8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

BIG BEN: Konec EU už nemusíme postrkovat

Debaty o referendu na vystoupení z EU, protesty proti zákonu likvidujícímu český zbrojní průmysl a zabavujícímu zbraně občanům, úvahy o soudní stížnosti na vyděračské nápady Evropské komise vybírat miliardy za nepřijímání uprchlíků...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Gramblička 13.5.2016 7:14

Re: A hlavně

jděte už konečně doprdele, mamlasi.

Anebo zkuste lékařskou fakultu UK, jako učební pomůcka pro studenty psychiatrie by jste měl úspěch

R. Gramblička 13.5.2016 7:11

joo, pěkný

zasmál jsem se. A kéž by to tak nějak dopadlo

A. Reček 13.5.2016 7:10

Re: Byl jsem - a stále jsem zastáncem

Souhlasím. Ale připomínám, že většina z té irácké křesťanské skupiny přivezené k nám u nás zůstala. A ze Smilovic u Třince neodešel vůbec nikdo.

F. Netopil 13.5.2016 7:08

EU opravdu dělá chyby !

A obrovské chyby ! Jednou z největších bylo přijetí středo- a východoevropských států. Přiznám se, že jsem byl od počátku proti. A opravdu bychom své členství měli co nejrychleji zrušit. V takovém spolku nemají lidé a státy, pro které slouží slova jako pravda a slušnost jako nadávka, opravdu co dělat. Pan Kuras, přestože mohl před rokem 1989 žít tady v zemi zářných zítřků, raději emigroval a jako imigrant byl na tom proklatém Západě slušně přijat. Teď na ty, kteří mu tehdy pomohli, nadává kudy chodí. Co si myslet o člověku s takovým charakterem ?

J. Fridrich 13.5.2016 7:00

Byl jsem - a stále jsem zastáncem

Byl jsem - a stále jsem zastáncem spolupracující Evropy. Nynější vedení EU se ale natolik odchýlilo od skvělých myšlenek poválečných Otců-zakladatelů EHS-EU ( - pánů K. Adenauera, W. Churchilla, de Gaullea, J. Monetta, R. Schumana, P.H. Spaaka, A. de Gasperiho ), že je nutné dát lidem všech členských zemí EU možnost se svobodně, tedy v národních referendech vyjádřit k zcela nepochopitelnému a protizákonému otevření Evropy zcela nepřátelským, necivilizovaným hordám lidí, kteří v naprosté většině neprchají před útrapami války ( nedávno nám všem předvedli " křest'ané " z Iráku - jak se nevděčně zachovali k naší zemi a " hodným aktivistům " kteří je k nám letecky dopravili, živili a opět letecky vrátili do jejich " nebezpečné " země ) - ale přichází naše Evropské země rozvrátit a zničit - sami říkají " my to tady přebíráme ".

A pokud jsou - jak říkají ti jejich vítači obohacením - kulturním, ale i ekonomickým - TAK PROČ JE NABÍZÍ-VNUCUJÍ-STRKAJÍ nám ??

P. Krešňák 13.5.2016 6:45

Souhlas, skvěle napsáno....

.... podepisuji každičký bod. Krešňák

J. Kopis 13.5.2016 6:22

Re: Skvělé, díky.

To je fajn plán na příští pětiletku. Tolik času už není!

V. Mohorita 13.5.2016 6:05

A hlavně

A hlavně se soudruzi semknout pod vedením vůdce, Vladimíra Vladimiroviče Putina! to jsi chtěl článkem říci, že?

L. Popovský 13.5.2016 5:40

Skvělé poselství! Beru jej vážně, ať si kdo chce, co chce říká. Ona totiž ta Evropská komise ani Evropský parlament, dokud jim chodí výplata na účet, sami neodstoupí.

A s tou Lisabonskou smlouvou máte, pane Kurasi, pravdu, tu jsem skutečně nečetl.

P. Scheck 13.5.2016 3:49

Re: Jako sranda - dobrý

Takhle jsem to, pane Babičko, nemyslel. Poláci se chtěli kamarádit s Hitlerem právě proto, že cítili společného nepřítele - Rusko. Hitler je potom velmi podrazil-on to byl hajzlík od kosti, ale věděl, co tím získá.Také jsem zpochybňoval, středoevropskou politiku. Pro zbytek evropy jsme pouze východoevropskou politikou, ať už se nazveme jakkoliv. To není dobrý základ pro budoucnost.

J. Babička 13.5.2016 3:23

Re: Jako sranda - dobrý

Zase to rozděl a panuj, nedávejte se dohromady najdeme něco v dějinách a tak madaři, slováci a poláci se kamarádili s Hitlerem. Jediný splehlivý přítel je rusko.

T. Pansky 13.5.2016 3:23

Jsem naprosto pro, prestoze nas budou nazyvat extremisty ...

... O ostatnich prispevku jsem pochopil, ze velke procento ceskych obcanu uz si zvyklo na uplatky z EU ve forme grantu a dotaci, nekteri jsou proste lini uvazovat sami za sebe, nekteri nechteji pripustit, ze to rekl nekdo pred nimi. Takze se nic nestane, zustaneme malymi Cechacky.

P. Scheck 13.5.2016 2:55

Jako sranda - dobrý

Pane Kurasi, docela jste mě pobavil (středoevropská politika - dobrý vtip. Budeme na tom jako Británie a Švýcarsko - ty hlouposti snad přestal žvanit i Klaus. A potom pokračovat v NATO, jako že nic - a jinak dobrý? Bránit toto území - to jo, jako sami s Maďarama a Polákama. Hmm, víte s kým velmi kámošili Poláci, než je Hitler napadnul? - S Hitlerem...Neposlouchat Evropskou Komisi? - Jako že nebrat vážně rozhodčího ve fotbale a nějak se dohodnout se soupeřem, jestli teda to faul byl nebo ne? Zkusit to můžete, daleko nedojdete). Tajně doufám, že to od vás byla jen taková česká recese (Jen na okraj -víte, že výraz recese nikdo z okolních států takto vůbec nechápe?) Víc mě mrazí z toho, že to zde někteří vzali opravdu vážně.

P. Dvořák 13.5.2016 2:23

Škoda, že se v referendu nelze vyjádřit

k takovému počtu otázek. Na všechny bych zaškrtl ANO.

Ale můžu být naprosto v klidu. Žádné referendum se beztak konat nebude. Spláchnou nás jak domovnice pochcané schody a ještě budou politici tvrdit, že je to v rámci demokracie a my prý jsme právní stát.

B. Novacek 13.5.2016 1:43

Vyborne, pane Kurasi...

...ted jeste, prosim, poradte, jak to vtlouct do hlav zabednencum!

S. Stoklásek 13.5.2016 0:40

Něco chybí

Rád přenechám cophyright pro další body:

1)zastavit financování naší "Quinta columna" okiofobiů a bojovníků za lidská práva z neziskových organizací a neužitečných fakult sociálních studií. Pro začátek stačí zbavit svéprávnosti Aničku velitelku lidskoprávních milic Al Šabát a tak hned ušetřit cca 110 miliónů za její degenerovaný úřad (nadto získáme okamžitě pro armádu i více než 100 pracovníků s právnickým vzděláním na kopání zákopů) 2)zavést pro všechny občany, kteří odvedou na daních více než 40000 korun ročně další volební hlas 3) zavést částečnou daňovou asignace sociálních odvodů pojištěnce ve prospěch svých rodičů jako tisíciletá osvědčená podpora porodnosti 4) dodržovat každý rok vyrovnaný rozpočet 5) snížit počet státních byrokratických úředníků o 30 % 6) zastavit rozklad úrovně a discipliny našeho školství 7) probrat cizineckou policii a zprůhlednit systém udělování víz bez úplatků 7) přinutit předvídatelně a efektivně pracovat (lépe řečeno vůbec pracovat) českou justici, protože se utrhla ze řetězu a nachází se ve stavu, který už ohrožuje fungování společnosti 6) zamyslet se nad stavem propagandy multikulturalizmu a relativismu ve státních médiích, která nabírá povážlivé rozměry mediální manipulace

M. Krátký 13.5.2016 0:35

Re: Skvělé, díky.

mě taky - děkuji

V. Husák 13.5.2016 0:09

Skvělé, díky.

Dejte mi to podepsat, prosím !!!