19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jarda C. 12.9.2006 11:48

Re: Pan Topolánek to má už jen za 22 dní (inu utíká to ,utíká)

Tenhle exot se snad opravdu těší na to, že by nás mohli dál a neomezeně oblbovat a vyžírat vykutálení lháři a šibalové z ČSSD. Doufejme jen, že to prezident nepřipustí.

Žulový Aston 12.9.2006 13:16

Re: Re: Pan Topolánek to má už jen za 22 dní (inu utíká to ,utíká)

Hořce lituji, že kroměřížský zásobovač teplem má již jen 22 dní - prostě blíží se zima a fronty se trhají a od pátku je tepleji...říkal svěží vánek Topolánek. 

gerontusinza 12.9.2006 11:16

Pan Topolánek to má už jen za 22 dní (inu utíká to ,utíká)

R^

Ladislav N. :-))) 12.9.2006 12:37

Re: Pan Topolánek to má už jen za 22 dní (inu utíká to ,utíká)

Gerontosaurus hýká, jako před připuštěním... ;-D

jirka.s. 12.9.2006 17:23

Re: Re: Pan Topolánek to má už jen za 22 dní (inu utíká to ,utíká)

Proboha, Laďo, ne!!!!! Dovedete si představit toho vetřelce, co by z toho mohl vzniknout?

Saša 12.9.2006 11:08

Řekl bych, že poslanec Paroubek se již definitivně zbláznil.

Postupně se rozvíjející systém bludů a růst počtu a intensity paranoických projevů byl jeho okolím přehlížen tak dlouho, že dnes již asi ambulantní forma léčení není způsobilá rozvoj jeho psychosy zastavit.

mirek 12.9.2006 10:11

stránky ČSSD :-))

Podíval jsem se na stránky ČSSD, co se tam píše..... Při čtení titulků Tiskových zpráv jsem se velmi dobře zasmál - avízo na novou aktivitu " Premiéra s expremiérem" v Prostějově, avízo na tiskovou konferenci Paroubka a stínového ministra školství k podnikání Topolánka ve VAE, Tisková zpráva k české účasti na summitu EU - ASIE. Premiéra s expremiérem je pro mne další důkaz neschopnosti vyrovnat se z odchodem z funkce, tisková konference k Topolánkovi-odkud bude mít Paroubek materiály a proč k tomu stínový ministr školství, tam přece patří stínový ministr vnitra Bublan, a v tiskové zprávě o summitu jsou vypočítány velmi vysoké ztráty, způsobené obchodu s Vietnamem, při vší úctě ku státu Vietnam, kolik ztrát způsobili ČR vitenamští "obchodníci" na daních ??

Pete Brich 12.9.2006 12:38

Přeji stínové vládě hodně úspěchů

v setrvávání ve stínu.

PB

aleš007 12.9.2006 16:33

Re: Přeji stínové vládě hodně úspěchů

ba i v chládku...

jirka.s. 12.9.2006 9:54

Oblíbená slovíčka soudruha trojjediného.

Nejen tedy!!! Ale i "ty věci"(sám většinou neví které), "myslím" (sám neví čím), a nesmíme zapomenout na  "JÁ, JÁ, JÁ a JÁ!!!"

Taraszátaras 12.9.2006 10:39

Re: Oblíbená slovíčka soudruha trojjediného.

Nesmíme, to je kdo? Ty a tví kámoši ze čtvrté cenové? Nebo ty a tvá koza milostnice? Běž se bodnout, vejre zparchantělý.

Andy 12.9.2006 10:44

Re: Re: Oblíbená slovíčka soudruha trojjediného.

v poslední době nejste schopen napsat jediný slušný příspěvek. Jen extrémně vulgární nadávky, urážky a útoky. Pokud nejste schopen vydýchat, že není v české politice po vašem, věnujte se své osvětové činnosti někde jinde. Jistě vám někdo prostor zadarmo poskytne.

Taraszátaras 12.9.2006 12:43

Re: Re: Re: Oblíbená slovíčka soudruha trojjediného.

Na jedné straně vám musím přiznat pozorovací talent, máte pravdu, o důvodech mého chování si budete moci přečíst na vámi tajně navštěvovaných stránkách. Na druhé straně jste si nodpustila výron policajtské mentality.

Anka 12.9.2006 13:30

Re: Re: Re: Oblíbená slovíčka soudruha trojjediného.

Andy, hele, kam že se to nemají nosit sovy? Ten pán má jasno navěky!

jirka.s. 12.9.2006 17:15

Re: Re: Oblíbená slovíčka soudruha trojjediného.

Chlapče, nejprve bych tě chtěl upozornit, že cenové skupiny v restauracích a hospodách jsou už dávno a dávno (zkus sám odhadnout jak je to dlouho) zrušeny.  Spletl jsi se o celou jednu historickou éru a století, ale hlavně ti pořád v tom co nosíš na krku (neodvažuji se to nazývat hlavou) straší tvůj trojjediný guru, který byl svého času těch "čtyřek" neomezený pán a vládce. Přesně jako ty si ovšem plete neustále dějiny a nyní by chtěl jako začouzené putyce vládnout celému státu.

Společného toho máte samozřejmě více, ale to nejhorší co se vám oběma mohlo stát, je ten stále neukojený komplex méněcennosti, projevující se samozřejmě tím, že když nastoupíte do tramvaje a jsou tam kromě vás dvou ještě tři další cestující, jste schopni jim sprostě vynadat, cože si to vlastně dovolují. Dovolil by sis před cca 17 lety říci domovnímu důvěrníkovi vejre zparchantělý? Takovíhle hrdinové jako ty, ti se mi odajkživa hnusili a na této době je dobré právě to, že se sami odhalují svými dobytčárnami. Dříve se realizovali udáváním, a dnes, když se to může, aniž by se riskovala kůže, tak jenom nadávají a plivou kolem sebe.

Vím dobře, že to, co jsem právě  napsal, nemá pro tebe valného významu a že pravděpodobně přes můj "šroubovaný styl" nebude těch pár neuronů, co ti ještě zbývá v onom sci-fi tvaru nahoře schopno napsané rozlišit a kamkoliv zařadit či uložit. Ale jedno by ti už snad mohlo dojít. Že už nejsi ani trapný, JSI UŽ POUZE SMĚŠNÝ.

Sch.glosátor 12.9.2006 9:50

No a ?

Tenhle paličský list nemá naprosto žádnou informační hodnotu. Kromě jediného. Vypovídá o hlouposti údajného adresáta, který  ho zveřejnil.

Pavel3 12.9.2006 9:40

Zeman měl pravdu

Zeman měl pravdu,že jsou novináři žumpa.Copak tady jsou nezávislá média?Je to jenom divadlo.Jenom nemůžu pochopit Vás,kteří tady denně slintátáte rozumy,že Vás to baví.Copak nemáte co dělat?Tak mi začněte honem všichni nadávat a jistě se Vám ulehčí.

fíkus 12.9.2006 9:44

Re: Zeman měl pravdu

di ty brepto, ulehčit sis potřeboval ty

Pavel3 12.9.2006 9:52

Re: Re: Zeman měl pravdu

Já věděl,že se nějaký chytrák ozve.Děkuji,že jsem vyhrál sázku.

fíkus 12.9.2006 9:59

Re: Re: Re: Zeman měl pravdu

a copak jsi vyhrál, maličký

Cago 12.9.2006 10:19

Re: Zeman měl pravdu

Zeman byl v některých případech hulvát, ale na rozdíl od Paroubka byl o několik řádů tak  "inteligentní" , aby rozlišil, kdy tím hulvátem být a kdy to není "taktické". O tom si Pavlíku3 může Paroubek nechat jen zdát. Ten je až neskutečný hulvát téměř vždy, o slibotechně ani nemluvě - typický produkt komunistického funkcionáře. Čest práci a hlavně neslintejRv

Pavel3 12.9.2006 10:45

Re: Re: Zeman měl pravdu

Chlapče,ty si pleteš kdo byl v KSČ a Paroubek nebyl,ale tvůj soudruh Tlustý.Tak to "Čest práci a neslintej používej na schůzi ODS.Jo,abych nezapomněl,tak jsem vyhrál CD.Já věděl,že nějaký rádoby odborník se ozve.Chlapci,tak si tady povídejte,aby Vám ta pracovní doba utekla.Pa

Jarda C. 12.9.2006 11:54

Re: Re: Re: Zeman měl pravdu

Pravda pravdoucí, Paroubek byl z titulu své funkce jen nomenklaturním kádrem ÚV KSČ. To aby se vzbudilo zdání fungující Národní fronty. Zato u nich byli  Paroubkovi blízcí spolupracovníci a přátelé (Škromach, Kraus, Pallas, Ibl atd.). A to dlouhá léta a ve významných funkcích, milý Pavlíčku;-P. Ne 1/2 roku jako Tlustý.

Pavel3 12.9.2006 12:08

Re: Re: Re: Re: Zeman měl pravdu

Jaroušku,když někdo z KSČ přestoupí do ČSSD,tak je to stále levice,ale někdo z extrémní levice přestoupí na pravici.To snad není normální?Víš Jaroušku.

VL 12.9.2006 13:31

Re: Re: Re: Zeman měl pravdu

Co je horší pravý komunista nebo kolaborant z Československé strany socialistické? Podle mě kolaborant.

dvd 12.9.2006 9:40

O zprávě Kubice 2

 Paroubek v sobotu tvrdí, že ji dostal e-mailem a byl stran této zprávy již před 2 týdny varován telefonem i jinak.  Ovšem v neděli praví: "Úplně neznámý člověk přišel za mnou, dal mi 4 papíry do ruky a odešel. Já jsem tu zprávu poté zveřejnil." Co ochranka, soudruzi? To se dá jen tak "mýrnix týrnix" přijít k Paroubkovi, vrazit mu něco do ruky a zase odejít?

Inu Baštův (=Zemanův) kufřík či Mečiarovy "papíry na stole" byly o třídu lepší.

PROROK ELIÁŠ 12.9.2006 9:30

AUTORE

 Je až dojemné, jak si užíváte spojení - poslanec Paroubek.....Nelze mu přece upřít, že je doposud lídr ČSSD a bohužel i budoucí možný vysoký funkcionář tohoto státu.....Že byste byl Hass.........

Marie Dubanová 12.9.2006 11:05

Re: AUTORE

Vážený Proroku Eliáši, promiňte prosím laskavě, pan Paroubek je pro mě jako pro občana a "nesociálního",ale přesto demokrata, pouze poslancem (a to není málo); "Předseda""ČSSD je, byť vysoká, ale pouze stranická funkce, a tedy oslovení pane "předsedo",(které zřejmě postrádáte) má "své místo" v ČSSD; tedy na stranické půdě;

Anka 12.9.2006 13:28

Re: AUTORE

Vážený pane Proroku, jak si autor užívá? Pan Paroubek je poslanec, co se Vám na tom oslovení zdá nekorektního?

Mirek Šejna 12.9.2006 9:14

pane Haasi,

jsem dojat, jak jste si dal práci s analyzováním textu zprávy Kubice 2. A souhlasím s Vašimi závěry. Tolik práce si dát s analyzováním něčeho, co je zjevně provokací, zaslouží uznání. Nějak si ale nemohu vzpomenout, že byste si dal takovou práci i s analyzováním zprávy Kubice 1, jejiž kvalita nebyla o nic lepší. Tehdy jste  byl naopak přesvědčen o pravdivosti materiálu a o tom že plk.Kubice neplká, že je čestný muž a že jeho závěry jsou pravdivé.