1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

POVÍDKA: Maruška Immaculata

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vosum na tvrdo i pro pana ucitel 30.5.2008 23:39

ad Kulin

Svym zpusobem je to prispevek do diskuze o desperatovi Kulinovi. Lec mym presvedcenim to nehlo - mlady holky sice muzou byt velmi mazane, vynalezave a dychtive, lec Kulin byl rozmazleny synek z top rodiny, ktery bezohledne zneuzival moc. Dostane vosum na tvrdo, jeden ma odsezenej, za tri roky ho pustej, a muze psat pameti pro Hollywood.

Tisifoné 29.5.2008 22:40

Re: Re: Re: Immaculata

Možná, že by stálo za to přečíst si o panně ze Zvěrokruhu: tady to máte:

http://www.ipetrov.cz/dokument.py?idd=D00000000000000951

tomcat 28.5.2008 15:24

Re: Re: Re: Dle popisu stacilo obratit se s duverou a zdarma na libovolneho osmaka

nevim, jestli je třináct na pohlavní aktivitu brzo nebo ne, ale pokud již příroda darovala menstruaci, tak proč ne (krajně biologická interpretace). Jinak soud by mohl přihlédnout k tomu, že soulož nebyla vynucená (tzn. nejde o znásilnění), nejsou příbuznými (tzn. nejde o soulož mezi příbuznými), rozdíl věků je minimální, přesto odpovědnost již patnáctiletý nese a těžko říci, co by se stalo, kdyby to dostala do prádla nějaká genderově orientovaná osoba.. (abych byl korektní)

Jenda 28.5.2008 14:42

Re: Re: Immaculata

Tak ja pana jsem ... alespon coby znameni zverokruhu ... ale uz nerostu. Takze holt asi pro me bude ta povidka slataninou furt.

Jenda 28.5.2008 14:40

Re: Re: Dle popisu stacilo obratit se s duverou a zdarma na libovolneho osmaka

Soudit jako zneuziti mladistve, kdyz se vyspi patnactilety s trinactkou je (krome pripadu mentalne zaostale trinactky) je kravinimum. A pevne verim, ze i kdyby neco takoveho nekdy prasklo tak bude nejpozdeji soudce alespon trochu rozumny a nebude ve jmenu ochrany ditete nicit zivot obema. Detem. Ve trinacti je mozna na sex brzo (je uzasne jak se usilovne resi kdy je brzo a ze problemy jsou spis v pripadech kdy nekdo zacne prilis pozde nebo vubec ...), ale resit to trestne v pripade par mesicu vekoveho rozdilu ...

pepa 28.5.2008 13:29

Re: Immaculata

to jste asi ještě panna...

Vydržte, až budete vjetší !!

Jana 28.5.2008 13:15

Immaculata

Prosím Vás, co je to za slátaninu, ta povídka?

jan hájek 28.5.2008 8:52

Re: Dle popisu stacilo obratit se s duverou a zdarma na libovolneho osmaka

No, ten osmák (nemíníl-li spolujmenovec Jenda ono oblíbené zvířátko) by si musel dát velkého Bacha aby to stihl do svých 15ti, jinak mu hrozí velký problém pokud toho Bacha nebude poslouchat a poslouchat a poslouchat (nejlépe se zavřenýma očima, to se hudba lépe vychutná).

ptakopysk 28.5.2008 8:37

Mňo

jednak staré  vesnické úsloví praví, že s panenstvím je to jako s mouchou  na koňském zadku. Stačí mávnout ocasem a je pryč. Takže proč takový štráchy. Ale zas by z toho nevylezla povídka, žejo.

A druhak - ten mobil by druhej mládenec měl vrátit, protože to byla zálohová platba. Že služba nebyla provedena lze dokázat znaleckým posudkem. Takže je to na žalobu s velkou nadějí na úspěch.

Jenda 28.5.2008 0:45

Dle popisu stacilo obratit se s duverou a zdarma na libovolneho osmaka

Ale proc to delat jednoduse, ze?