29.4.2024 | Svátek má Robert


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kulheim 6.4.2024 7:51

Pro silné povahy.

https://bezpressu.news/videa/tucker-carlson-v-rozhovoru-s-dr-michaelem-nehlsem/

P. Brich 5.4.2024 19:51

EUhnije je založena na korupci, takže není čemu se divit. Byť byla zahalena do hávu humanity!!;-€EU;-O

B. Skoupý 5.4.2024 17:34

Šéfka EK von Leyenová objednala "po jednání" se šéfem Pfizeru Bourlou obří dodávku vakcín firmy Pfizer v množství 4 dávky pro každého občana EU (včetně nemluvňat) v květnu 2021, tedy v době, kdy nás "experti" ujišťovali, že na "Tečku za pandemií" bude dostatečné základní očkovací dávka, u mRNA vakcín dvoudávka.

Jakou asi informaci od Bourly dostala, když závazně a smluvně nevypověditelně objednala Leyenová takové množství, později ještě rozšířené na 9 dávek pro každého obyvatele EU.

Mj. ve své schvalovací dokumentaci pro nouzové použití z prosince 2020 a ledna 2021 uváděly obě firmy, Pfizer i Moderna, možné použití "posilující dávky" aplikované nejdříve 6 měsíců po základním očkování. Čili obě firmy si byly vědomy výrazného poklesu účinků svých pseudovakcín po uplynutí cca 6 měsíců.

Sériově (= velkooběmově) vyráběná vakcína firmy Pfizer je vyráběna jiným technologickým postupem, než vzorky schvalované regulačními orgány, a je z výroby znečištěna (nedostatečné vyčištění) cizorodou DNA v množství až 200 miliard rozsekaných fragmentů této DNA v jedné očkovací dávce, které se mohou nevratně integrovat do lidské DNA příjemce.

P. Diviš 5.4.2024 22:42

Ten závěr to dokonale posral.

M. Zasazabanovaný 7.4.2024 7:59

Jednoduchší Diviš asi hodlá opäť popierať fakty, ktoré boli prednesené odborníkmi pri vypočúvaní pred americkým senátom ohľadom znečistenia mRNA vakcíny od Pfizeru cudzorodou DNA.

Experts Discover Over 200Billion DNA Fragments in a Single Dose of Pfizer’s COVID-19 mRNA Vaccine.

https://expose-news.com/2024/03/27/experts-discover-over-200billion-dna-fragments-in-a-single-dose-of-pfizers-covid-19-mrna-vaccine/

Cancer genomics expert Dr. Phillip Buckhaults recently testified to the South Carolina Senate about the DNA contamination found in Pfizer’s mRNA COVID-19 vaccines. There are an estimated 200 billion pieces of plasmid DNA in each dose of the Pfizer COVID-19 vaccine, he said. These pieces of DNA are packaged in lipid nanoparticles, basically a synthetic virus, and are delivered into vaccinees’ cells.

J. Ticháček 7.4.2024 2:48

A to si zkuste představit, kolik cizí DNA se do Vás dostane během oběda. Nebo když Vás nedejbože klovne slepice.

M. Zasazabanovaný 7.4.2024 7:52

J. Ticháček: No to teda fakt netuším. Koľko cudzej DNA sa počas obeda dostane pomocou nanolipidových obalov do buniek, kde sa vpíšu do mitochondrií a replikujú sa? Prípadne sa reverznou transkriptázou prepíšu do DNA? No objasnite nám to, odborníku. ;-D

Aký ste "ftipný", taký ste blbý.

O. M. 5.4.2024 17:21

Zásadní problém výroby generik v Evropě je v tom, že tak levně jako Číňani je vyrobit nikdo nedokáže - resp. jde hlavně o výrobu těch účinných látek. A proč by výrobce léků kupoval dražší evropské účinné látky, když může koupit ty levnější čínské? Pokud to udělá, tak bude ve výsledku dražší než konkurence a prozměnu od něj nebudou odebírat distributoři. Leda by to dostal befelem (a ti distributoři taky), a ve výsledku bychom tu měli socialistické plánování výroby se všemi jeho neduhy, ještě horšími, než jsou ty současné.

J. Prikner 5.4.2024 16:48

Bartoň to vyhmátl ale tragedie z toho bude až v bruseli plně realizují grýndýl.

J. Sedláček 5.4.2024 15:49

ále, lapálie, starej to s hafem právníků od fajcra uklidní, žádné obavy

M. Zasazabanovaný 5.4.2024 13:39

1) Pôvodná, originálna definícia vakcíny (rok 2005) – Vakcína – imunobiologický prípravok používaný na aktívnu imunizáciu zavedením živých modifikovaných, atenuovaných alebo usmrtených infekných mikroorganizmov alebo ich toxínov do organizmu.

Vakcína už nie je vakcína, ale „prípravok“ - Podle nově zveřejněných interních e-mailů změnilo americké Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) definici „vakcíny“ kvůli obavám, že se definice nevztahuje na vakcíny proti covidu-19. Agentura svou definici aktualizovala 1. září. https://www.theepochtimes.com/cdc-changes-definition-of-vaccine-so-it-cant-be-interpreted-to-mean-that-vaccines-are-100-effective_3990135.html

2) Dřívější definice zněla: „Přípravek, který stimuluje imunitní systém člověka k vytvoření imunity proti určité nemoci a chrání ho před touto nemocí.“ - – táto úprava pôvodnej definície vakcíny umožnila označiť mRNA génovú imunoterapiu ako vakcínu.

3) Nyní tato definice zní: „Přípravek, který se používá ke stimulaci imunitní reakce organismu proti nemocem.“ Americké centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) 1. septembra veľmi nenápadne a potichu aktualizovalo definíciu „vakcíny“ a „očkovania“ proti ochoreniu covid19. V definícii rezignovali z pojmu poskytovania „imunity“ na nové znenie. Odteraz ide iba o poskytovanie tzv. „ochrany“ na základe podstúpenia tzv. vakcinácie proti covidu19. – pretože sa zistilo, že "vakcíny" proti covidu neposkytujú imunitu očkovaným a v USA hrozilo, že z tohto dôvodu mohli byť zakázané. Nespĺňali upravenú definíciu vakcíny, neposkytovali imunitu a teda nemohli byť definované ako vakcíny. A preto nastal posledná úprava definície vakcíny, aby sa v aplikácii mRNA prípravkov v núdzovom režime do ľudí mohlo pokračovať.

https://zemavek.sk/rene-balak-vakcina-uz-nie-je-vakcina-ale-po-novom-pripravok-padla-ideologicka-iluzia-o-vakcinach/ https://www.epochtimes.cz/2021/11/05/americke-cdc-kvuli-vakcinam-proti-covidu-19-zmenilo-definici-vakciny-vyplyva-z-e-mailu/

M. Zasazabanovaný 5.4.2024 13:43

Bod č.2 - cca rok 2015.

Bod č.3 - rok 2021.

V. Sember 5.4.2024 12:30

Dík pane pod nickem M. Zasazabanovaný za informaci.

Když to začalo a já se dozvěděl ze zpravodajských webů, že začala covidová pandemie, seděl jsem ráno na pohovce, koukal přes lodžii ven a přemýšlel. Neměl jsem strach, ale napadlo mě, že se svět úplně mění. Přemýšlel jsem o tom, jak se s tím vyrovnám Jak se adaptuji.

Postupně jsem ale narážel na informace, že tady není něco v pořádku. Nejen z webů, ale svým pozorováním. Začalo to být poněkud divné.

Covid-19 prý unikl z laboratoře na výzkum smrtících virů v čínském městě Wu-Chan. Zajímavé bylo, že krátce na to se rozšířil po celém světě. Obzvláště ve vyspělých zemích. Mnohé rozvojové země, jako třeba v Africe, měly covid-19 na háku. Dospěl jsem k závěru, že ten laboratorně vygenerovaný virus byl vypuštěn z více laboratoří. Důkazy pro to nemám. Pouze logické uvažování.

Nastala asi dvouletá doba nesmyslných lockdownů a nošení jakýchsi hadříků na obličeji. Především na veřejnosti, v obchodech, ale i v přírodě.

Odmítl jsem se tomu zcela přizpůsobit. Ten hadřík jsem měl jenom přes ústa, ne přes nos. V jednom hypermarketu jsem byl třikrát upozorněn na nevhodné nošení hadříku na obličeji. Dvakrát u pokladen a jednou se ke mně přišoural muž z ostrahy. Řekl jsem mu, že mi to doporučil můj lékař, jelikož mám problémy s dýchání. Muž z ostrahy se ošoural pryč. Nevěděl, jak na to má zareagovat.

V. Sember 5.4.2024 12:42

Ten rok, když to začalo, jsem šel v létě na procházku do Prokopského údolí. Potkal jsem jenom pár lidí, kteří ten hadřík na obličeji měli. Drtivá většina včetně mě ho neměla. Bylo tam fakt hodně lidí a covid-19 ne v dohledu. Zajímavá pandemie.

Začal jsem tuhle záležitost diskutovat zde na Neviditelném psovi. Byl jsem občas dost tvrdě napadán či zesměšňován. Nevíce se v tomto směru angažoval jistý Lazárek.

Podotýkám, že jsem si nedal píchnout ani jednu vakcínu proti Covidu-19. Třikrát jsem se musel nechat otestovat, jelikož jsem chtěl jet na výlet mimo Prahu. Všechny tři testy byly negativní.

A ještě tohle: Byl jsem občas označován za popírače a antivaxera. Popíračem toho, že v nějaké laboratoři vygenerovali jakýsi virus, nejsem. A antivaxer též ne. Njaděte si na internetu, pokud to nevíte, na jakém principu vzniklo očkování proti bakteriálním nemocem, které bylo a je stále funknčí. Proti virům je tenhle přístup diskutabilní. V tomto případě je nejspolehlivější podpora imunitního systému.

M. Zasazabanovaný 5.4.2024 13:33

Tak na Slovensku som sa musel testovať každý týždeň, aby ma pustili do práce. Potom aj trikrát do týždňa, lebo som nebol očkovaný. Do obuvi, reštaurácie ma aj tak nepustili, tam smeli iba očkovaní - lebo nešírili:-) infekciu.

Očkovaní majú 4x vyššie riziko myokarditídy - Vědci zjistili, že riziko úmrtí na myokarditidu je u očkovaných nejméně čtyřikrát vyšší. Postiženi jsou lidé všech věkových kategorií. Vědci vyzývají veřejnost, aby byla varována, že riziko myokarditidy po očkování je v současnosti výrazně podceňováno. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.10.13.22281036v1.full - SARS-CoV-2 vaccine and increased myocarditis mortality risk: A population based comparative study in Japan

Kromě toho předtisková studie v časopise Circulation American Heart Association v lednu ukazuje souvislost mezi volnými spike antigeny produkovanými mRNA Covid injekcemi a formou srdečního zánětu známou jako myokarditida. Studie Oxfordské univerzity ukázala, že riziko myokarditidy, což je forma zánětu srdce, je větší při „očkování“ mRNA než při nakažení samotným virem. Studie byla publikována v Nature v prosinci 2021. https://www.nature.com/articles/s41591-021-01630-0 - Risks of myocarditis, pericarditis, and cardiac arrhythmias associated with COVID-19 vaccination or SARS-CoV-2 infection https://necenzurovanapravda.cz/2023/02/zlocinci-z-pfizeru-jdou-pred-soud-pripad-whistleblowerky-spolecnosti-pfizer-se-posunul-o-stupen-vys/

Sterilita a poškodenie plodu

https://cz24.news/j-kaufman-kam-zmizela-prvni-sestricka-tiffany-dover-ockovana-primo-na-kamere-a-dalsi-zahady-kolem-tak-zvaneho-ockovani/ https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0890623821000800?via%3Dihub - Lack of effects on female fertility and prenatal and postnatal offspring development in rats with BNT162b2, a mRNA-based COVID-19 vaccine

M. Zasazabanovaný 5.4.2024 13:34

Detailní studie známého amerického neurochirurga odhaluje všechny covidové lži

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9062939/ - COVID UPDATE: What is the truth? https://necenzurovanapravda.cz/2022/11/detailni-studie-znameho-americkeho-neurochirurga-odhaluje-vsechny-covidove-lzi/

Šírenie – prenos mRNA vakcín - Studie provedená vědci z University of Colorado potvrzuje, že naprostá většina lidstva neměla absolutně žádnou volbu v otázce, zda si přeje dostat injekci Covid-19 a nebo nepřeje, neboť očkovaní lidé přenášejí „protilátky“ vytvořené injekcemi prostřednictvím vydechovaných aerosolů. .

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.04.28.22274443v1.full-text - Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity

https://expose-news.com/2022/11/26/pfizer-docs-study-confirm-covid-vax-shedding/ https://cz24.news/odtajnene-dokumenty-spolecnosti-pfizer-i-nova-studie-potvrzuji-ze-k-sireni-prenosu-mrna-vakcin-skutecne-dochazi-se-sokujicimi-a-nebezpecnymi-nasledky/

M. Zasazabanovaný 5.4.2024 13:35

Zrútenie imunitného systému u myší - Nová čínská studie nyní potvrzuje, že posilovače ve větším počtu slouží k jedinému účelu – a tím je zhroucení imunitního systému. Čínští vědci testovali genové posilovače na myších. Všechny myši reagovaly po větším počtu posilovačů úplně stejně: zhroutil se jim imunitní systém.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2589004222017515 - Extended SARS-CoV-2 RBD booster vaccination induces humoral and cellular immune tolerance in mice.

https://necenzurovanapravda.cz/2023/01/nova-cinska-studie-ukazuje-ze-vice-nez-ctyri-injekce-covid-zpusobily-temer-uplne-zhrouceni-imunitniho-systemu-u-mysi/

“Vakcína” mohla zabiť viac ľudí ako samotná choroba - Vakcíny proti ochoreniu COVID-19 nielenže nezachránili životy, ale sú vysoko toxické, vyplýva zo záveru štúdie na ktorú poukázal onkológ a hematológ MUDr. Ján Lakota, CSc., z Virologického ústavu Slovenskej akadémie vied. Na stránke Correlation (https://correlation-canada.org/report-age-stratified-covid-19-vaccine-dose-fatality-rate-for-israel-and-australia/ ) bol 9. februára 2023 publikovaný „brief report“: Age-stratified COVID-19 vaccine-dose fatality rate for Israel and Australia, Denis G. Rancourt, Marine Baudin, Joseph Hickey, Jérémie Mercier

Autor: MUDr. Ján Lakota, CSc. https://akw.sk/vakcina-mohla-zabit-viac-ludi-ako-samotna-choroba/

M. Zasazabanovaný 5.4.2024 13:36

Rakovina a myokarditída - Opakované očkování m-RNA s vysokými koncentracemi antigenu může způsobit autoimunitní onemocnění, rakovinu a myokarditidu, ukazuje nová studie.

Nejnovější statistiky příčin úmrtí ze Skotska a USA potvrzují nárůst všech forem rakoviny v důsledku genové injekce.

Riziko rakoviny po očkování mRNA je podle vyhodnocení údajů VAERS v průměru 7krát vyšší (https://tkp.at/2023/03/15/vaers-daten-belegen-turbokrebs-6-metastasen-und-uebersicht/ - VAERS-Daten belegen Turbokrebs (6): Metastasen und Übersicht). A zde také mluvíme o všech typech rakoviny: rakovině krve, prsu, plic, gastrointestinálního traktu a prostaty.

Společnost Moderna již usilovně pracuje na mRNA vakcínách proti rakovině, srdečním a autoimunitním onemocněním https://auf1.info/pharma-geschaeft-krank-gespritzt-um-mit-therapie-zu-verdienen/ ) – právě těm onemocněním, která nová studie spojuje s injekcemi mRNA.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37243095/ - IgG4 Antibodies Induced by Repeated Vaccination May Generate Immune Tolerance to the SARS-CoV-2 Spike Protein https://necenzurovanapravda.cz/2023/06/nova-studie-mrna-vakciny-zpusobuji-rakovinu-a-srdecni-onemocneni/

M. Zasazabanovaný 5.4.2024 13:37

Rôzna kvalita šarží vakcín proti Covidu - Dánští výzkumníci potvrzují rozdíl v kvalitě šarží mRNA „vakcíny“ Pfizer spojený s vedlejšími účinky, včetně úmrtí. Ve studii pod názvem „Bezpečnost BNT162b2 mRNA COVID-19 závislá na dávkách“ vědci uvádí, že našli tři skupiny šarží vakcíny Pfizer-BioNTech COVID-19 s nízkou, střední a vysokou mírou nežádoucích účinků. Ve zprávě Schmelinga a spolupracovníků o vakcíně mRNA COVID-162 společnosti Pfizer BNT2b19 bylo zjištěno, že 71 % závažných nežádoucích účinků pocházelo ze 4,2 % dávek (vysoce rizikové šarže) a naopak <1 % těchto příhod pocházelo z 32,1 % dávek (šarže s nízkým rizikem). U šarží s vysokým a středním rizikem byl deklarovaný rozptyl 78 % a 89 %. Takže čím více dávek těchto injekčních lahviček bylo podáno, tím více nežádoucích účinků bylo hlášeno. To znamená, že převážná část rizika spočívá v konkrétní injekci a nikoli v osobě, která ji obdržela. Tyto výsledky jsou zásadní. Naznačují, že debakl vakcíny proti COVID-19 je ve skutečnosti produktovou záležitostí a ve většině případů není způsoben zranitelností pacientů. Nedostatek kontrol navíc vedl k bezpečnostní katastrofě. Někteří nešťastní pacienti dostávají příliš mnoho mRNA, nečistot nebo obojího, a proto jsou vystaveni škodlivým a v některých případech smrtelným injekcím...

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13998 - Batch-dependent safety of the BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine

https://necenzurovanapravda.cz/2023/04/dansti-vyzkumnici-potvrzuji-rozdil-v-kvalite-sarzi-mrna-vakciny-pfizer-spojeny-s-vedlejsimi-ucinky-vcetne-umrti/ https://bezpressu.news/videa/studie-na-pfizer-vakcinu-v-dansku-sarze-vs-nezadouci-ucinky/

M. Zasazabanovaný 5.4.2024 13:38

Rakovina - Japonský profesor varuje před sekvencí genů způsobujících rakovinu v covidových vakcínách. https://osf.io/b9t7m/ - Sequencing of bivalent Moderna and Pfizer mRNA vaccines reveals nanogram to microgram quantities of expression vector dsDNA per dose

https://necenzurovanapravda.cz/2023/05/japonsky-profesor-varuje-pred-sekvenci-genu-zpusobujicich-rakovinu-v-covidovych-vakcinach/

M. Zasazabanovaný 5.4.2024 13:38

Světová zdravotnická organizace (WHO) krátce před vyhlášením pandemie prasečí chřipky zmírnila kritéria pro její vyhlašování. Pandemie byla vyhlášena v červnu minulého roku. Ke změně kritérií WHO přistoupila v dubnu. Vypustila kritérium „enormní morbidity a úmrtí“ a pandemii už stačí vyhlásit při trvalém přenosu viru v nejméně dvou různých částech světa zároveň.

Varování, že by prasečí chřipka mohla zabít více lidí než španělská chřipka, se nenaplnila. Vlády po vyhlášení pandemie objednaly milióny vakcín a teď neví, co s nimi. V ČR se nyní hovoří o možnosti povinného očkování, které vyhlašuje hlavní hygienik, jenž se teď sám nakazil.

„Vypadá to, že WHO je pod vlivem farmaceutického průmyslu. Alarmujícími výrazy se prohlašovalo, že to je chřipka, která by mohla ohrozit lidstvo, a proto se nakoupily miliardy léků,“ uvedl minulý týden ve Štrasburku bývalý šéf zdravotního podvýboru Rady Evropy Wolfgang Wodarg s tím, že varovné scénáře WHO byly jen nafouknutou bublinou. Wodargovo vystoupení se časově sešlo s oznámeními nárůstu zisků farmaceutických firem vyrábějících vakcíny proti viru A/H1N1 nové chřipky.

Wodarg své tvrzení opírá právě o skutečnost, že WHO loni v dubnu zmírnila definici pandemie, kterou díky tomu mohla později vyhlásit. Pandemie byla vyhlášena, když bylo potvrzeno, že se A/H1N1 rozšířila do více než sedmi desítek zemí světa. Úmrtí ale bylo 14 000, tedy pouze zlomek každoročního počtu obětí na sezónní chřipku.

WHO rozhodně nařčení popírá a tvrdí, že Wodarg trivializuje záležitost, která pro milióny lidí představovala vážnou potíž. ... https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-who-tesne-pred-vyhlasenim-pandemie-chripky-zmirnila-potrebna-kriteria-25660- z definície pandémie bolo vyňaté kritérium enormnej morbidity a mortality. Ostalo iba kritérium rozšírenia minimálne po dvoch krajinách na aspoň troch kontinentoch. https://www.badatel.net/zmenili-definicie-pandemie-vakcin-a-kolektivnej-imunity-aby-mohli-rozputat-teror/

D. Laurencikova 5.4.2024 20:14

👍

V. Kuhaj 5.4.2024 13:24

Oni to tak dělali téměř všichni, klasická česká ukázněnost. Ale třicet tisíc mrtvých se svedlo na Babiše.

V. Sember 5.4.2024 13:29

Jste si jistý, že víte, kolik z těch třiceti tisíc mrtvých zemřelo skutečně na covid? Většina z nich nejspíš zemřala na něco úplně jiného. Akorát měli pozitivní test na covid. Představte si, že by nařízený plošný test na chřipku. Čísla lidí nakažených chřipkovým virem by okamžitě vylétla nahoru. Možná máte chřipkový virus i teď v sobě.

V. Sember 5.4.2024 13:39

A ještě tohle. Ve svém okolí jsem nezaznamenal nikoho, kdo byl postižený covide-19. Jasně, asi je odváželi sanitky. Sanitky jsem ale též nezaznamenal. Pouze jednu, která si přijela pro mě. Měl jsem těžké trávicí problémy. Asi mě něco nakazilo, nejspíš z jídla, ale covid-19 to nebyl.

Bylo mi strašně zle, achtěl jsem přijet do práce. Na nedalekém náměstí kousek od stanice metra jsem to vzdal. Musel jsem zvracet. A tak jsem mobilem zavolal záchranku.

Odvezli mě do Motola. Byl už pozdní večer. Čekal jsem na chodbě s dalšími lidmi ve zdravotní indispozici než přidu na řadu. Nikdo neměl hadr na obličejí. Já jsem však měl kýbl u nohou, abych nezvracel na podlahu.

S paní doktorkou jsem covid vůbec neřešili. Předepsal mi nějaké prášky a řekla, zby se o svoji životosprávu lépe staral.

A. Nový 5.4.2024 13:52

Vy jste někdy dělal vědu?

Doporučuji se vykašlat na informace, které vám dodal nějaký odborník na "slovo vzatý", jistý M.Zasazabanovaný. On je takový všeználek. Všude byl, všechno zná... no prostě Einsteina strčí do kapsy. Zkuste vyhledat a přečíst si něco, co napsali o Covidu-19 opravdové kapacity v tomto oboru. Je těch studií poměrně dost.

M. Zasazabanovaný 5.4.2024 13:59

OK, chytrák A. Nový. Všade uvádzam odkazy na štúdie. Môžete preštudovať a rozporovať tie štúdie, vy "všeználek". ;-D

J. Nevrkla 5.4.2024 11:41

Systém je bezesporu prohnilý a jeho reprezentanti by měli být nejen zbaveni nějakých ambicí, ale trestně stíháni podle zákonů. Všichni si pamatujeme slogany - dvě dávky a uděláme tečku. A zároveň Lejnová pokoutně dojednává byznys s deseti dávkami pro každého obyvatele EU.

Nejsem generál po bitvě, viděl jsem v tom lživé a podvodné jednání, očkovat jsem se nenechal. Dvakrát jsem covid měl, slabý. Můj známý na něj ale málem zemřel - lékař mu řekl, ať leží, pije čaj a vezme si paralen, žádné další rady, žádné měření kyslíku v krvi. Náhodou jsem mu volal, řekl, že je tak slabý, že sotva sleze z postele. Nařídil jsem mu, ať okamžitě volá záchranku. Pak mi řekl, že to bylo v hodině dvanácté, že jsem mu tím zachránil život.

Člověk měl pocit, že si až přáli, aby neočkovaní lidé zemřeli, aby měli další argument pro vakcinaci. Teď při zdravotních problémech toho mnozí mí vakcionovaní známí hodně litují.

M. Zasazabanovaný 5.4.2024 10:32

V tomto článku, ohľadom korupcie, chýba veľmi podstatná informácia: Na čele exekutívy EÚ je človek farmalobby a nielen to. Manžel predsedníčky Európskej komisie Ursuly von der Leyenovej, Heiko von der Leyen, je medicínskym riaditeľom americkej biotechnologickej spoločnosti „Orgenesis”, ktorá sa špecializuje na génovú terapiu. Tá má byť budúcnosťou nielen pri liečbe ale aj pri vakcínach.

https://www.hlavnespravy.sk/sefka-europskej-komisie-a-jej-prepojenia-na-vakcinacne-a-digitalizacne-firmy/2640262

Čo sa týka covid vakcín. To čo sa okolo nich deje, by pred desiatimi rokmi viedlo k ich okamžitému zákazu:

Velká studie Bardosh a kol. „Covid-19 vaccine boosters for young adults: A risk-benefit assessment and five ethical arguments against mandates at universities“ nabízí risk-benefit analýzu posilujících dávek mRNA vakcín pro mladé Američany. Kolektiv autorů z prestižních univerzit dochází k závěru, že musí být naočkováno 22 až 30 tisíc lidí ve věku 18-29 let, kteří neprošli covidem, aby se zabránilo jedné hospitalizaci v této věkové kohortě. Z oficiálních dat CDC dále autoři dovozují, že těchto 22 až 30 tisíc dávek povede k 18 až 98 závažným nežádoucím účinkům. Risk-benefit analýza tedy v této věkové kohortě vychází jednoznačně v neprospěch očkování.

K možným vedľajším účinkom, okrem zápalov srdca - infarktov, zrazenín etc, patrí i tento možný vedľajší účinok: S plným vědomím závažnosti následujících řádků však prohlašujeme, že výše uvedené analýzy ukazují ve prospěch hypotézy, že očkování proti covidu má příčinnou souvislost s poklesem plodnosti českých žen. Ve společnosti, která se řídí rozumem, by toto zjištění mělo vést k otevření datových sad, které jsou potřebné k detailní analýze tohoto problému. Do té doby, než bude prodiskutován a bude stanoveno, jakou měrou se vakcinace na podporodnosti podílela, by mělo dojít k zrušení doporučení očkovat proti covidu ženy v plodném věku.

https://smis-lab.cz/2024/01/01/komu-chybi-deti/

K. Křivan 5.4.2024 8:46

Teta očkována nebyla a zemřela na covid.