28.5.2024 | Svátek má Vilém


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AAA 25.7.2006 15:01

Re: Dovolím si něco přidat,pane Haasi

Ano pane Zochu, to byla chyba "Umožnit postbolševikovi a bolševikovi,aby si to jako šel zkusit byla trestuhodná a fatální chyba." A oni neumětelové dokázali, že dokáží víc, než ti, co se tím holedbali. 

Old 25.7.2006 6:56

A ještě se odstřihnout od Klause

Klaus a Tlustý - pro ty ODS ztrácí. Jinak stopro souhlas.

TOM 25.7.2006 7:51

A řady dalších,

třeba bírgr-majstra. Zato se trapně distancovala od Macka (on je hrozný hulvát, ale za dané konstelace distancí od něj leda tratila).

Milan 25.7.2006 6:43

Volební kampaň ODS byla zaměřena

na chytré, na slušné a na pracovité lidi. Tedy na menšinu společnosti.

Volební kampaň ČSSD byla zaměřena na hlupáky, nevzdělance, hospodské primitivy, příživníky a povaleče. Tedy na většinu společnosti.

Je s podivem, že to ODS vůbec vyhrála. Zřejmě proto, že oranžgutanům všichni ti tupci a flákači nepřišli k urnám.

Jurgen 25.7.2006 6:48

Re: Volební kampaň ODS byla zaměřena

To si dovolim oponovat - na slusne a inteligentni lidi nebyla zamerena ani jedna kampan. Slusni a inteligentni jsou jiz z ceske politiky zcela znechuceni a nebo ji pozoruji z daleka ....

PROROK ELIÁŠ 25.7.2006 7:09

Re: Re: Volební kampaň ODS byla zaměřena

 Což bylo asi také účelem těch, kteří se chopili po listopadu moci....Proto je dnes jednooký Paroubek králem a Klausovy patolízalové čím dál více trapní....

třetí 25.7.2006 7:42

Re: Volební kampaň ODS byla zaměřena

Víte, pane Milane, když čtu váš příspěvek, zdá se mi s vysokou pravděpodobností, že jste volič ODS. To je velice divné, neboť říkáte, že "kampaň ČSSD byla zaměřena na hlupáky tupce, nevzdělance, hospodské primitivy, příživníky a povaleče". Dále pak říkáte, že "oranžgutanům všichni ti tupci a flákači nepřišli k urnám".

Tak jak to s vámi je?? Volil jste ČSSD, nebo jste nešel k volbám.

gerontusinza 25.7.2006 9:01

Ano, blbci tohoto typu v ODS nmě vždy dovedou oslovit. Re: Volební kampaň ODS byla zaměřena

Něco tak stupidního může vytvořit jen hlupák, nevzdělanec, hospodský primitiv, příživník a povaleč. I já se divím že s takovými agitkami ODS vyhrála.

Ivan 25.7.2006 11:19

Re: Volební kampaň ODS byla zaměřena

Zase jeden typicky "slušný", "chytrý" a "pracovitý". Jen tak dál a více takových "slušných". Já se v prostředí hospodských primitivů, nevzdělanců, příživníků a povalečů nepohybuji, takže nevím, jak volili a jestli vůbec volili (něco mi říká, že takoví lidé k urnám vůbec nechodí, alespoň jsem je ve volbách, kdy jsem byl člen volební komise, u urny neviděl). Pokud má přívrženec ODS logické uvažování na úrovni demonstrované jeho příspěvkem, tak potěš pánbůh.

qqq 25.7.2006 14:21

Re: Volební kampaň ODS byla zaměřena

Promiňte, a koho jste tedy vlastně volil Vy?

Pete 25.7.2006 6:37

Souhlas. Nové volby jsou jediným dobrým řešením a ODS musí docílit

toho, aby z nutnosti nových voleb byl viněn Paroubek. Což je jednoznačně pravda, on stanoví pouze ultimata, on nevyjednává. Vina Paroubka za předčasné volby je jednoznačná. Nakonec to bude skutečně čisté a dobré řešení. Nevím jestli Topolánek k tomuhle směřuje, v tomto směru zůstává nečitelný.

vladimír314 25.7.2006 8:45

Námitka!

nové volby nic neřeší, milý pane, vždyť jsme právě nové volby měli a jak to dopadlo! Můžeme volit stokrát a když to bude stokrát stejný nebo podobný pat tak se nikam nedostaneme. Je nutné buďto volby jako takové zrušit ;-) nebo vyměnit voliče ;-D. Nebo alespoň mít lichý počet poslanců.

gerontusinza 25.7.2006 9:04

Milý Vladimíre34, Re: Námitka!

uvědomte si známou pravdu: Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky....... A o tom to je. Hezký den.

Ivan Nový 25.7.2006 6:32

Ano a přitom trojkoalice je velmi silná,

ovšem pokud jejím cílem budou předčasné volby a do voleb půjde jako volební koalice s programem daným koaliční smlouvou. Silná je proto, že silná polarizace společnosti zůstane dlouhou dobu stabilní.

halďák 25.7.2006 8:01

Re: Ano a přitom trojkoalice je velmi silná,

O tom bych silně pochyboval. V nových volbách opět ztratí KDU (pokud má ještě co ztratit, zatímco zelení klesnou na svá 2-3 procenta (protože lidé již vidí, co je to za partu a dvakrát se oblbnout nedají).

jakovy 25.7.2006 12:26

Re: Re: Ano a přitom trojkoalice je velmi silná,

Co ? "dvakrát se oblbnout nedají" 128 x !

Mard 25.7.2006 12:07

Re: Ano a přitom trojkoalice je velmi silná,

Souhlasím s Vámi a dokonce se domnívám že v předčasných volbách by trojkoalice získala možná až ústavní většinu. Pro Stranu zelených by účast ve volební trojkoalici byla velmi výhodná.

EVa 25.7.2006 6:31

Souhlasím s autorem

Jestliže teď ODS jakýmkoliv způsobem utvoří vládu se souhlasem ČSSD, myslím, že hodně ztratí a já už ji příště volit nebudu. Nejde jenom o to, že tím prohraje pravicový mandát, ale  také o to, že se k moci dostane strana, vedená jednoznačným diktátorem typu Mussoliniho nebo Lukašenka. Socani se ve své partaji už teď bojí zakašlat bez souhlasu velikého vůdce. A co teprve potom, kdyby se přes tyto obstrukce dostal k moci. Asi bychom ještě rádi vzpomínali na to, jak byl ten Jakeš v posledních letech vlády liberální.

dvd 25.7.2006 8:49

Dotaz

Co navrhujete?

Marcela 25.7.2006 8:49

Re: Souhlasím s autorem

A koho tedy budete volit? socany přímo nebo nepřímo?

Loki_F 25.7.2006 2:47

Výborně!

Nic si nenamlouvejme, jediným opravdu "čistým" řešením jsou nové volby.

Zoufalé pokusy o dohodu zjevně nemohou přinést nic jiného než odklad předčasných voleb na jaro příštího roku, umožňující současným vládním "talentům" zamést stopy.

A kongres ODS? Ti nejchamtivější jsou evidentně připraveni rozlomit ODS do nejméně dvou stran. Ty by taťka Paroubek rozemlel v kafemlejnku, přesně tak jak sliboval - tu kolaborantskou část jen o něco později (jestlipak by v příštích volbách také - ony známé pražské celebrity ODS zkoušeli uhrnaout smažky k volebním urnám jako US?).

Nepražské organizace ODS by si měly uvědomit, že v Praze se již připravuje pěkně smrdutá jíška do povolební polévky... };D

Loki_F 25.7.2006 2:50

Oprava:

"známé pražské celebrity ODS zkoušely uhranout smažky..."

Saprlot, změna podmětu se nepromítla do přísudku.

Bruner 25.7.2006 5:14

Re: Výborně!

ODS a hlavně její vrcholní představitelé mají ukázat, jak se budou brát o naše věci. A to nejlépe dokážou tím, jak se postarají o sebe, jak vybojují svoji vládu. A ukazuje se , že to neumí a proto jim patří prohra. Nebo si snad někdo přeje slaboučkého premiera, který by stejně po krátké době musel být pro neschopnost nahrazen. A to by byl, jak ukazuje příklad St.Grosse. V nejvyšších patrech politiky to strašně fouká.

Ladislav N. 25.7.2006 8:25

Re: A to nejlépe dokážou tím, jak se postarají o sebe, jak vybojují svoji vládu.....

Jak byste "bojoval" o svou vládu při stavu 100:100 s rudými? ;-P Nebo byste považoval za úspěch vládu ODS s Paroubkovým vládním programem?

Vlali 25.7.2006 9:16

LadislaveN

Ona ta menšinová vláda se neukázala tak zdrcující pro socany, kteří byli u moci jako pro OdS která jí "kontrolovala". Jen jestli to nebylo tím, že prodala program za místa ve správních radách. Možná by podobný scénář mohl tuto situace vyřešit nevím jen se bojím, že nové volby dopadnou stejně a nic se nevyřeší.

Ladislav N. 25.7.2006 14:35

Re: ...nové volby dopadnou stejně a nic se nevyřeší.

Jestli skutečně trojkoalice schválila volební "desatero" ČSSD, tak žádné "předčasné volby" nebudou... ;-D ;-P

Jurgen 25.7.2006 0:52

volici ODS

Nemohu souhlasit s tim, ze by timto stavem a ani pripadnym akceptovanim mensinove ODS vlady pod kontrolou CSSD, doslo k vyraznemu odlivu volicu. Volici ODS jsou velice disciplinovani, a nevadi jim v podstate nic. Skousli sponzorskou aferu, Skousli Oposmlouvu, skousli CSSD - ODS koalici na prazskem magistrate i schuzky vedeni ODS s KSC(M) - to vse aniz by jejich preference kdy utrpeli - jednoznacne z toho vyplyva, ze se s jejich volicskou zakladnou nic nestane ani tentokrat.

Predcasne volby by byly cistym resenim - jenze komu by se chtelo opoustet parlament, kam se zrovna dostal .....

Melein 25.7.2006 1:44

Re: volici ODS

já jsem to tedy neskousla a bohužel jsem chtěla změnu a volila menší stranu, která se mi

jevila jako více pravicová. jsem naivní, tato strana se ukázala během jednoho roku jako

strana různých vyčůránků typu pana Němce apod. Nyní jsem volila ODS a doufám,že neza-

poměla, jaký masivní odliv voličů zaznamenala po tzv. Oposmlouvě. Já si to pamatuji!!

Sibi 25.7.2006 7:51

Re: volici ODS

Ani já jsem oposmlouvu nezkousla a pokud ještě jednou k nščemu takovému dojde, můj hlas už ODS nikdy nedostane.

Sibi 25.7.2006 7:52

Re: Re: volici ODS

omlouvám se, "neskousla"