26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jz 26.6.2007 16:30

Re: demaskujte Simkove a Wagnerove Rolling Stones

Tak moment, nějak tomu přestávám rozumět. Shodneme se aspoň na těch základních principech, jako že být odborářem je hanba?

Jinak si dovoluju upozornit, že ta bizarní čísla o milionech demonstrantů v listopadu 1989 už byla zpochybněna právě takovýmhle tečkováním, tuším že v Reflexu. Ale o to tolik nejde, důležitá je výše uvedená shoda na důležitých vecech.

Jana 26.6.2007 16:22

Počty odborářů...

Je úsměvné, jak někteří stále a  stále počítají a počítají odboráře na Vaclaváku, jakoby to bylo to nejdůležitější. I kdyby tam na Václaváku bylo 150 000 a stáli tam ještě i v dešti, tak si tato vláda z tohoto počtu nic dělat nebude a bude si dělat dál z občanů srandu.Topolánek s Dalíkem se budou u baru nebo golfu jenom smát To ví dnes každý. Proto je v celku dobře, že se brzo rozptýlili a sobotu si šli i na nákupy či jinam.Důležité je, že přijelo 20 až 30 tisíc do Prahy a že se jim škrtforma nelíbí. Při případné generální stávce až se zastaví vlaky, autobusy a MHD , ani nebude potřeba takového počtu protestujících.. Navíc to nebude o víkendu, ale v pracovním dnu.

Xaver 82.117 26.6.2007 15:29

Na Václaváku žádná demonstrace nebyla !

Je to jenom další podvrh skupiny Ztohoven.

Starý J. 26.6.2007 15:23

už je to pasé

Už jsem se k tomu vyjadřoval včera a hned v neděli, kde podle fotek jse odhadl na Václaváku 8 tisíc maximálně.

Jedině je zajímavé, jak se mění rétorika levicových přispěvatelů. Někteří (jako Vízek) se snaží odvést diskuzi jinam, tak zvaně "zdůraznit podstatnější věci", bohužel někteří (jako Martin) naprosto zpanikařili a bez ohledu na fakta, zřejmá z fotografií, bojují do krve o každého jednoho odboráře, o kterého ho "počtáři" připravili.

Už by stálo zato, to nějak uzavřít. Paroubek a Štech a jejich nejbližší hodili do placu strašidelná čísla, mající zastrašit všechny jejich odpůrce, lhali, jak je jim vlastní (Štech: Takové masy pracujících už musí vzít vláda na vědomí) a líní novinářští šmoci se vůbec neobtěžovali a všechny hrozivá čísla prostě opakovali. Někteří rádi (ČTK, Právo, Novinky, veřejnoprávníci v TV a rozhlase), některým je to jedno a jen opakovali. Nevím, která skupina je horší.

rtep 26.6.2007 15:13

Re: Re: Re: Je zvláštní

Vidím kolik vzdělaných odborníků diskutuje. U rozdělení platů Gausova křivka neplatí. Jet způsobeno omezením dolní hodnoty (minimální mzda) a několika málo extémními platy. Cca 70% lití je pod průměrem. Hodnocení zda a komu reforma ublíží nebo ne je jiné krátkodobém horizontu a v dlouhodobém. Pokud se nic neudělá, tak v dlouhodobém horizontu na tom budou trati všichni, ti chudčí o mnoho více (např. nebude na důchody).

Starý J. 26.6.2007 15:05

Re: Re: Re: Re: Strahovský stadión

Vy si z nás děláte pr/cinu! Spočítejte ty lidi na tribunách! Až  to budete mít, ozvěte se!

Harry 26.6.2007 15:00

Re: Re: Je zvláštní

Ja bych rekl, ze rozdeleni prijmu je gausova krivka a ze cca 70 % je kolem prumeru, tj. nad a pod. To by ale meli vedet na statistice dosti presne, vzdyt to neni snad problem, stejne tak jako udelat model dopadu na populaci. V novinach se samozrejme pindaji nesmysly, podle zakazky, no ale kdo by cetl sucha cisla a hloubal nad grafem kdyz se da jadrne napsat: Tzv. reforma okrade nas vsechny"....

belzebub 26.6.2007 14:50

Re: Sečteno, podtrženo.

to je bomba to je to nejlepsi co jsem na diskusi videl a cetl a ted si predstavte ze 3/4 tehhle poblouznencu prijelo z ostravyyyy!! tam vubec zije podivny povl bolsevicka tlupa v kazdym druhym baraku najdete stalinovu bustu nebo obraz hraha gottwalddaa pro petnik by si nechali aji chuja vyklestit a cim hur ztim lepsi pro ne zazili jsme snima dost a bylo to alarmujici HLAVNE V AMERICE ZLODEJINY PODRAZI A VECNE VZPOMINANI JAKE TO BYLO ZA KOMANCU NEJHNUSNEJSI POVL VCELEM CESKU FUJ!!!

lucina 26.6.2007 14:46

Re: Nejsme Kocourkov? Podstatné je něco jiného - a to je k zamyšlení!

Teda, zamyslete se, pane Vízku: Novináři tupě opakovali (až na N.P.) zprávu z ČTK o statisících a desetitisících demonstrantů. O tom je článek, který jste zjevně nepochopil, a celá diskuse a přepočítávání taky. To není odsudek a ironizování odborářů novináři, ale matení veřejnosti veřejnou službou za její peníze. To se vám líbí, nechat ze sebe dělat vola, když je to tak evidentní?

Pete Brich 26.6.2007 14:46

Poslouchal jsem ČRo 6 zprávy před demonstrací.

Hlasatel oznamoval, že před ÚRO se demonstantů sešlo 200 - pak se zarazil a na okamžik odmlčel (asi hledal, kam mu upadly dvě nuly) a pak pokračoval. Když jsem pak viděl tu fotku, jak lezou z díry pod Hlavním nádražím, řekl jsem si - sakra, ti se namnožili.

A pak: nejdříve Václavák plný (35 000 - desinformační hra) dětí, čehož si všiml někdo, že odboráři nesli transparenty proti maturitám a nakonec ty  Wagnerovy fotky, kde jich je jen pár tisíc. Celkem dobrý odhad předvedl autor.

Záhadou je, kam se ty davy na těch pár stech metrech vypařily? Že by to byli Marťani a po poskytnutí bratrské meziplanetární pomoci Rokovi nasedli do připravených létajících talířů a zmizeli v mezihvězdném prostoru?

PB

PEJZLERKA 26.6.2007 14:04

Sečteno, podtrženo.

Ač  je  to  k  nevíře,  dnešní   počtářská  besídka    přinesla  cenné   poznání.  A  sice,  že  i  mezi  prostým   českým  lidem  se   najde  celá  řada  vynikajících  matematiků  i  statistiků,  pro  které  na  př.  vypočítání  čísel  do  tahu  Sportky,  jednoduchou  matematickou  legráckou.

VL 26.6.2007 13:56

Re: To teda není nic moc, ta účast.

V porovnání s Bahny 2007 (letos 50 000 diváků) nebo tankovým dnem vojenského muzea v Lešanech by byla i největší, v novinách udávaná účast směšnou. A to se tam platí vstupné.;-)

PP 26.6.2007 13:34

Přečetl jsem dvakrát...

Na mne dělá ten článek dojem, že autora naštvalo, jak se tu žongluje s čísly, aniž by někoho vůbec napadlo ty lidi spočítat. Dost možná se "sekl" - ale aspoň to zkusil!

Narozdíl od nás, kteří si přečteme, co se nám na net položí a pak jdeme nadávat do diskuse, jakej je to bulvár.

Nějaké "politické zadání" bych v tom opravdu nehledal...

PP 26.6.2007 13:30

Re: Re: Knížecí rada autorovi Šimkovi,

Fuj. Teď se pana Šimka musím zastat: v celém článku snad není nic o tom, že by "se ostatní, krom hrstky odborářů, nemohli reformy dočkat"!

semtam 26.6.2007 13:25

Re: Knížecí rada autorovi Šimkovi,

To jsem si pane Šimku oddechl,nebýt vašeho článku žil bych v přesvědčení,že se baťoh

lidem nelíbí,no a stačí to jen patřičně vysvětlit a hned víme,že se skorem všichni (až na nepatrné a zanebdatelné vyjímky jako na příklad nicotná hrstaka odborářů ) těšíme  jaké to bude  krásné  až budene  jak říká ministerský předseda  a ministr financí odvracet  tu katostrofu ,která by bývala mohla přijít nejpozději do roku 2015.Zároveň se nemohu dočkat na rozdíl od té nicotné hrstky odborářů dočkat až na tom příští rok všichni vyděláme.

m.l. 26.6.2007 13:23

Re: Je zvláštní

Řekněte raději, že 60 - 70 % populace se domnívá, že jsou příjemci dávek, výhod kompenzací apod., prostě že od státu víc dostanou než mu dají a proto se jim to nebude líbit. Budete blíž pravdě než když řeknete, že 70 % lidí má nízké a podprůměrné příjmy.

PP 26.6.2007 13:21

Re: A

Svrbí mne ruka na klávesnici už dlouho, abych se zeptal: "Proč myslíte, že autor je 'modrý' pisálek?"

Nebo tím myslíte obecně ty "počtáře" v této diskusi? To bych si teprve dovolil pochybovat! U většiny příspěvků (přeskočím-li nenávistně osočující) je politická preference autorů "ne zcela jasná"...

Jan Daniel 26.6.2007 13:17

kde jsou chybějící odboráři

Rozluštění záhady počtu odborářů je nasnadě, zbylých 28 tisíc eróháků bylo v době focení zrovna na nákupu. Fotografové měli místo na Václaváku fotit v Tescu, Kotvě a pod.

Jan Daniel 26.6.2007 13:13

Re: Nejsme Kocourkov? Podstatné je něco jiného - a to je k zamyšlení!

Vízku, několik odborářů pohromadě je mnohem nebezpečnějších než tisíce našrot ožralých chuligánů.  Já bych je nikdy nepustil ani do Prahy, maximálně tak do shopping mallu na Zličíně.

Šedovous 26.6.2007 12:50

Knížecí rada autorovi Šimkovi,

nechte sčítání ksichtů na fotografiích , při příštích volbách se přihlašte do volební komise.To budete čubrnět čeho se dopočítáte:-D:-P;-P;-DVJN

RomanL 26.6.2007 12:42

Re: A

Zatímco o členech ČSSD, komunistech a zelených je obecně známo, že neumí počítat vůbec... Jejich počty končí u "on má hodně" a "já nemám nic". Jakákoliv další matematika se vymyká jejich chápání. Děkuji, nechci! ;-€

jan 26.6.2007 12:34

A

že se ti servilní modří pisálkové snaží a snaží přesvědčit o tom , že chodili do školy a tam i do počtů. Jste ve své obhajobě ODS zábavní............. díky

Netřeba 26.6.2007 11:52

Re: A proč jsou všichni počtáři pitomí? Proč je třeba pitomec autor článku? Protože počítal?

Protože se snaží dokázat, že kromě několika tisícovek kverulantů všichni se škrtformou souhlasí nebo alespoň proti nic nemají.

RomanL 26.6.2007 11:50

Já pořád nevím,

čemu se divíte. Copak už jste viděli nějakého socialistu, zeleného nebo komunistu, který umí počítat? 3000 nebo 30000, nula = nic, takže na nějaké té nule navíc nesejde, že? To jsou ty správné socialistické počty... ;-D

huhu 26.6.2007 11:48

Re: Nebylo jich pořád stejně

ano ukazují dobu, kdy demonstrace "vrcholila"...zrovna měl mluvit Paroubek, ale pak se nechtěl před tím hloučkem ztrapňovat

huhu 26.6.2007 11:46

Re: Nejsme Kocourkov? Podstatné je něco jiného - a to je k zamyšlení!

na Sládka chodilo více lidí a to jim neplatil cestu, ani si neplatil stavbu tribuny - mluvil z podstavce pomníku

huhu 26.6.2007 11:44

na Sládka na Václavák chodilo více lidí...

a to jim neplatil cestu...;-)

Hudec 26.6.2007 11:42

Konečně někdo s normálním selským rozumem.

Dobrá práce. Jenom na tom mrzí, že tuhle práci především měli odvést redaktoři TV a novináři. Ti za to snad dostávají mzdu, ne za bezmyšlenkové zopakování toho, co jim stranické sekretariáty předhodí.

emersonskej 26.6.2007 11:39

Re: Jak tak čtu situaci,

;-D;-D

huhu 26.6.2007 11:23

fiasko uřvané politiky

pro Jyrku a jeho partu je tohle především fiasko praktikování klasické uřvané politiky ulice, která přeci socialisty (Lenina, Hitlera) dovedla k moci. "Druzí vítězové" prostě nepřiznali fiasko, kdy povykovalo pár tisíc zkorumpovaných příznivců, kteří se jim ještě cestou rozutekli....