25.6.2024 | Svátek má Ivan


Diskuse k článku

DÁLNICE: Další odklad

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Guřan 23.5.2024 18:31

Petr Kolman je... indoktrinovaný (nechci napsat rovnou hloupý) v určitých oblastech.

Děti země využívají díru na trhu. Sprostě těží tam, kde je díra. Ale někdo tu díru nechal. Jak se může stát, že úředníci placení z našich daní vypotí tak neskutečně špatné podklady/dokumenty, že i soudy (které většinou jedou státu na ruku) to musí shodit a dát za pravdu ekoteroristickým organizacím?

Petr Kolman má za nepřijatelné, že soud dal za pravdu jednoduché argumentaci: "Ze zákona se máte vypořádat s námitkami a vy jste si s nimi vytřeli prdel. Nic jste nezdůvodnili, vykašlali jste se na to, mizerně jste odvedli svoji práci, kterou ze zákona máte vykonávat a za kterou vás platíme!" To není chyba soudu, to je obrovská chyba státního aparátu. Jsou to peníze daňových poplatníků, které se tu valí zbytečně pryč.

J. Prikner 23.5.2024 18:45

Co byste nechtěli - státní orgány silně degenerují a to na všech úrovních - místní, krajské, parlament, senát, justice, ministerstva pro řízení investic, vláda , ústavní soud všude je všech na dlouhé lokte, zmatené rozhodování, k tomu debilní mimovládky a kolonie je již zcela nesamostatná a finančně vyžírána ze všech stran. Pokud nenastane změna systému, všechno půjde do kytek.

J. Prikner 23.5.2024 18:46

Co vládne, to je nezodpovědnost na všech úrovních.

J. Jurax 23.5.2024 20:08

No dobře. Přesto tihle zelení magoři a gangsterští vyděrači škodí nám všem, a to tak, že fest.

Pomazat dehtem, vyválet v peří a pak vypráskat města dobytkářským bičem, když zákony na ně nestačí. Možná by to dobrý právník uhrál na přiměřenou obranu.