4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

ČT: Duel Babiše s Pavlem „překonal“ všechno - i průzkumy!

Zeman na rozdíl od Babiše chodil do předvolebních debat na ČT. ČT se finální duel rozhodla uspořádat 22.ledna. Dlouho nebylo jasné, zda Babiš do debaty přijde a Andrej Babiš na ní k překvapení samotného moderátora dorazil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Laurencikova 24.1.2023 18:18

"Nespravedlivý mír je pořád ještě lepší než spravedlivá válka", rekl kdysi Cicero. Lide, kteri zistali diky tomu nazivu a dostali novou zivotni sanci, to urcite oceni. Neni pravda, ze "valecny zlocinec" Putin o miru vyjednavat nechce. Zelensky zakazal vyjednavat o mir dokonce per dekret. Pokud se nebude vyjednavat, ale jenom zbrojit a valcit, pak je treti svetova valka neodvratna. Co tim chcete rict, ze "Cesko je soucasti Zapadu"? Znamena to, ze Cesko nesmi delat samostatnou zahranicni politiku?

H. Lukešová 24.1.2023 18:57

Jenže podle některých lidí "Mír" je kódové slovo pro fandění Kremlu. V důsledku znamená válku..."

https://medium.seznam.cz/clanek/karel-dolejsi-mir-je-kodove-slovo-pro-fandeni-kremlu-v-dusledku-znamena-valku-2294

H. Lukešová 24.1.2023 14:03

Babiš je všelijaký, jistě toho také dost napáchal, absolutně ho neobhajuj, ale není to jenom on, kdo tzv. "rozděluje společnost".

Když někteří městští liberálové tvrdí, že je venkov nutné vypálit a že venkované si mažou na chléb hnůj, tak takové výroky, jsou dle mého názoru, velmi urážející, pobuřující, rozdělující a skutečně tím pak naštvané a právem uražené venkovany Babišovi naženou. Takže aby se pak liberálové z měst nedivili a nelomcovali poté rukama, kdyby náhodou Babiš vyhrál prezidentské volby.

H. Lukešová 24.1.2023 14:04

-neobhajuji-

D. Laurencikova 24.1.2023 14:13

Babis nic nerozdeluje, spolecnost dnes proste rozdelena je a nejen v Cechach. Ja bych rekla, ze spolecnost rozdelily ruzne levicove experimenty, ktere se dnes daji sirit globalne.

Vite jak se pozna extremista? Extremista se pozna tak, ze pro nej politicky protivnik neni konkurent, ale hned NEPRITEL! Pokud jej chce extremista dokonce vypalit, pak je to velmi nebezpecny extremista. Velice doufam, ze tech "mene vzdelanych venkovanu", kteri si uchovali zdravy selsky rozum bude nakonec vic, nez te naprosto zblbele mestske " liberalni elity".

H. Lukešová 24.1.2023 14:21

Dokonce jsem četla, že pan Pavel Šafr, který vede internetový server Fórum 24, chce poslat na venkov jeho papírový výtisk, ve kterém chce přesvědčit společnost, proč je Babiš Zlo (s velkým Z), a proč je nutné volit Pavla.

Jinak samozřejmě společnost rozdělená je, sjednocovat společnost chtěli kdysi nacisté a komunisté ("zglajšajtlování...")

H. Lukešová 24.1.2023 14:22

-přesvědčit venkovany- (omlouvám se za překlepy...)

D. Laurencikova 24.1.2023 18:04

Jeste nazvat cloveka "Zlem"... To uz neni jenom extremismus, to je uz jakysi naboznesky fanatismus. Velky inkvizitor Safr to nema v palici v poradku, to je jasne okamzite, kdyz si clovek od nej precte par radku. Nebo mu general slibil nejaky post, ktery od Babise samozrejme nedostane. Rv

H. Lukešová 24.1.2023 18:16

Babiše označila za "Zlo" také paní profesorka Nerudová. Za zmínku stojí, že ji vyjádřil podporu i vedoucí odborových svazů Josef Středula. Levičák, sociální demokrat, před tím než odstoupil, doporučil svým voličům volit paní profesorku Nerudovou, která se sama označila za pravicovou, neb volila koalici SPOLU (ODS, TOP 09, KDU-ČSL).

D. Laurencikova 24.1.2023 18:22

Ja doporucuji si tato jmena dobre pamatovat a zauctovat je pod polozku: "Lide bez charakteru, zdraveho usudku a rozumu, kteri se uchazeji o dulezite posty".

P. Vychodil 24.1.2023 19:00

oslovovat hokynářku Nerudovou "paní profesorko" mi zní jako serviita slouhy...její nečestné praktiky na univerzitě byly potvrzeny odebráním příslušné akreditace, navrhoval bych změnu zákona ve smyslu, pokud se osoba dopustí trestného činu, odebrání titulu profesor...

R. Tichý 24.1.2023 16:05

Tuto argumentaci jsem neslysel.

Ale klidne komukoliv z volicu STBaka do oci reknu, ze ma jen 1/2 mozku a zvlada pouze zakladni biologicke ulohy. Dementi, kteri se nechaji vystrasit "Pavlovym zatahnutim do valky" a podobnymi zvasty z pera STB a KGB nemaji mit obcanku....

J. Dostál 24.1.2023 19:29

Voni sou ale hlava, pane vachmajstře

P. Molík 24.1.2023 13:00

Tentokrát musí kandidát nepřátel demokracie Pavel vyhrát i kdyby čert na koze jezdil. Minule prohrál protidemokratický kandidát Drahoš a předtím další nepřítel demokracie - Schwarzenberg, kterého bohužel už i v Rakousku měli plné zuby. Proto je podle podrazáků zapotřebí nyní vedle plně využitých antibabišovských hnojometů využít i další zbraně, tentokrát nástroje z propagandistického soudku, třeba cinknuté volební průzkumy, které ovšem svojí nepravdivostí mají na občany kontraproduktivní dopad, jako kdyby ony průzkumy byly prováděny v propagandistické centrále vládní pětikolky nebo přímo mezi lidmi ze štábu Pavla. Lidé už přestali věřit oněm průzkumům. Proto bude opravdu lepší počkat na oficiální výsledky druhého kola prezidentských voleb. Již teď jsou reálná různá nebezpečí, například ovlivnění voleb zahraničními voliteli, kteří nic nevědí a jsou snadno manipulovatelní protidemokratickými záškodníky v prospěch Pavla, taktéž velké nebezpečí vyvěrá z antidemokratické enklávy Prahy v demokratické ČR. Praha se svými politicky uvědomělými pražskými pepíky to naší republice už pořádně zavařila při tzv. Vítězném únoru v roce 48, nyní se zase snaží pražští voliči sabotovat budování demokracie tím, že jsou odhodláni dát svůj hlas Pavlovi. Nelze podcenit ani možné bidenovsko-hochštaplerské sčítání hlasů. Na druhé straně, pokud zvítězí Babiš, budou nepřátelé demokracie a prosazovatelé bruselokracie ještě víc zákeřní. Babiš na Hradě bude muset čelit mnohým zákeřnostem.

P. Smetana 24.1.2023 13:05

Zdá se, že vy už máte jasno. Když vyhraje Babiš, bude to vítězství demokracie. Když vyhraje Pavel, bude to podvod.

D. Laurencikova 24.1.2023 13:25

Kdyz vyhraje Pavel, bude to predevsim vymluvne svedectvi o stavu ceskeho naroda.

P. Smetana 24.1.2023 13:33

Zatímco když vyhraje Babiš, bude tomu naopak.

D. Laurencikova 24.1.2023 13:36

Kdyz vyhraje Babis bude to take svedectvi o stavu ceskeho naroda. A sice v tom smyslu, ze tento narod dokaze rozlisit mezi tim, co je nic moc a co je totalni blamaz.;-)

P. Diviš 24.1.2023 13:55

Ono to vypovídá spíš o vás, ta představa.

D. Laurencikova 24.1.2023 14:06

Pane Divis, vy jste jako vzdy mimo misu.

L. Novák 24.1.2023 14:30

Putinova děvka D. Laurencikova má dnes svůj den. ;-D Co hulíš, *rávo nebeská? Rv

J. Jurax 24.1.2023 16:22

Ehm ... příspěvek vskutku hodný gentlemana. Ze IV. cenové s poblitými záchody ...

D. Laurencikova 24.1.2023 18:27

R^ Nejhorsi je, ze takove trosky, jako je Novak, se povazuji za cosi lepsiho!

H. Lukešová 24.1.2023 17:45

Nemyslíte si, pane Nováku, že jsou vaše urážky už přes čáru? Nemusíte s paní Laurenčíkovou v ničem souhlasit, ale kvůli tomu ji nemusíte kvůli tomu nazývat "děvkou".

D. Laurencikova 24.1.2023 19:26

Dekuji za podporu, pani Lukesova. Primitivni urazky od pana Novaka, to neni o mne. To je o panu Novakovi. ;-)

H. Lukešová 24.1.2023 19:30

Není zač, paní Laurenčíková. Mně takové sprosté a hrubé chování vadí. Ono jde o to, že o Vás pan Novák takto mluví skoro v každé diskusi. Já bych se upřímně styděla taková slova, jaká užívají někteří lidé, vůbec vyslovit či napsat. To by mi ruce upadly.

D. Laurencikova 24.1.2023 19:44

Ale vzdyt rikam, ze je to o panu Novakovi a ne o mne. Kazdy se vyjadruje tak, jak umi.

P. Vychodil 24.1.2023 13:59

Je to pravda. Nicméně, pokud chceme ovlinit své okolí svojí vizí, musíme porozumět této "debilitě".

Dnes odolat propagandě je bez znalosti principů řízení společnosti velice obtížné. Takový předmět se totiž nikde záměrně neučí. Tudíž k němu musíte dospět vlastní pílí, a hlavně při dostatečné inteligenci...což chce čas a hlavně otevřenou mysl...mají tuto možnost normální pracující, matky ? Kolik důchodců, kteří ten čas mají. je otevřených novým názorům, a navíc jak jsou sběhlí ve vyhledávání, selekci, ohodnocení různých názorů ? Stačí zmínit Neffa, kdysi skvělého novináře, dnes Šafra No. 2. A navrch, musí to být tvým koníčkem...

tito lidé by při určité úrovni profesionality mohli být úspěšnými analytiky zpravodajských služeb...

jak jsem se zmínil jinde, "když nemůžeme vyhrát, nechme prohrát nepřítele"...

P. Diviš 24.1.2023 14:02

Jo. Ze dvou komunistů nechme prohrát toho, kdo se za své viny nekaje, naopak je po plyšáku zmnožoval.

P. Vychodil 24.1.2023 14:06

AB , divivíšku, se totiž nemá za co kát, chápeš ? nebo, ty, by ses klidně kál za zločiny, které ti byly neprávem přičteny ?