1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Miroslav Kapar 21.2.2009 13:51

Libuška Řídelová

Děkuji,pane Suchý,jak hezky o tetě píšete.S mojí maminkou byly sestřenice,hodně k nám do Pardubic jezdila,znal jsem ji osobně,byla to opravdu velmi příjemná a šaramantní žena.

Byl jsem i na pohřbu v krematoriu ve Strašnicích.

Byla to paní herečka.

Jana Č. 20.2.2009 12:12

paní Řídelová

Velký dík za všechny, kdo jsme měli možnost se s takovou osobností, jakou paní Libuše Řídelová bezesporu byla, setkat.. Vyučovala mě na konzervatoři v Teplicích. Tolik nás naučila...mnohokrát na ni vzpomínám...a děkuji, že jsem směla mít tu čest ji poznat..

Míra 18.2.2009 23:13

Vždycky

po přečtení článku pana Ondřeje Suchého mám pocit, že každý umělec starší generace nechává nám vzkaz: televize je pěkná věc, film je mnohem lepší, ale divadlo, ten přímý kontakt herce a diváka, je nade vše.

Pane Suchý, díky za Vaši práci. Tu minulou i dá-li Bůh, tu kterou máte ještě před sebou.

miroslav.vojta@volny.cz

figura 18.2.2009 21:09

Pane Suchý...

...pište, pište, pište. právě sem.

Jakub S. 18.2.2009 12:34

Díky a uznání! Jste neúnavný a už teď tak nesnesitelně zasloužilý, že to dál nejde...

Iva 18.2.2009 10:51

Re: Díky pane Suchý

za Vaši úžasnou práci, za to, že informujete o lidech, kteří si to zaslouží, za Vaše "Padesátníky", prostě za vše. Na Knihu se moc těším.VV

Kolma Puši 18.2.2009 8:43

Re: Díky pane Suchý

Vendy, to pohřbívání bez obřadu snad není problémem známých osob?!  To je pouze a jedině věcí pozůstalých.  Nějak jsem nepochopila, proč dáváte dohromady dvě věci, které k sobě nijak nepatří. Narozdíl od Vás jsem ráda, že O. Suchý tyto vzpomínky píše, protože každý člověk, který něco umí, si zasluhuje, aby se o něm vědělo. Škoda jen, že není víc těch, kteří by napsali i o těch neznámých,kteří by si to zasloužili - třeba "jen" proto, že byli dobrými učiteli, otci, cestovateli nebo třeba lesníky.

jaga8 18.2.2009 8:43

Re: Díky pane Suchý

chceš se také s někým svézt ? At ti zaplatí zpopelnění rodina.

jaga8 18.2.2009 8:42

Re: Díky pane Suchý

chceš se taky s někým svézt

Vendy 18.2.2009 8:28

Re: Díky pane Suchý

Víte, mě ti amaterští či profesionální herci připadají stejní. Jak mám poznat, že je tohle šklebení profesionální a jiné šklebení amaterské? Když umře obyčejný neherec, ani pes neštěkne. Pan O.Suchý onehdy servilně v nějakém pořadu mluvil o J.Suchém. To tetelení mě připadalo ohromně směšné. Proč komedianti dnes jsou něco jiného než komedianti před dvěma sty roky? V Praze je velký problém. Pořbívání bez obřadu. Což kdyby pořbívané celebrity souhlasili s tím, že by s jejich obřady se "svezli" i jiní pořbívaní bez obřadu? Jejich rakve by nemusely být společně viditelné. Jen by se jména zveřejnili na parte malými písmeny někde dole. Doufám, že to bude inspirace pro O.Suchého. Kolik prosím nechá se sebou vzít pořbívaných bez obřadu? 

mil 18.2.2009 7:16

Díky pane Suchý

Díky za Vaši vzácnou práci, díky níž nezapadnou vzpomínky na lidi spjaté s hereckým uměním.