2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POVÍDKA: Nakupování

My chlapi tak nějak podvědomě nemáme rádi nakupování. Neříkám, že všichni nebo snad i pořád, ale ten ženskej přístup k nakupování, který hraničí nejen se zálibou, ale téměř s vášní, ten nám chybí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. David 11.5.2012 13:28

Oko lovce

I v těch supermarketech se někdy pohybují baby setsakra "dobré ve zvěřině". Oko zbystří, dech se zrychlí a nastane podvědomý třes.  To by byla trofej. Jenomže realita je jiná. I pytlačit se musí začít od lesa, ne v supermarketu. Hajná před vozíkem, i když to tak nevypadá, bdí. Onehd mi dala do vozíku 800 gr. zmražené jelení kýty ve slevě za 300 Kč  (sleva 25 procent). Koukal jsem jako puk, řka, že máme v mrazáku vykoštěnou kýtu z čipleny. Bytná byla neoblomná, prý ať si propčtu. kolik mne ta kýta stála (mimo jágdrechtu, který jsme sežrali na místě). Auto, pobyt, patrona, cyklická kořala, poblitá erární kravata (vysmekla se mi v předklonu z pod košile při antiperistaltice). Baba měla pravdu. Každý špíl něco koštuje, i návštěva supermarketu,

B. Volarik 11.5.2012 17:41

Re: poblitá erární kravata

Vazeny pane David, vidim, ze jste pravy gentlemoun a tudiz se citim povinen vam jakozto kolega gentlemoun poskytnout dulezitou radu pro gentlemouny. Jak pravy gentlemoun resi pripadne problemy s antiperistaltikou?

Zasadne nutno nosit v kapse (jedno ve ktere) slozene noviny. Pociti-li gentlemoun nahlou nevolnost pri vysedavani v putyce a konzumaci jednoho piva za druhym, odebere se gentlemoun ven a zahne do tiche postranni ulice, kde vyhleda nejblizsi kanal. Stoje na obrubniku nad kanalem, vyjme z kapsy noviny a peclive je rozprostre na sve vypulirovane boty (znak praveho gentlemounstvi-leskle botky!). Pak se predkloni, vrhne, noviny sejme z bot (pripadne pouzije na ocisteni nahodnych nehod) a coby slusny obcan je peclive ulozi do nejblizsi nadoby na odpadky. Pak se zarivym usmevem a nemene zarivou obuvi vstoupi zpet do putyky a pokracuje s novou vervou v cinnosti tak nahle prerusene !