30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

BIG BEN: Spěje česká pravice k marxismu?

Mezi těmi českými osudnými osmičkami se rok 2018 začíná jevit jako jeden z potenciálně nejkatastrofálnějších v dějinách nejen českých, ale celoevropských.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Václavíková 6.2.2018 21:16

Re: Co tak sladit standardy důchodcům.

Rusko pomáhá udržet u moci masového vraha, který nechává shazovat na své civilní obyvatelstvo barelové bomby, způsobující co největší zranění, používá na ně chemické zbraně, ve svých věznicích nechává mučit nejen muže, ale i ženy a děti. To je skutečně chudák, kterého by měli uprchlíci z takového ráje bránit :-)))

Asad má na svědomí mnohem víc obětí na životě civilního obyvatelstva než samotný IS.

J. Kulheim 6.2.2018 21:30

Re: Co tak sladit standardy důchodcům.

Kdo vám to o tom masovém vrahovi nakukal?

Kdo vyzbrojil islánské bojovníky, aby mohli bojovat? Tada ti zoufalci, tam chtěli nastolit demokracii. Tady ji likvidují a tam kde nikdy fungovat nebude, ji chtějí realizovat. Demokraci je také jenom forma vlády. V zemi kde sunité podřezávají šíty, alavity křesťany, nikdy fungovat nebude. Nebo o co tam šlo?

Rusko má svoje zájmy v Sírii. USA, Německo, Francie mají také svoje zájmy. Německo prosazuje sankce proti Rusku. Přitom s plynem čile obchoduje. Plynovod dali na dno moře jenom proto, aby obešli Polsko.

J. Václavíková 6.2.2018 21:37

Re: Co tak sladit standardy důchodcům.

,,V lednu podle údajů SNHR zemřelo v Sýrii rukou vládních ozbrojených sil prezidenta Bašára Asada 516 civilistů. Mezi nimi bylo 69 žen a 83 dětí. Průměrně tedy byly zabity tři děti denně, upozorňuje organizace a dodává, že 53 z 516 civilistů bylo umučeno.

Počet obětí mezi ženami a dětmi v měsíci lednu dosáhl 30 % z celkových obětí, což podle SNHR indikuje jasný záměr vládních sil útočit na civilisty. Nejvíce obětí pak našlo smrt v Damašku a na jeho předměstí, dále ve městech Dar‘á, Idlib a Aleppo."

Ruské nálety oproti tomu mají na svědomí 679 civilních životů, mezi nimi 94 dětí a 73 žen. Nejvíce obětí si vyžádaly nálety na město Dajr az-Zaur na východě Sýrie, o něco méně pak nálety na Aleppo.

101 civilních životů přičítá SNHR na vrub extrémistickým islámistickým skupinám. Za smrtí 98 civilistů stojí obávaná organizace Islámský stát, 3 má na svědomí An-Nusrá, syrská vojenská organizace. 3 civilisty, z nichž jeden byl umučen, zabily kurdské síly, mimo jiné Strana demokratického svazu (PYD).

Jak uvádí SNHR, dalších 42 civilistů usmrtily ozbrojené opoziční skupiny a ,,zbylých 41 lidí v době psaní této zprávy neidentifikovatelné skupiny“.

J. Václavíková 6.2.2018 21:44

Re: Co tak sladit standardy důchodcům.

https://www.lidovky.cz/deti-bez-hlav-a-rozervana-tela-tak-vypada-peklo-nebo-syrske-aleppo-p9i-/zpravy-svet.aspx?c=A150505_120647_ln_zahranici_msl

J. Kanioková 6.2.2018 23:25

Blbý ulhaný článek a ještě z r. 2015

J. Kulheim 6.2.2018 21:48

Re: Co tak sladit standardy důchodcům.

Chodím nakupovat k jednomu siřanovi, tak znám jeho pohled na události v Sírii. Je to jeho pohled, ale asi bude přesnější než různé kecy.

Co udělal Junker a spol proto, aby se v Sírii nezabíjelo? Rusové to tzam nerozrýpali.

J. Václavíková 6.2.2018 21:59

Re: Co tak sladit standardy důchodcům.

Nevím, jestli rozrýpali, ale rozhodně rozbombardovali. Co se svědectví zainteresovaných týká, vzpomínám na svědectví našich Syřanů Issových.

M. Prokop 6.2.2018 22:16

Re: Co tak sladit standardy důchodcům.

Rusové nerozrýpali, jen využili vnitřní rozrýpání (dtto Irán). Za tohle fakt nemůže ani EU, ani USA.

J. Kanioková 6.2.2018 23:22

Bolí paranoia ?

M. Konupčík 6.2.2018 20:57

Re: Co tak sladit standardy důchodcům.

takže vy víte, že ty miliony nelegálních migrantů z Afriky (co jsou tu nelegálně), dostane dříve či později amnestii či pardon a zůstanou zde, protože vyhostit je prakticky nelze.

A vaše argumentace, resp. pojmenování, patří těm, kteří na toto upozorňovali v době, kdy náprava mohla být velmi jednoduchá a řešení oboustranně výhodné. Těch co se zároveň obávají, na základě historické zkušenosti a dnešního politického směru (a lidí, kteří jsou toho součástí), se situace bude ještě zhoršovat.

J. Václavíková 6.2.2018 21:07

Re: Co tak sladit standardy důchodcům.

Jestliže ekonomičtí migranti nemají nárok na azyl, nemůžete argumentovat tím, že po nás někdo chce, abychom je přijali.

Nevím, o jakém včasném upozorňování píšete, z naší strany nikdy žádný konstruktivní návrh nepřišel, pouze TOHLE NE a TOHLE UŽ TUPLEM NE!

M. Prokop 6.2.2018 22:03

Re: Další bajkař pod vlivem? Odkud sem ty fabulátory shazují?

Ono to tak dopadne, když se uměle nezamuslimené státy nevzbouří.

L. Novák 6.2.2018 19:43

Už to tady zaznělo. V postkomunistickém Česku

skutečná a věrohodná pravice nemá dostatek voličů, aby měla šanci zvítězit. Poslední šance zazdil Klaus, který se svým lísáním k Zemanovi (nejenom) v mých očích zcela zkompromitoval. A navíc dělal v mnoha směrech levicovou socialistickou politiku, takže...

J. Václavíková 6.2.2018 20:30

Re: Už to tady zaznělo. V postkomunistickém Česku

Klaus je tak nanejvýš otcem českého mafiánského pokusu o kapitalismus. Se socialistickou tváří a třeba dlouhodobě regulovaným nájemným.

J. Kanioková 6.2.2018 23:27

Vy tak ekonomice rozumíte.... uff

M. Bílý 6.2.2018 20:46

Re 19:43, Dobrý večer, pane Nováku! Je to nejenom ....

.... nedostatek pravicových voličů, ale hlavně je to ještě větší nedostatek lidí chovajících se a jednajících pravicově. Těm, vlastně nám (já mezi ně patřím) nějaký ten úlet Václava Klause (kterého si jinak velmi vážím) nemůže pravicovou cestu zošklivit. Já jsem měl k některým jeho levicově socialistickým zakopnutím též výhrady, ale ono to asi jinak nešlo. Těm kteří ho kritizují se to mluví. Ale kdyby každý udělal alespoň polovinu toho co on ....

J. Kaut 6.2.2018 18:29

Dvě připomínky

Těm, kdo naříkají nad nedostaečnou pravicovostí našich "pravicových" stran, připomínám fakt, že při větší pravicovosti by ODS neměla 10%, ale asi tak 1%. Problém není ve straně, ale v tom, že v Česku není dost pravicových voličů.

Panu Kurasovi, s jehož článkem souhlasím, chci připomenout jednu nepřesnost. Z východu nepřišel jen bolševismus, ale i Avaři, Maďaři a Tataři. Takře skóre je 5:4. A pro ty Čechy, kteří se víc považují za Kelty naž za Slovany, je nutno za neštěstí z východu připočítat i ty Slovany. Pro ty je tedy skóre 5:5.

P. Zinga 6.2.2018 16:55

Panebože,lidi, proč

reagujete na toho blba Radostu? Dáváte mu tím příležitost k dalším pi*ovinám, vykašlete se na něj a ono ho to přestane bavit.

Anebo to považujete za zábavné? Potěš Bůh...

L. Bouše 6.2.2018 15:45

Kdopak za to může ?

Ti nájemní pikolíci a poslušní ratlíci z bruselské centrály novodobé Kominterny to rozhodně nejsou.

J. Schwarz 6.2.2018 13:52

V ČR byla kdysi

jakž takž pravicovou stranou ODS. Ovšem tak se bála, že ztratí vládní posty, až se posouvala čím dál tím víc doleva a dnes spočívá zhruba v levém středu. A TOP, KDU a "Starostové"? To jsou prakticky trockisti vzývající permanentní revoluci. Mimochodem, "politickou korektnost" spolu s přesvědčením o rovnosti všech jsme si odbyli dřív než "západ", už v padesátých letech. Spolu s představou, že pokud "Strana" zavelí, může dělat ředitelku fabriky i uklízečka jsme, alespoň pokud jde o multikulti a představy o rovnosti všech etnik o 65 let předstihli Německo, když jsme bývalé Sudety namísto vyhnaných Němců osídlili "neméně kvalitními" slovenskými cikány. Mohli bychom Němcům prodat know how, jak spolehlivě zdevastovat nejvyvinutější regiony své země za pomoci "pokrokové a humanistické" ideologie. Takhle Němci zbytečně vynalézají kolo.

A. Nový 6.2.2018 15:32

Re: V ČR byla kdysi

Sudety po odsunutí "Němců" vyrabovali bílí "zlatokopové", pak přišla druhá vlna a to cikáni z Rumunska. Cikáni co zbyli Československu po vládě "nordické rasy" by se dali pomalu na prstech spočítat. A nakonec likvidaci pohraničí dokončili bolševici likvidací soukromníků a zavedení JZD a státních statků.

V. Kain 6.2.2018 16:33

Re: V ČR byla kdysi

Pravicová strana to byla ještě za Václava Klause.Jen co skončil,tak se do ODS začali nenápadně tlačit sluníčkáři.Dnešní ODS nemůže pana Klause ani cítit.Také podpora Drahošovi o něšem vypovídá.Proč nedali hlas např.Topolánkovi?Fiala se svými 11% si myslí kdovíjaký není geroj.Není, není to leader ani náhodou.

L. Novák 6.2.2018 20:16

Re: V ČR byla kdysi

Klaus zavedl ODS doleva smlouvou se Zemanem. A teď mu ještě leze do zadku...

M. Pivoda 6.2.2018 11:37

Kurasův problém je řešitelný za USD 10 000

Kuras: "... brzký vznik migrantských čtvrtí a no-go zón a s nimi jdoucí nárůst zločinnosti a pouličního násilí včetně sexuálního i v našich městech po vzoru Malmö, Paříže a Bruselu (kde teď nově podle oficiální studie 88 % žen zažívá sexuální obtěžování). ..."

Sexrobot do každého uprchlického tábora (USD 10 000).

https://www.maxim.com/gear/new-customizable-sex-doll-2018-1

P. Zinga 6.2.2018 13:06

Re: Kurasův problém je řešitelný za USD 10 000

Pane Pivodo, to není pouze Kurasův problém, to je i problém většiny Čechů.Jestli Vy to tak necítíte, tak máte problém Vy.

M. Pivoda 6.2.2018 14:32

Problém P. Zingy

Váš problém je v tom, že zde hovoříte za většinu Čechů, aniž byste si nejdříve statisticky ověřil, že skutečně hovoříte za většinu.

A článek je slint od pisatele, který ani nedovede v nadpisu vystihnout hlavní myšlenku svého článku. Tak blbě nemůže uvažovat většina českého národa.

P. Zinga 6.2.2018 16:51

Re: Problém P. Zingy

Blábolíte, pane Pivodo! Nepotřebuji statistiku: kolik Čechů volilo Zemana? A kolika nevadí? Přesto, že jeho postoj k muslimům je znám?

Nebudu teď shánět přesná čísla, musí Vám stačit, že to je přes 50%-což pro normální lidi znamená většinu.

M. Pivoda 6.2.2018 17:46

Zinga je demagog

Zingo, Zingo: Češi zvolili Zemana kvůli jiným důvodům než výše uvádí Kuras, totiž, že "... kde teď nově podle oficiální studie 88 % žen zažívá sexuální obtěžování... "

A. Nový 6.2.2018 15:34

Re: Kurasův problém je řešitelný za USD 10 000

Kolik sexbotů máte v domácnosti vy? :-))

A. Alda 6.2.2018 11:31

Souhlasím, pane.

A děsím se toho, že mí potomci budou jednou muset odtud prchat, ovšem nikoli tradičním západním směrem, leč naopak východním.

Děsná představa.