17.5.2024 | Svátek má Aneta


Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Pesat 21.4.2024 10:10

"To nebezpečí nikdy od "proletariátu" nehrozilo, jenom od zblblých mas ovládaných právě těmi "elitami". Ať už jim budete říkat proletariát, katolíci, protestanti nebo muslimáci."

Musim se smat kdyz ctu ty modrobolsevicke/plitrucke/VUMLacke kecy/mlaceni trillionkrate vymlacene slamy. Kazda ideologie/nabozenstvi je socialni inzenyrstvi, protoze chce predelat lidskou podstatu/prirozenosta jak nam ukazuje historie/realita tak zadne ideologii/nabozenstvi/cirkvi se to nikdy nepovedlo ani nepovede, protoze to by museli predelat geneticky kod lidstva. Levicak/pravicak jsou modrobolsanske kecy, protoze plati ono biblicke "po ovoci poznate je" , uplne zakladnim pudem lidstva/clovek je zakon preziti, kdyz mi ideplogie/nabozenstvi hrozi upalenim/ohnem pekelnym/gulagem/koncetrakem tak se ohnu/prizpusobim, abych prezil, ano ohnu ale zustavam stejny ve sve prirozenosti. Kuprikladu fanaticka diktatura Talibanu v Afganistnu, tam se popravuje za kdejakou kravinu, napr. blasphemy/tusim rouhacstvi ? / presto se tam krade/uzivaji drogy a provozuje prostituce. Naprosto drtiva vetsina tzv. pravicaku co znam/znal jsem osobne i tech virtualnich zde/Pes, za rudobolsevika ustrasene kolaborovala/praskala/fizlovala a lezla SSSR/soudruhum z UV do rektu, ohnuli se protoze chteli prezit/"mit klid na praci"/aby se decka dostala na skolu/aby mohli delat karieru. Takto se lide chovaji co je lidstvo lidstvem, kolik husitu/protestantu po konci vlady Jiriho z Podebrad /po Bile hore konvertovalo zpet k rimskemu katolictvi, tudle soudruzi, pouze pouzili mimikry aby prezili. Muslim v Bosne nebo Uzbekistanu je daleko svobodnejsi/prirozenejsi nez muslim v Saudske Arabii/Pakistanu/Bangladesh protoze tam jej nikdo nebude kamenovat kdyz se nebude x krate denne modlit a zena muslimka klidne muze studovat a chodit v upnutem tricku a dzinach. Vseho docasu, soudruzi, stejne jako se to nepovedlo tem drive, ani tem IDIOTUM z EU/Green Deal se to nepovede .

J. Jurax 21.4.2024 10:31

Jojo, tichá@dohodo, jste názorově konzistentní a Vaše forma písemného projevu je nezaměnitelná ...

Máte toho v příspěvku moc, rozebirat tezi po tezi by bylo na bakalářskou práci, ale celkově nesouhlas.

P. Diviš 21.4.2024 10:48

"Naprosto drtiva vetsina tzv. pravicaku co znam/znal jsem osobne ..."

Podstatné bude to ͇z͇n͇a͇m͇/͇z͇n͇a͇l͇ ͇j͇s͇e͇m͇ ͇o͇s͇o͇b͇n͇e͇ - výběr známých. Zřejmě vyhledáváte podobné typy, jako jste sám.

P. Han 21.4.2024 15:17

Musel jste se s tím blábolem hodně nadřít. ;-D

V. Pavelka 21.4.2024 20:09

Jsou to jen "ismy",blboviny pro nenažrané , jako ,,zelený úděl "Podvod ! jak řekl nositel Nobelovy ceny za Fyziku, rok 2023 !!