18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POVÍDKA: Nakupování

My chlapi tak nějak podvědomě nemáme rádi nakupování. Neříkám, že všichni nebo snad i pořád, ale ten ženskej přístup k nakupování, který hraničí nejen se zálibou, ale téměř s vášní, ten nám chybí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Volarik 11.5.2012 17:41

Re: poblitá erární kravata

Vazeny pane David, vidim, ze jste pravy gentlemoun a tudiz se citim povinen vam jakozto kolega gentlemoun poskytnout dulezitou radu pro gentlemouny. Jak pravy gentlemoun resi pripadne problemy s antiperistaltikou?

Zasadne nutno nosit v kapse (jedno ve ktere) slozene noviny. Pociti-li gentlemoun nahlou nevolnost pri vysedavani v putyce a konzumaci jednoho piva za druhym, odebere se gentlemoun ven a zahne do tiche postranni ulice, kde vyhleda nejblizsi kanal. Stoje na obrubniku nad kanalem, vyjme z kapsy noviny a peclive je rozprostre na sve vypulirovane boty (znak praveho gentlemounstvi-leskle botky!). Pak se predkloni, vrhne, noviny sejme z bot (pripadne pouzije na ocisteni nahodnych nehod) a coby slusny obcan je peclive ulozi do nejblizsi nadoby na odpadky. Pak se zarivym usmevem a nemene zarivou obuvi vstoupi zpet do putyky a pokracuje s novou vervou v cinnosti tak nahle prerusene ! 

J. Kanioková 11.5.2012 17:27

Tak to nevím, jestli náš Zeman tak nečiní ze stených důvodů :)))

Ale jestli fakt nevíte, tak je to náš jeden bývalý premiér, který toužil objímat stromy a po vypadnutí z politiky se fakt odstěhoval sám na Vysočinu... A teď nejspíš bude kandidovat do prezidentské funkce. Sice levičák, ale brilantně glosuje a o novinářích prohlašuje, že jsou póvl a hnůj :)))

I. Babková 11.5.2012 17:17

U nás je to naopak

Muž nákupy miluje, já při nich šílím. Hypermarkety nesnáším, neumím si vybrat jeden jogurt z dvaceti druhů a když už si na jeden konkrétní zvyknu, tak ho v tom hyperprostoru nikde nenajdu, protože mají všechny jiné, jen ten můj ne. A jen si tak chodit po obchodech a koukat, co kde mají, či případně se ptát na to, co nemají a co by mohli mít, to jsou pro mě muka pekelná.

J. David 11.5.2012 13:28

Oko lovce

I v těch supermarketech se někdy pohybují baby setsakra "dobré ve zvěřině". Oko zbystří, dech se zrychlí a nastane podvědomý třes.  To by byla trofej. Jenomže realita je jiná. I pytlačit se musí začít od lesa, ne v supermarketu. Hajná před vozíkem, i když to tak nevypadá, bdí. Onehd mi dala do vozíku 800 gr. zmražené jelení kýty ve slevě za 300 Kč  (sleva 25 procent). Koukal jsem jako puk, řka, že máme v mrazáku vykoštěnou kýtu z čipleny. Bytná byla neoblomná, prý ať si propčtu. kolik mne ta kýta stála (mimo jágdrechtu, který jsme sežrali na místě). Auto, pobyt, patrona, cyklická kořala, poblitá erární kravata (vysmekla se mi v předklonu z pod košile při antiperistaltice). Baba měla pravdu. Každý špíl něco koštuje, i návštěva supermarketu,

D. Seibt 11.5.2012 9:44

Dekuji

Na vase clanky se vzdycky tesim, tak nepolevujte a piste dal :-)

S. Moc 11.5.2012 8:22

Re: Moc fajn povídání, díky..

Tak já nevím, Zemana neznám a tudíž nevím proč objímá stromy. Měl jsem kamaráda stejného jména a ten je objímal jenom když zvracel....

S. Moc 11.5.2012 8:20

Re: Pane Moc, znovu vás varuji:

pane Volarik, já už vás sleduju dlouho, ale né přes psy nýbrž přes svůj vnitřní radar. Pro lidi jako vy je radost psát. Srdečně.

B. Volarik 11.5.2012 6:45

Pane Moc, znovu vás varuji:

Přestaňte psát o mně!Píšete to jakože o vás ale mne neošálíte! Jakto, že znáte takové podrobnosti z mého života, jako je můj postoj k nakupování? Povedlo se vám zamontovat do našeho townhouse nějaké sledovací zařízení? Že by vám přesné informace dodával nějak náš pejsek?

Tak se nebojte, nejsem schisofrenik (to tvrdí každý cvok, že není cvok), jenom mi vaše příběhy mluví z duše a neustále se v nich poznávám. Holt, znáte člověčinu, máte takový ten správný čuch.

J. Kanioková 11.5.2012 6:24

Moc fajn povídání, díky..

"alternative people". To jsou ti, co si staví domy z hlíny, objímají stromy"... že by něco jako náš Zeman? Jen si nejsem jistá s tou hlínou.. :)))