7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

PRAHA: Auto pod Jungmannem?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
divana 26.6.2006 22:08

bouda

už má svojí sošku na střeše. jinak je legrační, že u divadla, které nehraje se staví jiné, které hrát má.

VLK 26.6.2006 12:33

jo, to za socialismu

Jo, to za socialismu jsme se za svoje leseni nestydeli! Nekde jsme je vystavovali az desitky let. Ani ten vyvesni stit, myslim ze U vejvodu, na te hospode videt nebyl. Natoz aby nejake burzoazni reklamy!

Tedy doufam, ze se v provedeni nekterych nasich jeste-socialistickych podniku nestane z toho pomalovaneho leseni stejne trvaly pomnik.

Jojin 26.6.2006 11:54

Mám spíš dojem

že to lešení je zabaleno do lajntuchu spíš z toho důvodu aby nebylo vidět jak se tam naši čačtí makáči flinkají(podle té fousaté anekdoty:Tak jsem myslel že nám na náš barák instalovali sochy,ale pak jsem zjistil že se jedna pohnula.On to byl zedník!)

Jarda medvěd 26.6.2006 11:52

Nová moda

Stává se to asi módou, obehnat pomník lešením a na něj zavěsit reklamu na Škodovky. Před Vánocemi bylo podobné leěšení vybudováno kolem sochy Mojžíše od F. Bílka v parčíku vedle Staronové synagogy. Mysleli jsme si, že to je proto, aby byla socha v pořádku v turistické sezoně. Jenže - sezona je v plném proudu, socha stále zabalená v igelitu, jenom obrovské reklamy se mění. A večer, když se rozsvítí světla, září vedle synagogy nový památník. Velice často fotografovaný. Navíc v jednom rohu reklamní plochy se skví znak městské části Praha 1.

vita 26.6.2006 9:39

Ta vodárenská věž není zarouškovaná jen tak,

ale zarouškované je lešení kol ní. Nevím, jestli musí být lešení zarouškované, aby nepadaly šutry na Mánes nebo na druhé straně na ostrov, ale když už tam musí lešení být - tak proč ne s celkem vkusným obrázkem? Pokud si i reklamně něco vydělá...