28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

ANALÝZA: Dva měsíce karantény a nouzového stavu

V měsících únoru, březnu a dubnu roku 2020 nastala událost, která radikálně změnila obvyklý způsob života lidské společnosti. Prvotní hybatel této události, koronavirus SARS-CoV-2, je jen jednou složkou toho, co se stalo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Džmuráň 6.5.2020 6:45

Trefa do černého, jako vždy. S tím musí souhlasit i Klausův odpůrce a může nesouhlasit jen ten, pro koho jsou demokracie a svoboda sprostá slova.

M. Fleishman 6.5.2020 6:11

Dokáže někdo odhadnout co znamená, co sleduje nebývalá pisálecká aktivita V Klause ať již ve formě single nebo "týmové" práce. Zřejmě vidí příležitost, ale k čemu?

M. Fleishman 6.5.2020 6:07

Štěstím pro svět je, že pro-rusky orientovaný "ředitel" psychopat, dogmatik a ješitní narcis záhadně financovaného IVK to má "za pár" než projde komínem.

R. Langer 6.5.2020 5:42

Přání otcem myšlenky, co? :-D

J. Strakoš 6.5.2020 5:28

Rozumně sepsaný názor, který opět obsahuje i některé predikce - například vysokou míru inflace. A když vidím, jak pomalu vychází předpovědi z původních článků (snaha opatření udělat normou) a zároveň vidím, jak stát zatíná bez problémů sekeru do rozpočtu, obávám se, že se s vysokou inflací ještě potkáme.

P. Victorin 6.5.2020 5:20

Že si někdo, kdo vyhlásil mezinárodního finančního podvodníka Viktora Koženého za "motor privatizace" a jako nejvyšší představitel ČR v Chile ukradl protokolární pero před jeho dalším použitím pro podpis tří připravených mezistátních smluv, dovolí o současné vládě napsat a dokonce zveřejnit "Zvítězilo krátkozraké uvažování politiků... /citace/", objektivně nelze hodnotit jinak, než jako neskutečnou drzost...

PS "Chabý úsudek" hlavního autora textu IVK není omluvou, pouze polehčující okolností

F. Žůrek 6.5.2020 4:45

Zcela správně, Václave! Život má být takový, jaký je. S Pánem Bohem!