13.5.2024 | Svátek má Servác


Diskuse k článku

DOBA: Tak pravil Zakaría

Americká pracoviště jsou diktatury. Pokud jste, byť jen trochu kontroverzní, šéf vás s klidem prostě vyrazí, aby si ušetřil nepříjemnosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
O. Mayer 25.4.2023 14:44

... jenom na upřesněnou: když učitelka vypráví ve škole dětem poudačky o tom jak Ukrajinci na Donbase stahovali Rusy z kůže či se nám tady šíří fotomontáže, jak se děti ve školce staví do po podoby hákové kříže- je to projev oné kýžené svobodné výměny informací? A pak ještě: která "původně" fake news o Covidu se nakonec ukázala jako pravdivá ? (předpokládám, že mi se dostane celé přehršle)

V. Vlk St 25.4.2023 17:36

Pane Mayer, vy žijete na Marsu? Tak třeba lživé tvrzení, že vás očkování navždy ochrání. Nebo že očkování je důkladně prověřené- nebylo, jak přiznaly úřady- třeba Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (anglicky Food and Drug Administration, FDA)-. Nebo, že virus byl z netopýrů.A dneska se přiznalo, že to na 99% je únik z čínské laboratoře, atd. atd. Mimochodem, jsem očkovaný dvakrát a byl jsem týden s covidem prakticky v bezvědomí na infekci na Bulovce. Otázka je, zda bych býval bez předběžného očkování vůbec přežil. Jsem pro očkování, ale ne pro politické lhaní. A nemelte o učitelce, ta nic takového nevykládala, jak ukázalo "udavačské" video. Vy jste asi jeden z těch, co o nich dnes vyšel na LN článek "Maccartismus po česku" .

O. Mayer 25.4.2023 18:52

To že vás očkování navždy ochrání před chorobou nikdo relevantní nikdy netvrdil (a ti co tomu rozumí, celkem unisono od počátku a nonstop veřejně říkali, že vakcína pouze významně snižuje riziko těžkého průběhu). Samozřejmě musíte ale poslouchat člověka, který je k tomu kvalifikován a nikoliv kašpara co se v ruce s googlem domnívá, že rozumí všemu na světě. Ten virus původně z netopýrů je a jak se dostal mezi lidi nikdo (kdo tomu opět alespoň basálně rozumí) jednoznačně dodneška nevysvětlil (osobně si jako vy taky domnívám, že nějak utekl z laboratoře, ale netroufl bych si o tom vydávat 99% statementy). A co se týče toho "udavačského" videa, pusťte si ho znovu- přesně tohle a doslova tam tam kráva říká. A svoje soudy o mém politickém přesvědčení si prosím nechte pro sebe - víte o mě kulový a já o vás taky nepíšu že jste senilní umanutec.

Z. Linda 25.4.2023 18:38

No to je pěkná blbost, copak by toho byli banderovci někdy schopní? Sice dědečkové omotali ostnáčem dětičky kolem stromu, ale to bylo přece dávno a spravedlivá odplata za hladomor.

O. Mayer 25.4.2023 19:01

banderovci se říkalo jedné z frakcí UPA a dneska jsou už vesměs několik desítek let mrtví. Mimochodem, sám Bandera v době kdy se tyhle věci děly, seděl v koncentráku Současní Ukrajinci s jejich činy mají společného asi tolik, jako mi s tím jak se bratr Žižka choval při pacifikaci Čech (ačkoliv jsme mu dokonce postavili v hlavním městě jezdeckou sochu). Takže zkuste vymyslet něco duchaplnějšího než tyhle dětičky omotaný drátem- je to fakt už dost ubohý.