28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Vacek 24.3.2021 8:06

Nejlepší obranou proti agresorovi je vyrabovaná země bez nerostných surovin s národem kverulantů.

I. Pávek 24.3.2021 6:47

Ano, tak nějak. V podstatě platí že když nechceme platit a živit vlastní armádu, budeme tu živit a platit cizí. Babiš se plácá v problémech, jejichž kořeny sahají nejméně 20 let do minulosti, kdy plundrovali stát mafiáni z ODS a její smluvní partneři. A má ještě smysl to tu bránit armádou, když už nám to tu ani nepatří, hranice jsou jak ementál a čeština je kuriozita? Včera jsem tu četl 10 bodů volebního programu ODS. Co k tomu dodat? Snad jen to - jsme na lopatkách a odpočitaváni. ;-(

T. Kohout 24.3.2021 5:03

Tak armáda je ještě více porubaná než zdravotnictví. Kdo jí za posledních 30 let porubal nejvíc? Nebyla to náhodou parta ODS? Babiš je pouze na dočasném konci toho dlouhodobého vývoje, co tu probíhal pod patronací ODS. Kdyby nás, nedejbože, někdo napadl z jakéhokoli směru, tak nejlepší taktikou je se okamžitě vzdát. Ale to jsme dělali i v časech, kdy se na armádu dávalo poměrně dost, takže ono to nakonec vyjde nastejno.

J. Bruner 24.3.2021 4:58

co by kdo získal napadením naší vlasti a co bychom my ztratili? Jen si poslechněte mladé lidi, samé anglicizmy, cestování po světě, sortiment jako všude jinde, rozdíly minimální, kdo chce přijet odkudkoliv, tak přijede bez obav, že přijde k újmě.

Jiná věc je, že by nebyly zbrojní zisky a o to jde. Já osobně bych dal ve volbách hlas pacifistické straně.

P. Hatina 24.3.2021 0:59

Co je na tom tak složitého? Přece je to napsané zcela jasně "..například nemůžou probíhat rozhovory a setkání se zbrojními firmami jako dřív,"

No tak až se úředníci MO patřičně "dohodnou".., tak jim vláda ty peníze přklepne, a to velmi rychle , aby mohli nakoupit v nouzovém režimu

Dávat jim to do rozpočtu, to by ještě někoho mohlo napadnout vyhlásit výběrové řízení. Mama mia..;-D