9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

ANALÝZA: Jak to, že Zeman přesto vyhrál?

Tuhle otázku si jistě klade kdekdo. Za zavřenými dveřmi se sponzoři Zemanova soupeře ptají po kvalitě svého vlastního úsudku a produktu, který prodávali. To jsou podnikatelské, a proto věcné úvahy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H. Lukešová 31.1.2018 12:14

Re: "..."Až vychcípají lidé nad 50 let bude to dobré"...

S panem Wagnerem se nejlépe zná anonymka Eulálie Čubíková "Netzer", která nechala vybanovat jakéhosi pány Gellnera a Křivana. Kde je konec panu Křivanovi? Estébáctví, udávání, dehonestače, to jsou metody vás všech neomarxistů.

Jistě je vám nad 50 let, i Eulálii "Netzer" to znamená, že podle jedné fanynky pana profesora Drahoše jste adepty na "chcípnutí". Slova slečny z neziskovky "no u nás je hodně lidí nad 50 let, až vychcípají, bude to dobré...Všichni voliči pana profesora Drahoše by se musí zamyslet, na čí straně že to jsou. Kdo ze zdejších lidí nad

J. Kombercová 31.1.2018 12:10

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Oprava, Drahoše jsem volila, ale holt nezvolila. Máme Zemana, a něco z těch řečí Zemanových voličů, proč ho volili, protože druhá strana "obyčejnými" lidmi opovrhuje, stále potvrzujte, tak si užijte i se mnou pana Zemana. Nazdar.

J. Kombercová 31.1.2018 12:08

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Zemana jsem nikdy nevolila. To vy jste mi vybrali do letošního druhého kola Drahoše, tak jsem ho zvolila. Příště, až nebudu mít výběr, prostě k volbám nepůjdu, Výsledek bude stejný, flusanec od vás lepšolidí do obličeje.

P. Jášek 31.1.2018 12:08

Re: Jestli to nebude tím,

No, kdyby aspoň Nováci...

P. Rudolf 31.1.2018 11:54

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Hezký příspěvek, takový zemanovsko nenávistný (ani bonmot nechybí).

A najednou jste z toho dlouhodobě budovaného, předstíraného mravnostně-poučujícího mráčku, z pozice rádoby nadhledu, dole ve špinavé stoce zášti. Kde domov můj!

J. Kombercová 31.1.2018 11:37

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Jedno rčení se mi moc líbí, věnuji vám ho: Jste blbej, jak malované saně. :))

Jako trefená husa jsem se správně ozvala, znovu vám opakuji, že lžete jak když tiskne, ani poledne nedržíte. Takovej psí géblsíček. Ale pamatujte, že stokrát nic umořilo osla, abyste nám zde nezdechl v přímém přenosu.

J. Kombercová 31.1.2018 11:33

Re: Jestli to nebude tím,

Železný měl pro své diváky všeobjímající název: Nováci.

Tím se omlouvám všem Novákům, kteří s nováckými Nováky mají jen společné jméno.

A. Alda 31.1.2018 11:32

Do doufejme, doufejme...

Především mám námitku proti tomu, že je označujete za "inteligenci".

Inteligentní člověk se dokáže poučit - to právě je ta inteligence: schopnost poučit se. Oni se zatím ale nijak nepoučili.

J. Kombercová 31.1.2018 11:31

Re: evidentne si soudruzi

Stručně: Tudle nudle. :)

R. Lávička 31.1.2018 11:29

JAKO REKLAMA

na zboží které nikdo nechce kupovat. Čím více se mi ho snaží vnutit tím na něj začínám být alergický.Pak vsadím na to co už znám i s těmi nedostatky o kterých vím,ale nemohou mne překvapit. Tak je to i s politikou.Před listopadem 89 nás média masírovala o špatném západu až se to tady komunistům rozpadlo. Dnes média dělají to samé, ale zapomněla, že občané mají taky paměť. Ne vše co nám nabízí je pro mnohé stravitelné zvláště proto, že si informace nacházejí jinde,jinak a sami.A to je dobře že u nás zatím nezačala fungovat cenzura internetu a sociálních sítí jak na západ od nás.Ale hlásači absolutní pravdy se to budou snažit změnit na to vemte jed. Příští volby prezidenta to poznáme sami. Pěkný den všem lidem dobré vůle

J. Kombercová 31.1.2018 11:25

Re: Snad jen o fotkách

Proč nebudete volit? Uvidíme, paní Čapková.

Také na mě Drahoš "zbyl".

J. Kombercová 31.1.2018 11:23

Re: Ano!

Kdo není v tv, jako by nebyl.

V. Student 31.1.2018 11:03

Ano!

Pane Robejšku, už teď zvažuji, koho "hodím do urny" za pět let. Jste jeden z abonentů. Ale vím o vás jen to, že umíte dobře mluvit, vystihnout podstatu problému, a dokonce se zdá, že jste upřímný. To je důležité, ale je to málo. Tak prosím: buďte v politice více vidět (pokud možno), ať se o vás ví co nejvíc!

S. Netzer 31.1.2018 10:56

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Těch Eulálií Čubíkových je zde víc.

Jedna z nich reaguje spolehlivě jako Pavlovův pes na zmínku jejího příjmení.

Zřejmě se jí okamžitě objeví pěna u huby a podle toho vypadají její reakce. :-)))

J. Čapková 31.1.2018 10:49

Snad jen o fotkách

Zcela jedno jestli byl Zeman vepředu nabo vzadu. Nabídka byla jen o Zemanovi a Drahošovi, tak jako v amerických volbách byla Clintonová nevolitelná, tak nevolitelný byl pro mnohé Drahoš.Ostaní neměli žádnou šanci. Jak ráda bych byla dala hlas panu Hynkovi, volbu bych ale neovlivnila. A jsem mu vděčná, že své hlasy dal Zemanovi, určitě to měl dobře promyšlené. Já už příště volit nebudu ale doufám, že se realisti budou realisovat, držím jim palce.

M. Pesat 31.1.2018 10:44

evidentne si soudruzi

evidentne si soudruzi neprecetli vcerejsi clanek Pavla Kosorina a pokud precetli tak se jeho radou neridi. Ano, soudruzi, je po volbach, je nutno roztocit kola petiletky a soutezit o odznak brigady kapitalisticke prace. Cest :-)

F. Svoboda 31.1.2018 10:27

Re: Byl bych ticho,

Díky, aniž jsem přečetl váš příspěvek, tak před chvílí jsem napsal totéž.

F. Svoboda 31.1.2018 10:25

Re:

Velké +

Z. Lapil 31.1.2018 10:24

Snad jenom o fotkách

"Zeman zasunut vzadu a jeho oponent vpředu.". Před prvním kolem byl přímo na tomto serveru odkaz na nějaké tipování vítěze nebo něco takového. Fotka tam byla a la Stalinův pomník: Zeman vpředu uprostřed a po stranách každý další menší a vzdálenější ti ostatní.

Obrázek "Zeman vzadu" jsem nikde nepostřehl. Sice si o sobě myslím, že podobné podprahovky automaticky hlídám, ale uznávám, že jsem coby nadšený drahošovec nebyl nezaujatá osoba.

F. Svoboda 31.1.2018 10:22

Jeden z důvodů, byť nepatrných,

protože i ten váš chytrák Hynek tak dlouho lavíroval s podporou jednoho z kandidátů, až pitomě doporučil volit Zemana. To vám píši jako bývalý volič vaší strany - bohužel s vámi již nikdy více !!!

P. Rudolf 31.1.2018 10:17

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Dávno stabilní stav. Ale dejte si bacha, ještě na vás vlítne Eulálie Čubíková z Babovřesk, třetí pevný člen této trojky okopávačů, a bude s vámi konec. S Wagnerem se oni znaj moc dobře!

B. Brousková 31.1.2018 10:07

Re: Jak to?

Oprava. Pan Soukup je majitelem televize Barrandov. Je pod mou rozlišovací schopnosti , tato media která prý medii nejsou, od sebe rozlišit.

P. Jášek 31.1.2018 10:05

Jestli to nebude tím,

že tzv. elity nejsou až takové, za které se považují.

Každá skupina má své stránky a potřebuje denně na ně něco "vyplknout" aby bylo dost klikanců a z toho dost reklam. Takže na nějaké myšlenky těch, co kdysi byli považovani za elity, zapomeňte! Jo, a nejčtenější "noviny" jsou Blesk!

Vzpomínám si, jak se L. Mňačka po převratu ptali novináři ve Vídni na tzv. Západní kulturu:

"Milý pane, musíte si uvědomit, že toto je město, kde existuje spousta rodin které doma nemají ani jednu knihu!" A to bylo v r. 91!

P.S. poslední díl Prostřeno a Výměny manželek byl, prý, naprosto super. :-)

M. Prokop 31.1.2018 10:03

Re: Vůdce vítězí díky našemu J-Z-D rozumu!

Nekrmit, pls.

B. Brousková 31.1.2018 9:55

Re: Jak to?

"Jsou to přes čtyři procenta hlasů" !? Skutečně ? 2,73% určitě nejsou přes čtyři procenta., ale to není podstatné. Co je důležité je skutečnost že pražská kavárna či havloidi, neboli sluníčkáři atd. kupodivu žijí i v dalších městech Mimochodem odkud se vzaly všechny tyto humorné přívlastky , když media kopala proti Miloši Zemanovi.? Brno, České Budějovice, Liberec, Plzeń, Hradec Králové , Pardubice. Tam mají kupodivu většinu voliči, kteří jistě také "znají Zemana" a nevolili ho A v Praze určitě nežijí Televize Nova, Prima, Barandov, Lidové noviny a Dnes čili Mladá Fronta to nejsou media? Pan Soukup majitel Primy , který pravil , že "píská rovinu" jí pískal vedle Miloše Zemana. Náhoda nebo snad Prima není medium ? Drahoš prohrál hlavně proto, že od počátku tahal za kratší konec. A vyhrát by mohl jen opravdu s obrovským štěstím., protože většina voličů ho neznala a znát nemohla. Miloš Zeman je opravdu svůj ale hlavně jsou "svoji" jeho skalní voliči, Troufám si tvrdit, že i kdyby Miloš Zeman se v přímém přenosu vykálel ve studiu na stůl. Franta co kdysi připomínal Marii nebo Marie co připomínala Frantu , či Zdeněk Troška to budou komentovat, že už bylo na čase aby někdo těm havloidům ukázal, co si o nich myslí opravdoví vlastenci a že to bylo velice vtipné a zemanovsky originální. Esesáci měli za Hitlera heslo " Mou ctí je věrnost " Věrnost je krásná vlastnost, jenom se nesmí změnit ve fanatizmus. Marta Semelová by mohla na toto téma pořádat přednášky. A troufám si tvrdit, že Marie co kdysi připomínala Frantu je na tom podobně.

P. Jášek 31.1.2018 9:54

Re: Vůdce vítězí díky našemu J-Z-D rozumu!

a ten "Putin" kandidoval v kterém obvodě?

S. Netzer 31.1.2018 9:52

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Fridrichu - vaše tapety o dnešní době mě nezajímají.

J. Fridrich 31.1.2018 9:45

Re: "...ti, kteří svět vysvětlují ostatním

Netzer - chce to si všimnout toho, že dnešní doba není ( a hlavně u nás, v naší kotlince..) příliš nakloněna vážit si lidí moudrých, schopných, upřímných-tedy nekorektních - a nedej Bože zámožných..

Tak asi tak..

P. Radosta 31.1.2018 9:40

Vůdce vítězí díky našemu J-Z-D rozumu!

No proč asi nevítězej blbý elity ale našinci? Lidový našinci co si nestyděj mluvit ajo my obyčejný lidi?

No protože my obyčejný lidi nemáme podělanej „selský“ rozum! Ten maj JEDINĚ sedláci a kulaci a podobná verbeš nepřátelé rozvoje venkova podle našeho předsedy vlády Babiše!!

My obyčejný lidi máme svúj jednotně-zemědělsko-družstevní rozum.

A ten používáme když volíme našeho prezidenta Zemana a našeho přdsedu vlády Babiše a našeho Okamuru a naši KSČM.

Ať žije náš prezident Zeman! Ať žije náš předseda vlády Babiš! Ať žije prezident Putin!

M. Valenta 31.1.2018 9:38

Hodte na sebe pomačkané sako,

zurážejte protivníky, zajeďte na kurz stabilizace společnosti do Číny, naučte se nečervenat při lhaní, občas vypadejte po ránu zuboženě, vymyslete si něco urážlivého třeba o Pavlu Tigridovi a hlavně, a to je důležité, obklopte se bolševiky všeho druhu (to u nás teď náramně frčí) a jsem přesvědčen, že dopadnete příště také líp. Hezký den.