5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 15.11.2006 11:43

Re: Re: Re: No, pravice nevolí Topolánka, ale ODS

Omlouvám se,máte pravdu. Občané,voliči řekli skutečně NE a NE komančům a socákům.Ti jsou tak posraní strachem,že podepíší i třetí světovou,jen ne nové volby.:-D

Malý Aston 15.11.2006 9:37

Pravičák volí ODS,levičák Paroubka!

S tímto tvrzením mohu souhlasit.Pravičák má zájem o pravicovou politiku a je jedno,kdo ji v současnosti reprezentuje.Když se reprezentant nelíbí pravičákovi,klidně na něho nadává,

kritizuje a požaduje případně jeho výměnu.U levice je to naopak.Každý,kdo byl ve vedení ČSSD nebo KSČM,je považován členy nebo příznivci těchto stran za "Boha".Může to být blb na entou,zloděj nebo jinak  škodící předseda,pro levičáka nepřipadá aby ho kritizoval nebo jinak hodnotil.Tento systém je převzat od bolševiků,počínaje Leninem.Oni tomu říkají demokratický centralismus.Co se nahoře rozhodne,to musí spodina níže bezezbytku plnit,případně ty hovadiny uvádět do praxe.A tak na těchto stránkách jsou nadávající pravičáci na pravici na levici ale nenejdete zde nějakého socana nebo komouše,kromě Mirečka který je proti všem,aby vznesl nějakou kritickou poznámku na soudruha Paroubka nebo Filipa.Levičák má svou neotřesitelnou ideologii,jako muslim. To heslo křesťanů"Víra tě uzdraví "převzali do svého slovníku a myšlení.Tak jako nelze vysvětlit muslimovi,že je možné žít i jinak podle jiných hodnot,nezle vysvětlit levičákům,že ten blb Lenin neměl pravdu .Od roku 1918 neprokázala jeho ideologie životaschopnost,vždy vedla jen k chudobě obyvatel,kde komouši zkoušeli tento experiment.Všude,kde byl občan uchráněn od této zhoubné ideologie se mají lépe.Tuto skutečnost levičák nikdy nepřipustí,on by se ten jeho svět založený na rovnostářství a závisti zhroutil. A nenajdete tady žádného socáka ani komouše,který by nám napsal. Jsem socan a nesouhlasím s politikou Paroubka nebo jsem komouš a nesouhlasím s politikou Filipa.Tak která strana je demokratická?Tak který občan má vlastní myšlení a svobodu? V žádném případě to není ani socan ani komouš.Ti jsou řízeni radiem a kde není příjem tak rudými praporky.:-D

jerry 15.11.2006 10:46

Nemáte pravdu!Re: Pravičák volí ODS,levičák Paroubka!

Levice není špatná jako taková -pouze Paroubkova ČSSD je špatná a komunisti jsou extrémistická strana. Je pravda, že mě děsí, že socanům téměř nepadají preference, voliči jsou snad spokojeni? Někdo, kdo dříve volil Zemana, teď bude dál podporovat Paroubka?

Jenže uvědomte si, že Masarykovy názory byly dost levicové, on sám se nazýval socialistou. Také podle Vás byl nemyslícím fanatikem? Vy prostě zevšeobecňujete naši současnou situaci.

Jura Jurax 15.11.2006 11:03

Re: Nemáte pravdu!Re: Pravičák volí ODS,levičák Paroubka!

No - ono socialisté jsou všelijací. Slovo socialista -  to jenom nálepka. Socialista - národní ovšem - byl Hitler, kdežto Stalin hubil socialisty - tedy esery - kdekoliv je zkaleným zrakem uviděl. A Willy Brandt byl socialista, Parouobek je socialicta, Jaruszelski byl socialista (PSDS - Polská socialistická dělnická ...), no a Masaryk se nazýval socialistou ...

jakovy 15.11.2006 14:42

Jurox ad Jaruzelski Re: Re: Nemáte pravdu!Re: Pravičák volí ODS,levičák Paroubka!

Píšete: Jaruszelski byl socialista (PSDS - Polská socialistická dělnická ...),  Pokud myslíte toho polského generála, co zaved "stan wojenny" nebyl Jeruš(sz)elski ale Jaruzelski a ta strana byla, pokud vím Polska Zjednoczona Partia Robotnicza (PZPR) a tam o szocialismu (v názvu) nic moc.

lynx 15.11.2006 11:02

Re: Pravičák volí ODS,levičák Paroubka!

Jak je to dlouho co byla ODS ukázkovou stranou jednoho muže? Ta slepá zaslepenost fanatických příznivců jednotlivých stran je okouzlující. Vždycky před a po volbách se hlupáci mezi sebou napadají v zájmu pravd té jejich jediné správné strany, aby potom sledovali jak si zase ty jejich hvězdy rozdělí koryta a voliče pošlou někam. Po posledních volbách vyšel ovšem jako větší hlupák volič ODS. Paroubkova ČSSD měla jediný bod programu - nepustit ODS k plnění jejich programu a to důsledně plní. Topolánkova ODS už vycouvala úplně ze všech předvolebních slibů - pamatuje si ještě vůbec někdo na Modrou šanci?

Malý Aston 15.11.2006 11:40

Re: Re: Pravičák volí ODS,levičák Paroubka!

Zabránit experimentům je možné různě.Politické strany mají plánovat dlouhodobě.Můj názor je ten,že měla ČSSD odejít do opozice,uznat porážku  a v rámci obsazení předsedy poslanecké sněmovny hájit svůj program.Čeho by dosáhla? Nepopulární kroky by provedla ODS a příští volby by vyhrála  ČSSD,levice pod ČSSD by posílila a vedlo by to k postupné likvidaci KSČM. KDU která je zmítána vnitřním bojem by možná vypadla a Zelení by se jistě s ČSSD dohodli včetně KSČM při hlasování o konkrétních zákonech,které jsou převážně ze strany Zelených levicové.Takže začátek vedl Paroubek dobře. Ale zákazem hlasování svým poslancům to pohnojil a již mu nic nezbývalo,jak se plně opřít o Filipa.On nenašel tu míru,jak prosazovat levicovou politiku a přitom se výrazně odlišit od KSČM.To je to proč ho nemám rád.Není to politik,který by zde měl vládnout.A tak tady každý den nadávám Paroubkovi.Zcela zbytečně se hovoří o tom,že ČSSD+KSČM je již jedna politická strana.Žádná politická strana není složena z bájných bytostí,je potřeba je střídat.Každý kdo je dlouho u moci začne krást a je přesvědčen o svém právu vládnout neomezeně dlouho.

www racek 15.11.2006 9:27

tedy, omyl převeliký

že "Pravicový volič je schopen volit politickou stranu pro její obecnou orientaci, " ... to by měla ods jen svých 15 % maximálně.  ten zbytek jsou úplně jiné jevy ... fešák klaus, langerovo sako, poctivý kubice, nereálné sliby... ...

jirka.s. 15.11.2006 9:45

Re: tedy, omyl převeliký

Ještě ti na tom EGAPu nepřišli, jak zneužíváš jejich počítač?

Malý Aston 15.11.2006 9:55

Re: Re: tedy, omyl převeliký

To máte těžké,za vlády socáků nalezli do úřadů jejich přívrženci a dnes se bojí,že budou vyhozeni.Oni předpokládají,že členství v ČSSD je předurčuje zastávat jakékoliv funkce a to bez vzdělání a schopností. Tak bojují ale je to zbytečné,mám dojem že již dobojovali.:-D

jirka.s. 15.11.2006 10:30

Re: Re: Re: tedy, omyl převeliký

Že dobojovali, o tom tedy já, zarytý pesimista, zdaleka nejsem přesvědčen. Dobojováno budou mít, až budou moci "bojovat" pouze lopatou a krumpáčem.

Mirek Šejna 15.11.2006 12:23

Re: Re: Re: tedy, omyl převeliký

(EGAP) vznikla v červnu 1992 jako státní úvěrová pojišťovna se zaměřením na pojišťování vývozních úvěrů proti teritoriálním a komerčním rizikům spojeným s vývozem zboží a služeb z České republiky. EGAP byl tedy založen za vlády ODS a pokud se nepletu, tak Racek tam pracuje už od počátku, takže tam vlezl za vlády ODS. Nějak vám, milí modří cenzoři, ty vaše myšlenkové kombinace nevycházejí.

jirka.s. 15.11.2006 16:35

Re: Re: Re: Re: tedy, omyl převeliký

Ale, ale!!! Podívejme, lejno jedno! EGAP byl založen za "vlády" ODS a ty jsi tam přesto pojištěn? A to ti to ani trochu nevadí? Ty jsi asi tak trochu schizo, co? A co se týká racka, to je takový ten týpek, kterému jsou strany šumafuk, hlavně že má korejtko, do kterého je slušně přisypáváno.

Arab. 15.11.2006 10:55

Re: tedy, omyl převeliký

Racku ty jsi čím dál větší debyl!

Jura Jurax 15.11.2006 11:07

Re: Re: tedy, omyl převeliký

Správně česky je debil (jestli to cenzor pustí) ... a jinak nevím - nepřeceňujete inteligenci českého i moravského voliče?Moravští u Znojma zvolili i Železného. On ten Racek se po mém soudu nemýlí - i když o těch procentech by se dalo diskutovat.

Mirek Šejna 15.11.2006 12:26

Arabe

ty jsi zase volič, který neumí český pravopis. S pravopisem mají problém většinou mentálně méně zdatní lidé, což prý není případ pravicového voliče. Pravicový volič je údajně inteligentní, vzdělaný a pracovitý.

Mirek Šejna 15.11.2006 11:51

Racku,

tady dnes s tebe udělají bolševika. Všimni si, jak často tady hodnotí levicové voliče ti, kteří jsou dotčeni, když někdo hodnotí je jako pravicové voliče. Oni tě hodnotit mohou, ty je ale nesmíš.

No a k těm pravicovým voličům: znám dvě takové pravicové voličky. Jedna nenávidí socany a fandí ODS a miluje Klause. Jako správný pravicový volič bydlí v bytě s regulovaným nájmem a nejvíc se rozčilovala, když zjistila, že stát jí deregulaci nájmu nebude nijak doplácet. Druhá volička bydlí v novém domě na hypotéku a plně využívá daňových prázdnin a daňových úlev, které prosadili socani. Nadšeně ale volí ODS přesto, že o tyto daňové výhody příjde. Důvod má jediný Paroubek je prý idiot, zatímco Topolánek to prý s námi myslí dobře.

Pešek 15.11.2006 12:14

Re: Racku,

Té druhé fandím. Mám syna na VŠ a přes jeho nesouhlas v dlouhých diskusích taky chci platit školné, protože si myslím, že je to správné (samozřejmě s patřičným doprovodem vhodných úvěrů a sociálních stipendií). To jsem idiot, co?

Mirek Šejna 15.11.2006 12:32

Re: Re: Racku,

Nejste idiot. Pokud chcete platit školné, pak jako pravicový volič si stojíte za svým. Naproti tomu ta volička, co využívá těch daňových výhod, tvrdí, že Tlustý určitě tyto daňové výhody nezruší, protože to by jim pravicovým voličům ze střední vrstvy, kteří si vzali hypotéku, neudělal.

jirka.s. 15.11.2006 16:47

Re: Racku,

Jak tak koukám, racek je zřejmě buďto nesvéprávný anebo mu už na to opravdu po desáté hodině přišli. Každopádně je tady ještě možnost, že o takové obhájce jako je lejno vůbec nestojí.

jerry 15.11.2006 8:36

No nevím

se spoustou věcí bych nesouhlasil . Jaký je v současné době přínos , rozhádaných a obojetných lidovců  v parlamentu? Nebo Bursíka a jeho pěti nositelů zelených triček?Vždyť myslí jen na své preference! A dále zahraniční politika za dob oposmlouvy : rozhodně mi byl automobilový kaskadér Kavan krajně nesympatický, ale vyčítat mu, že nebyl servilní ke všem? To máme vyhovět i rakouským duševně vyšinutým odpůrcům Temelína? A také Zemanova vláda nebyla ničím, co bychom měli obdivovat, ale kam nás dostala předchozí Klausova vláda? A další vlády ČSSD snad byly lepší? Zamyslete se ,pane autore.

xyz 15.11.2006 7:00

Hodač - (velice blízký ODS, měl být její mluvčí

Hvížďala se vskutku zbláznil. Zejména to, podle něj, "porcování moci", je kouzelné.  Mi to připadá jako řešení rozumné. ČSSD vládla, ODS měla v rukou kontrolní mechanismy ve Sněmovně. A odvolat vládu šlo. Stačilo vypovědět "opoziční" smlouvu. A pro ty s krátkou pamětí. Tzv. pravice měla v parlamentu dostatek hlasů na sestavení vlády. Jen Ruml měl cca 4-5 podmínek, které byly pro ODS nepřijatelné. Např. chtěl se míchat do personálních věcí ODS.                            

PrincV 15.11.2006 7:21

Re: Hodač - (velice blízký ODS, měl být její mluvčí

T.zv.Opozicni smlouva byla prvni "smrtelny hrich" na demokracii v Ceske republice. Jejimu "otci" Vaclavu Klausovi to stale prochazi, druhy otec uz zije na "odpocinku" (zaslouzenem ?) na Vysocine. Dnes V.K. zase tlaci ve svem zajmu (jako tehdy) ODS k prostituci s CSSD ! Jak dlouho se na to volici vydrzi divat ?

Ale 15.11.2006 8:56

Re: Re: Hodač - (velice blízký ODS, měl být její mluvčí

Prvním smrtelným hříchem na české demokracii byl projekt Havel + Lux na obnovení prorepublikové "pětky" vládnoucí bez ohledu na výsledky voleb na základě samodefinované "státotvornosti". Oposmlouva byla v první řadě obranou reakcí stran hájících principy parlamentní demokracie proti těmto představám.

Jura Jurax 15.11.2006 9:44

Re: Hodač - (velice blízký ODS, měl být její mluvčí

Jojo - citujete fasádu pro prostý lid. Hlavně šlo o to, aby tehdejší ODS volby prohravší si uchovala četná lukrativní koryta. Ono totiž politikům stejně o nic jiného nejde - koneckonců jsou to jenom lidi.

Alfons 15.11.2006 3:26

Tak je to správné.

Volič ODS je inteligent a levicový je blb.

MirekTopShit 15.11.2006 8:06

Re: Tak je to správné.

Např. známé úsloví inteligentní jak Kateřina Dostálová...

Semiramis 15.11.2006 8:16

Re: Re: Tak je to správné.

Další známé úsloví je "blbý jako hlupák s nickem TopShit".

Jura Jurax 15.11.2006 10:51

Re: Tak je to správné.

No - a koho volíte Vy?

Martin 15.11.2006 0:42

pri glorifikaci volicu pravice zapominate

na jednu drobnost, vetsina lidi co voli ODS ji nevoli pro ODS ale proti Paroubkovi a kdyby meli moznost jine silne pravicove strany tak radeji voli ji nez uspinenou ze vsech stran odsku, to tak na tema jak si kdo personalizuje volby