15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

ČAPÍ HNÍZDO: A je to tady

Před časem jsem na stránkách NP mudroval nad tím, že zatímco veřejnost včetně větší části žurnalistiky (o umělecké frontě škoda mluvit, ta se téměř bez výjimky tetelí hanbou) vidí jako jasný fakt Andreje Babiše před soudem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Kmoníček 3.9.2019 8:38

Holásku,

tam kam posíláte pana Steigerwalda ještě nezmiela aspoň povinnost složit funkci, když jsou jen pochyby o čistotě dotyčného. Říká se tomu osobní čest, Holásku.

L. Novák 3.9.2019 7:44

Babiš nemá vyhráno. V kauze Čapí hnízdo...

Babiš nemá vyhráno. V kauze Čapí hnízdo ho může dostat k soudu Bradáčová i Zeman...

http://jdem.cz/fe4nn9

J. Karlík 3.9.2019 7:18

???

Už mají nabito, je tu přece jasný střet zájmů. A redaktoři ČT mají také jasno, jak včera v "90" prokázala jedna jejich povedená a svazácky přesvědčená redaktorka.

P. Dvořák 3.9.2019 7:17

Re: Zaslechla jsem na Radiožurnálu.

Fakt jste přesvědčená, že všichni ti co přijeli (nejen) na letenský happening, přesně věděli, proč tam vlastně jsou, co konkrétního požadují a proč to požadují?

P. Boublíková 3.9.2019 6:53

Zaslechla jsem na Radiožurnálu

že naši státní zástupci pouze v 1 % případů zastavují trestní stíhání, kdežto 99 % obviněných jde před soud.

Možnosti jsou asi tři: buďto je pan Šaroch uplacen, zakleknut apod. - ale to by se muselo týkat i jeho nadřízených včetně nejvyššího státního zástupce Zemana, kteří budou mít poslední slovo. Těžko uvěřitelné v tak mimořádně sledované kauze.

Anebo bylo celé obvinění (na anonymní udání) v podstatě vycucané z prstu a jde od začátku o nesmysl. Mediální masáž způsobila, že je spousta lidí o Babišově vině nezvratně přesvědčena. Svým způsobem také těžko uvěřitelné.

Případně je trestný čin již promlčený.

Popravdě nejvíc by se mi líbila třetí možnost, protože představa, že je tolik mých spoluobčanů dutohlavých a nechají si od médií vsugerovat cokoliv, je úděsná.

J. Novák 3.9.2019 6:35

Ne, pane Holásku...

... takhle Vy si tady žijete, nás ostatní do toho laskavě netahejte.

J. Zaorálek 3.9.2019 6:34

Že je státní zastupitelství nezávislé na vůli a přání "krvelačného" davu je samozřejmě naprosto v pořádku. Buďme rádi. Teď ještě, abychom nějak a někde vystarali i jistotu, že je nezávislé i na vládní moci. Tato závislost bývá totiž zhusta častější.

L. Novák 3.9.2019 6:17

Čerpat a vyčerpat dotace - úkol dne!

Blbnutí a podvody s dotacemi jedou dál, ať si to každý pojmenuje jak chce...

J. Prikner 3.9.2019 5:26

Nohavica si z toho dělal srandu. Na koncertu cvičil posluchače, jak se správně skanduje : sláva, sláva, sláva posluchače vpravo, hamba, hamba, hamba posluchače vlevo od pódia. (Hamba pro fanynky top, které neznají pravopis). Ale tomu zrzavýmu frackovi by někdo měl důrazně připomenout, coje to slušnost!

I. Krahula 3.9.2019 5:19

Re: psychoza davu

Správný názor.„Děsím se davu, je nejkrutější a nejhloupější ze všech přírodních živlů“. Karel Čapek.

P. Dvořák 3.9.2019 3:25

Bída, bídný,ubohý.To by odpovídalo.

" . . . pro spoustu lidí (hlavně bytostných demokratů) bude jakékoli rozhodnutí v tomto duchu jen rudým hadrem a důvodem ke řvaní a stýskání si na ten náš český élend."

Sejdou se na Letné a budou před hnědou košilí na její povel vyřvávat cokoliv, co je bídné a hlavně není podle jejich . . . představ? Přání? No každopádně je tady bordel!

Znám jednoho roztleskávače, který má jediné heslo a vždy se najde dost dalších, co ho následují. Toto heslo je: "Vládněte! Vládněte! Vládněte!"

Na přímou otázku co tím chce říct, nedokázal odpovědět, dělal, že neslyší a šel si nechat natočit pivo.

J. Cimbálník 3.9.2019 3:00

Re: Díky, pane Holásku...

Elend jw německy bída, elend pak bídný,ubohý.

P. Grigar 3.9.2019 2:16

Re: Díky, pane Holásku...

.. elent je lidový výraz pro čurbes, nepořádek, švajneraj.

T. Kohout 3.9.2019 0:57

psychoza davu

Je neuvěřitelné, až nepochopitelné s jakou lehkostí a naivitou dav propadá naroubované psychoze. Dav je ta nejhorší forma člověka, věřte mi.

B. Novacek 3.9.2019 0:42

Díky, pane Holásku...

...opět brilantní!

Jen si dovolím malý přípodotek; babička vždycky říkávala "élent" s T na konci...prej to je jen zkratka pro "element"...tož tak. Třeba se pletla, byla holt už stará :) Přeju úspěšný týden všem lidem dobré vůle :)