16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kuhaj 5.4.2024 9:32

Já proti prvnímu covidu taky očkován nebyl, a měl jsem docela namále. Po očkování (nebo promoření po prvním covidu, to je jedno) jsem měl další covid s průběhem tři dny slabá teplota a slabost v nohou. Takže jsem spíš pro to očkování. Čímž není dotečno, že Leyenová, při té své pýše, strkala nos kam neměla, takže by jí přes něj měl někdo dát. Aspoň za to!

J. Nevrkla 5.4.2024 11:45

Klidně můžete připustit, že druhý covid jste měl slabší, protože organismus měl vyšší imunitu kvůli prodělání prvního. Odjakživa to tak je.

M. Kocián 5.4.2024 12:15

A nebo že virus mezitím mutoval na šetrnější variantu. Tohle chce spíš rozsáhlou srovnávací studii, než osobní zkušenost.

V. Kuhaj 5.4.2024 13:24

Připouštím. Ostatně to ve svém přípodotku zmiňuji.

L. Zídek 5.4.2024 8:28

Říká ještě někomu jméno Elizabeth Cressonová ? A co ta Eurořekyně s taškami napěchovanými Eury od Katarců ? Už sedí ? Kdeže ? A tak ani Von Leyno nebude pikat za pravděpodobně největší tunel v historii Eurosojůzu ! Lepšolidi v Bruseli jsou "nad zákony "...

J. Jurax 5.4.2024 12:08

Pikat nebude určitě. Na hraní na schovku je už poněkud nemladá.

R. Dubravský 5.4.2024 7:59

Ty začerněné smlouvy napovídají, že to asi moc čistý kšeft nebyl.

J. Hrbek 5.4.2024 7:58

Někteří z nás byli "generálové" i během bitvy, ne až po ní... ale byli dehonestováni a cenzurováni;-€ Je nezbytné udělat všechno, aby se podobná situace při další "pandemii" už neopakovala;-)

J. Jurax 5.4.2024 12:10

No, včil tu máme černý kašel ...

J. Lukavsky 5.4.2024 7:29

Představuji si ten jekot kdyby se ukázalo, že v době covidu EU vakcin objednala málo, nebo žádné. No raději zaplatím 5 zbytečných vakcin navíc než skončit na JIP event. v krematoriu. Po bitvě je každý jenerál a chytrolínů je za korunu plný pytel. J.L. end

M. Mucha 5.4.2024 7:46

Kdyby se jich koupilo málo, nebo žádné, nestalo by se vůbec nic. Účinnost této očkovací látky nebyla nikdy prokázána, protože neexistují srovnávací testy. Spousta neočkovaných nikdy neonemocněla a spousta očkovaných naopak ano. Kolem samotné "vakcíny" teď probíhá vyšetřování, možná se dozvíme ještě zajímavé věci.

R. Vacek 5.4.2024 8:21

Máte srovnávací testy jak dopadli ti, kteří se nechali naočkovat a ti, kteří vsadili na přírodní virus. A ty ukázaly, že přírodní virus dá člověku lepší imunitu ale pokud to přežije.

Statistika byla v době covidu aktualizována snad denně.

L. Hančar 5.4.2024 8:32

Byla to Churchillova statistika. Na světlo světa vylétla z USA mimo jiné i statistika, že na 1 život zachráněný tou báječnou mengeliádou připadá 13 životů vyhaslých kvůli m komplikacím. Moje soukromá statistika vychází podobně: v mém nejbližším okolí nebyl vrahcínou nikdo zachráněn, naopak 3 mrtvolky mohou děkovat ministru Vojtěchovi za záchranu z tohoto světa.

M. Zasazabanovaný 5.4.2024 10:34

R. Vacek: Na vašu otázku existujú aj recenzované štúdie:

Velká studie Bardosh a kol. „Covid-19 vaccine boosters for young adults: A risk-benefit assessment and five ethical arguments against mandates at universities“ nabízí risk-benefit analýzu posilujících dávek mRNA vakcín pro mladé Američany. Kolektiv autorů z prestižních univerzit dochází k závěru, že musí být naočkováno 22 až 30 tisíc lidí ve věku 18-29 let, kteří neprošli covidem, aby se zabránilo jedné hospitalizaci v této věkové kohortě. Z oficiálních dat CDC dále autoři dovozují, že těchto 22 až 30 tisíc dávek povede k 18 až 98 závažným nežádoucím účinkům. Risk-benefit analýza tedy v této věkové kohortě vychází jednoznačně v neprospěch očkování.

R. Vacek 5.4.2024 10:56

Je to tak. U mladších je nutnost očkování nižší, protože i virus přežijí snáze. Bohužel i u nich ale dochází po prodělané infekci k závažným následkům podobným těm po očkování, akorát se jako příčina už zpětně těžce určuje že to byl virus a prodělaná (třeba i bezpříznaková) infekce.

Víme, že průchod viru populací vedl třeba v USA k poklesu doby dožití o dva roky, zatímco v Číně, kde se nepromořovalo, žádnému poklesu nedošlo. Za rok-dva uvidíme, jestli v Číně k něčemu podobnému dojde až teď.

https://data.worldbank.org/indicator/SP.DYN.LE00.IN?view=chart&locations=CN-CZ-US

M. Zasazabanovaný 5.4.2024 11:16

V prípade, že človek zomrie na inafrkt, spôosobný covidom, alebo vakcínou, dá sa, podľa predného nemeckého patológa rozoznať, že išlo o takto spôsobený infarkt. A pitva, tvrdí patológ, dokáže 100% určiť, podľa nájdených bielkovín (v prípade, ak je príčina vakcína, bude tam iba jedna bielkovina), či infarkt spôsobila vakcína, alebo long covid. A dodal, že majú zákaz v týchto prípadoch vykonávať pitvy.

Tak a teraz z toho vyplývajú 2 veci - Chýbajú vedecké ) dôkazy o príčine úmrtia, ktoré by mohli spoľahlivo určiť príčinu infarktu. 2) Prečo prišiel takýto zákaz?

J. Chalupnik 8.4.2024 19:09

Ono se ted ukazuje, ze asi ctvrtina mrtvol, ktere prijdou na balzamovani, maji castecne nebo uplne ucpane tepny nejakou bilou hmotou, konzistenci pripominajici asi nejspis zatuhnuty silikon (takova ta hmota v tube na lepeni a izolace). Funebraci s tim maji problemy, ze driv jim na vypusteni krve a napusteni tela formaldehydem stacil jeden vpich ve slabinach nebo na krku, ale ted kolikrat musi nejdriv z tepen vytahat to svinstvo na nekolika mistech. Asi bych tomu neveril, ale prisel s tim i John Campbell, ktery na me pusobil v kovidove dobe celkem rozumnym dojmem a byl spis pro ockovani, lockdowny apod.

Spekuluje se, ze spike protein, kterej se dostane do krve, se nekdy zvrhne a zacne vychytavat nektere latky v krvi a skladat je do dlouhych vlaken, ktere se postupne spojujou. No a kdyz se ucpe nejaka dulezita tepna, prijde infarkt nebo mrtvice.

Zkuste hledat neco jako "white clots" na YT

J. Lukavsky 5.4.2024 9:07

"Kdyby se jich koupilo málo, nebo žádné, nestalo by se vůbec nic." akorát by opozice ječela, že vláda nedělá nic. No co se té účinnosti týče... tak švagr před očkováním dostal covida a umřel (na ventilaci na JIP). Já po 3 vakcinách dostal covida (pozitivní test), tak jsem byl doma týden, žádné velké přízaky a pak test opět negativní. Takže OK. No žádné očkování není 1) věčné, 2) 100% účinné. Je to vždy poměr % ku %.

L. Konečný 5.4.2024 10:54

Tam to není jasné.Někteří se odvolávají k sehnaným datum a že i očkovaní skončili na JIP a v krematoriu právě v důdledku vakcinace.

J. Lukavsky 5.4.2024 13:15

No počkal bych co se budou učit studenti medicíny za pár let. Ale jistěže žádné očkování ani žádný lék ani operace nemají 100% účinnost, je to jen a jen o poměru kladných a záporných efektů. PS: když E.Jenner chtěl prokázat účinnost očkování proti černým neštovicím tak naočkoval jednomu (1 ks) chlapci nejdříve kravské a pak pravé neštovice. Ty druhé už nedostal, takže oznámil, že očkování kravskými neštovicemi chrání děti proti pravým. Jistěže se spousta i lékařů stavěla proti. Jako vždy a ve všem. Jeden kladný případ! J.L. end

F. Navrátil 5.4.2024 7:22

Stát, který není schopen nebo odmítá zajistit potravinovou, energetickou a zdravotní bezpečnost, není hodný toho jména.

J. Pokoutný 5.4.2024 7:21

Nemusí v tom jet přípo Leyenová per se, ale už před časem jsem tuším v britském Telegrafu zachytil článek o jejím manželovi Heikovi, který měl dostat tuším od Pfizeru tučné "všimné" za zprostředkování. Holt jak Big Joe a synek Hunter.

L. Písařík 5.4.2024 4:00

Zdá se být něco shnileho, ale ne natolik, aby se systém zhroutil. Především jde o peníze a je jich tam - v eu - požehnaně. Je třeba ještě mnoho práce než občané EU pochopí, že všechny výdaje platí oni - plátci daní dávek a poplatků. A budou důsledně požadovat zdůvodnění třeba emisních povolenek, které platí v ceně elektřiny. Ale to by museli být poslanci EP lidé, kterým jde o hodnoty a ne o peníze do vlastní kapsy. Myslete na to, než dáte počátkem června někomu hlas, jde o nás.8-o

M. Kocián 5.4.2024 6:32

Možná by pomohlo, kdyby na všech těch tabulkách "Pořízeno z prostředků EU", co zamořují Evropu, stálo "Pořízeno z vašich daní po odečtení nákladů EU". Ale asi ne.

L. Kocián 5.4.2024 10:54

R^