

to, ze tu sympatizovalo s komunismem 10 000 000 lidi je lez. kde jsi sebral ze je to tah ods? u me skoncila CSSD, uz jen tim ze na rozdil od ODS hlasuje o nedemokratickych zakonech ve snemovne.

el sopo 24.4.2006 20:09

Re: Re: Ubohá propaganda, tímto ODS u mě skončila

s kscm

Akela Dlouhán 24.4.2006 22:29

Re: Re: Ubohá propaganda, tímto ODS u mě skončila

  Mimochodem ODS prosadila pro své vítězství i dnes platný nedemokratický principi 5% klausule pro vstup do pralamentu.Fuj ODS a ČSSD.Ta druhá se na tom podílela taky!

volič ČSSD 24.4.2006 20:08

u mě ODS taky skončila

Ještě že to o Paroubkovi není pravda, ale Tupolánkův výmysl.

el sopo 24.4.2006 20:10

Re: u mě ODS taky skončila

vymysl? vzdyt to vyslo v novinach pred triceti lety!

strejda Vik alias volič ČSSD 24.4.2006 20:14

Re: Re: u mě ODS taky skončila

Šopáčku, já to píšu tak, aby i tak tupy volič jako antiklaus pochopil, že je to pouze konstatování skutečnosti s né nějaká ODS. Myslím, že se to ale stejně nepodaří.

el sopo 24.4.2006 20:16

Re: Re: Re: u mě ODS taky skončila

omlouvam se, po cteni prispevku prispevatelu jako antiklaus, mod aj. obcas opravdu neumim rozeznat, zda si pisatel dela srandu nebo to mysli vazne.

Jirka 24.4.2006 20:08

Re: Ubohá propaganda, tímto ODS u mě skončila

Tak to udělejte v tom určitě nebude takový problém si něco nají v archivech. Tohle , ale napsal skutečně Paroubek, tak co se děje, Vám to vadí ? Vždyť podle Vás to psal každý , mimo slušných lidí, třeba můj otec či dědeček by mne přerazil kdybych se opovážil něco takového napsat, nebo nedejbože si to myslet. :-D

Martin 24.4.2006 21:00

Re: Re: Ubohá propaganda, tímto ODS u mě skončila

jezis to sou keci

Sharkys 25.4.2006 7:24

Re: Ubohá propaganda, tímto ODS u mě skončila

Naprostý souhlas.

el sopo 24.4.2006 19:43

pan paroubek hlasuje v parlamentu o nedemokratickych zakonech

s nedemokratickymi stranami (zak o nez. nemocnicich, zak. prace, zakon o vyvlastneni aj.)http://www.halonoviny.cz/index.php?id=75218

Dan 24.4.2006 19:41

Takove komousske hovado je predsedou vlady!

My si to zaslouzime, protoze jsme s touhle pakazi v sametu nezametli.

tomas 24.4.2006 19:38

a nejlepsi ze vsech byl Klaus

ktereho komuniste jiz v r. 87 opet povysili do vedouciho postu v prognostickem ustavu a jak se Klaus zbabele zdrahal - na rozdil od pana Ransdorfa a Zemana- podepsat petici za propusteni pana Havla z vezeni , aby  si to s komunisty nerozhazel.

tomas 24.4.2006 19:34

takovi jsme byli vsichni

bylo by velmi zajimave , kdyby  treba LN zverejnily  Klausovu  kandidatskou praci  ci jeho vysledky ze zkousek z vedeckeho komunismu , marxismu leninismu ci politicke ekonomie.

Ale clovek by nemusel  hledat ani tak v daleke dobe - kdyby Klausova habilitacni prace z devadesatych let ( kdy byl Klaus svym mnistrem panem Pilipem navrzen na radneho (!!) vysokoskolskeho profesora v r. 95 ) nebyla  nejprisneji strezenym a pro normalniho smrtelnika nedostupnym tajemstvim bylo by i toto jiste velmi vesele pocteni .

el sopo 24.4.2006 19:38

Re: takovi jsme byli vsichni

ano, mozna jste takovi byli vsichni...ale urcite je lepsi blabolit kvuli korytu pred revoluci a po revoluci se vyjadrovat jinak, nez blabolit kvuli korytu pred revoluci a po revoluci znovu blabolit a hlasovat ve snemovne s komunisty!

WtD 24.4.2006 19:43

Re: takovi jsme byli vsichni

Domnivate se, ze by se v Klausove praci take daly najit vety: "Pro nás mladé, kteří jsme únor 1948 neprožili jako osobní zkušenost, je toto datum především historická událost, kdy byla s konečnou platností rozhodnuta otázka politické moci, došlo k likvidaci pozic exponentů buržoazie v politickém životě republiky. Nyní, 30 let po únoru 1948, jsou pro nás mladé ideje Února živou výzvou. Nutí nás především k zamyšlení, kolik toho pro stranu a společnost děláme a kolik jsme schopni udělat." ?

Poslechnete,

1) AZ se neco takoveho najde, diskutujme o tom

2) Naucme se chapat, ze lumparna je lumparnou i v okamziku, kdy se stejne lumparny dopousti i nekdo dalsi.

www 24.4.2006 21:10

O co jde?

Je mi to lito, ale mne pripada, ze to, co napsal je pravda:

Opravdu se jedna o historickou udalost. Opravdu byla s konecnou platnosti (pozn. alespon na dlouhou dobu) rozhodnuta otazka politicke moci.Opravdu doslo k likvidaci pozic exponentu burzoazie. I nyni, po 58 letech jsou pro nas vsechny ideje Unora zivou vyzvou (pozn. at na ni kazdy odpovi po svem). A opravdu by to melo kazdeho nutit k zamysleni. Tato debata je toho jasnym dukazem. 

POL 24.4.2006 23:15

Re: O co jde?

ANO

Barunka 24.4.2006 19:30

Takto neblafal jen on, ale vsichni komousi, socani, lidovci,

takze to chce klid. Take svazaci a treba i lide,kteri sice nebyli ve strane, ale byli ve spolku pratel se SSSR. Dale pak ctvrt milionu Stbaku. nerikam to proto,ze fandim Paroubkovi, ale i mnozi umelci takto zvanili apod. Slyseli jsme zpevaka Cernocha, ci Moucku, josefa Dvoraka, apod? Ja ano, hnus! Paroubek byl jednim z milionu. Jiste i soudruzi z Prognostaku v cele s Klausem pouzivali stejnych frazi, aby se dostali k lepsimu! Lidovky by mely psat o vsech, vetsina takovych je ve vsech stranach a proto nevolte soucasne politiky ze vsech stran. kdyz uz zvolite nejakou stranu, volit ty, kteri nejsou na prvnich pozicich, aby se udelal trochu pruvan a zase tam nesedeli stejni vydriduchove stejnych jmen.;-€

Starý J. 24.4.2006 19:28

Výborné počtení

Kreslíř Mareš znovu o tom, proč byl z Mf plus vyhnán. Čtěte na stránkách Česká média detail165095.htm

Steven 24.4.2006 21:44

Re: Výborné počtení

Jo, fakt to stoji za přečtení!

http://www.ceskamedia.cz/article.html?id=165095

Starý J. 24.4.2006 19:27

Už to zde kdosi nakousl

A já mohu potvrdit z vlastní zkušenosti v bývalé rodině. KSČ si dobře rozmýšlela, aby brala do strany lidi, motající se kolem hospod, taxíků, masny, zeleniny apod., čili okolo dřívější finanční elity společnosti (její nejbohatší části). Tam to vždy zavánělo průserem, ti lidé většinou pracovali za hranou zákona a případné provalení malérů by „stranu diskreditovalo“. Bylo lepší je při nedostatku jimi nabízených komodit zneužívat, zajistit si dodávku těchto komodit a přitom jim držet nad hlavou Damoklův meč. Nebyl totiž nejmenší problém, chytit je při zlodějně. Vzpomínáte na onoho Slováka, co hostil i Chňoupka a jiné z politické špičky? Ten je toho příkladem!

Možná i to byl důvod, proč se Paroubek, zřejmě celý život posedlý mocí, vrhnul do náruče ČSS, kolaborující strany Národní fronty. Pro vyšší koryto u RÁJe funkci potřeboval. A také ji dosáhl. A že pronášel takové proslovy – nevídáno! Patřilo to ke koloritu doby, oslavovat Vítězný únor, nic to nestálo, jen přinášelo zisky, ať to myslel, jak myslel.

Kardinální malér je v tom, že jeho dnešní politický názor a činy spíše naznačují, že to mohl myslet i vážně!!!

Eda 24.4.2006 19:29

Re: Už to zde kdosi nakousl

Píšu zde o tom, někde je to na začátku.

huhu 24.4.2006 23:46

Re: Už to zde kdosi nakousl

právě mezi těmi lidmi o kterých píšete bylo relativně nejvíce STB. Viz kniha Frolíka " Špion vypovídá.." Právě příslušnost k STB jim poskytovala krytí na jejich kšefty. Normálního člověka by hned zavřeli...

Eda 24.4.2006 19:26

Konec parlamentního loutkového divadla

Systém zastupitelské demokracie, omezující 5 % hranice vstupu do parlamentu je jen umělé potlačení míry demokracie, zajištění vyvolenosti Vyvoleným. Proto bojkotují jiný názor, proto dehonestují P. Cibulku - chce jen možnost omezení moci Vyvolených zavedením prvků přímé demokracie - přímou volbu starosty, hejtmana, presidenta, soudců, st. zástupců, šéfů policie, FÚ, ale zejména jejich možnou snadnou odvolatelnost, odstranění privilegovaných výsad - platů , výhod a omezení možnosti korupce - medvěd. Korupce - začíná v parlamentu a prorostla do všech sfér života.... viz www.cibulka.net Rozhodování pomocí referend i o rozpočtu, přestat žít na dluh. Nesmí platit, že krást se vypácí.To parlamentní strany nemohou dovolit !!! Parlamentní strany změnu nenastolí - nemají ji ani v programu .

el sopo 24.4.2006 19:35

Re: Konec parlamentního loutkového divadla

hele, porad jste mi cibulkovci nevysvetlili, jak je mozne, ze pri diskusich sedi pan cibulka porad na tom a samem miste? ma to misto zaplacene? neni to nahodou korupce? je totiz vysoce nepravdepodobne, ze by pan cibulka cekal a vzdy ve velkem davu dokazal zaujmout vzdy jedno a to same misto.

OBČAN XY 24.4.2006 20:30

Re: Re: Konec parlamentního loutkového divadla

 Petr Cibulka právem poukazuje na předvolební diskriminaci neparlamentních stran a co je důležité  -  KONÁ.....Podal žalobu na veřejnoprávní ČT a tím, že se marně dožaduje slova při předvolebních diskuzích, jen potvrzuje,že ona převolební akce je jen účelovým tyátrem postbolševicky mocných....Jinak jeho posezení je velmi prozaické....Musí být přítomen několik hodin před počátkem vysílání a své místo si trpělivě a velmi nepohodlně vystát.....Byl jsem přítomen na akci v Olomouci, byl jsem asi v polovině fronty a věřte, že to strkání a předbíhání není vůbec příjemné.....