6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

SPOLEČNOST: Zvíře, které by mělo být přísně chráněné

Některých zvířat je ažaž. Třeba divokých prasat. Těch by se mělo střílet třikrát víc, než myslivci stíhají. Ale pak jsou zvířata tuze vzácná, ba skoro vyhynulá. A ta si zaslouží naši ochranu, protože bez nich bude svět chudší.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Hanzal 13.4.2018 9:31

Přesně

Například už si ani nevzpomínám kdy byly někde v TV gagy s Chaplinem, Laurelem a Hardym nebo třeba s Mr.Beanem. Asi moc pohoršují, poněvadž se v nich každý z diváků určitým způsobem najde.

K. Janyška 13.4.2018 9:21

IVK, jděte do háje.

Podle mne pracujete v žoldu Ruska... Dzp.

P. Moravčík 13.4.2018 8:27

Zásah v pravú chvíľu

Neviem, či si ešte spomínate na túto, svojho času veľmi populárnu anglickú komédiu o dvoch popletených zdravotníckych dobrovoľníkoch. Je tam krásna a dojímavá scéna, kedy sa jeden z hlavných hrdinov pokúša dať chorému dievčatku pusu na dobrú noc. Je nešikovný, zavadzajú im nosy, ale nejak sa to podarí. Dnes by to bolo označené za sexuálne zneužívanie detí. Z prirodzených vecí sa dnes vďaka aktivistom stalo svinstvo a zvrhlosť.

D. Polanský 13.4.2018 7:47

Reálný prostor pro obsah komédii

se prudce zmenšuje. Dnes frčí utahování si z komunistických režimů a pak ještě tak podnikatelů, mafiánců a důchodců. Ale všeho do času. Už skončili i vojáci a policajti.

J. Fridrich 13.4.2018 7:21

Ano, naše podivná a pomatená současnost vede k

Ano, naše podivná a pomatená současnost vede k tomu, že ideální bytost je bezpohlavní zrůdička bez jakýchkoliv odlišností.. Jen je divné, že tomuto zvrácenému pohledu na svět propadá hlavně na Západě takové obrovské množství zdánlivě normálních lidí.. Ode zdi ke zdi - jsme říkávávali, tedy dříve byly utiskovány menšiny a nyní to budou VĚTŠINY.. Ono je to snadno pochopitelné - pohvizdovat, osahávat a znásilňovat ženy na Západě mohou jen nezákonně přivandrovalí muslimští " utečenci před válkou " v drahých outfitech se smartphony a co si výlet do Evropy zaplatili za statisíce. Domácí muži - notabene bílí muži a snad i úspěšní muži se musí spokojit s placenými nevěstkami..

P. Dvořák 13.4.2018 5:28

Re: Naprostý souhlas

Invaze muslimských hrdlořezů je příliš reálná, moc se u ní nedá fantazírovat. Nanejvýš tak sprostě lhát, což žumpa zvládá.

Kdežto causy novičok a Nikulin, o tom ví každý leda prd nebo nejvýš informace od žumpy z jiných zemí. Takže se otevírá brána nebeská pro naše "kreativce", kteří vyfantazírují desítky možností, z nich každá je vymezena mantinely " . . co by kdyby . . ."

M. Krátký 13.4.2018 5:11

Naprostý souhlas

nechci platit kraviny jako jsou pochody hrdosti Prahou - bezdětné populace naši civilizaci nezachrání - a bezdětní magoři u vesel v Bruselu i jinde vedou Evropu do záhuby. Nikdo se nebrání invazi muslimských hrdlořezů - místo toho novinářská žumpa furt řeší kraviny typu novičok a Nikulin