Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

ČT: Duel Babiše s Pavlem „překonal“ všechno - i průzkumy!

Zeman na rozdíl od Babiše chodil do předvolebních debat na ČT. ČT se finální duel rozhodla uspořádat 22.ledna. Dlouho nebylo jasné, zda Babiš do debaty přijde a Andrej Babiš na ní k překvapení samotného moderátora dorazil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

O "kvalitě" průzkumů nejlíp svědčí to, jak dopadla Nerudová. Šance její, Babiše a Pavla postoupit do druhého kola měly být vyrovnané. V reálu ovšem Nerudová získala jen 40 % z toho, co každý z obou pánů - 14 % versus cca 35 %. Taková "odchylka měření" možná není, možná je jen manipulace s průzkumy.

0 0
možnosti
MK

Tak nevím, jak je to s těmi průzkumy; mohou se zveřejňovat dřívější výsledky a nebo vůbec nic?

0 0
možnosti
LN

Babišova taktika nefunguje, Pavla o Hrad připraví jen fatální chyba, říkají analytici

Byly čtyři a všechny ukázaly totéž. Podle všech průzkumů před druhým kolem prezidentských voleb je favoritem souboje o Hrad generál Petr Pavel. Momentálně ho chce volit o zhruba 15 procentních bodů více lidí než jeho protikandidáta Andreje Babiše. Pavel má takový náskok, že by se podle analytiků muselo stát něco velmi neočekávatelného, aby se nestal příštím českým prezidentem. ...

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/milionovy-naskok/r~40076a8a9b3411ed93abac1f6b220ee8/

0 0
možnosti
PB

P25e12t65r 11B18r67e48c38í38k

24. 1. 2023 21:29

přímá volba - a jiné a jiné a jiné. Vzneste argument a najdete vždy 50 Za a 50 Proti.

0 0
možnosti

Pan Bartoň cituje výsledky STEM, tedy 29 % nerozhodnutých. Ostatní agentury však zjistily výrazně odlišná čísla! Median 7 %, Kantar+DataColl. 9 %, Ipsos 2 % (+ 7 % spíš k jednomu či druhému)... tedy spíš 7 - 9 % nerozhodnutých, ne 29 %. Ostatně ani ta čísla STEM nějak nehrají - 44,9 % výrazně či mírně upřednostňuje Pavla, Babiše 34,1. To je celkem 79 v podstatě rozhodnutých (a to většina pro Pavla) - zbývá tedy 21 % nerozhodnutých, ne 29 %. Teorie o stydlivosti voličů ANO v průzkumech? Např. Kantar + Data Coll: 49 + 9 Pavel (ano + asi ano, 53), Babiš 29 + 9 (38), 9 % neví. Kde jsou ti stydliví, co si netroufají přiznat, že to nakonec hodí Babišovi? Median: 7 % neví, zda a koho volit. 6,5 % ví, koho, neví, zda přijdou. Opět - kde jsou ti Babišovi stydlíni, a kde je 29 % nerozhodnutých? Troufám si - Bartoň selektivně (účelově...?) vybírá z průzkumů.

0 0
možnosti

Takže onen tučně zvýrazněný výkřik o trojnásobném počtu nerozhodnutých letos proti 2018? což bylo tehdy 10 % - když letos čtyři z 5 agentur uvádějí 7 až 9 % ???

0 0
možnosti
PV

Pokud je vám známý termín "nabídka, která se nedomítá", pak zákonitě se musíte zamyslet nad tím, proč PP lezl do prezidentské kampaně...

0 0
možnosti
PV

vzhledem k mezinárodní situaci a riziku budoucí eskalace vojenského konfliktu na ukrajině je pro mne vážným kritériem postoj prezidenta (byť má omezené formální možnosti, ale má velký neformální vliv) k řešení konfliktních situací.

0 0
možnosti
RT

Narod, ktery si zvoli usvědčeného lhare, udavace a dotacniho sibra s mafianskym stylem podnikani za prezidenta, si nezaslouzi mit vlastni stat.

0 0
možnosti
JJ

J90u40r64a 37J75u46r50a25x

24. 1. 2023 16:18

To máte těžký. To by těch států s národy, jež si je zaslouží, na zeměkouli moc nezbylo.

0 0
možnosti
Foto

Jsem téměř rozhodnutý jít k volbám a svoji volbu zneplatnit, neboť mám pocit, že :-/volím mezi sebevraždou revolverem a pistolí. Jediné co mě drží v pochybnostech je perverzní představa, jak Fiala oslovuje Babiše : "Pane prezidente..."

0 0
možnosti
LN

Babišovi trollové jako podle not... :-) Odradit stávající aktivní voliče od voleb, Babiš už další nové sehnat nedokáže. Rv!!

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz