5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

OSCAR 2017: Trochu se zlobím

Osmdesáté deváté předávání Cen americké Akademie - Oscarů - přineslo překvapení v podobě neúspěchu mohutně favorizovaného La La Landu: ze čtrnácti nominací, kterých v historii dosáhlo jen drama Vše o Evě (1950) a romantický velkofilm Titanic (1997).

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Morava 2.3.2017 14:43

Re: Nemlžit!

Tak šašci to jsou, lhát a pitvořit se Clintonka umí, Hollywood mají za zády a manžel s Monikou by mohli vyhrát v nové sekci pornofilmy. Ale už dost ještě by si někdo myslel, že Billovi závidím.

R. Morava 2.3.2017 14:40

Re: Oceněný Mareshala Ali

Tyto ideologie spojuje nenávist vůči jiným a diktátorské praktiky. Jen to potvrzuje to, co jsem napsal že nacismus a islám něco spojuje.

Osobně taky vždy říkám že z neřešené masové migrace vzejdou problémy dva. Masová migrace je příčinou jak Islamizace, tak fašizace společnosti, ale vyhrávají Muslimové. Bohužel tento případ zase ukazuje, že je to ještě horší. Myslel jsem že se ti fašisté pobijí, ale oni se taky "poturčí". Původně jsem myslel, že masové poturčení obyvatelstva Germanistánu nastane až ty nacisty ale i demokraty umlátí.

F. Navrátil 2.3.2017 12:47

Nemlžit!

Celý ten humbuk kolem filmových cen je tak hloupý, až mrazí. Porota měla prostě udělit ceny za nejlepší filmové role Obamovi a Clintonové a za nejlepší film demokratické prezidentské kampani.

V. Braun 2.3.2017 12:39

Re: Oceněný Mareshala Ali

Tohle asi nebude případ spolupráce, protože před tím usilovně brojil proti muslimům, spíše nějaký divný stav mysli. Zajímavé také je, že ač Němec, tak se jmenuje Saša, že by nějaký pozůstatek po pobytu Sovětských vojsk?

https://www.thesun.co.uk/news/2972033/isis-suspect-arrested-planning-terror-attack/

J. Lepka 2.3.2017 10:58

Re: Člověk obeznámený s terminologií moderní psychologie...

A zase. Zřejmě má ta umělá inteligence ještě dos značné mezery.

J. Lepka 2.3.2017 10:54

Re: Člověk obeznámený s terminologií moderní psychologie...

Zvláštní. Již dvakrát se snažím reagovat na váš postřeh a již dvakrát jsem zablokován.

J. Lepka 2.3.2017 10:50

Re: Článek jsem nečetl, protože mne to nezajímá.

Protože Hollywood nejenže falšuje dějiny, ale i lidské hodnoty a pokřivuje vnímání reality. Což by samozřejmě nevadilo, nebýt té podstatné části populace, co jaksi nechápe, že herec se neztotožňuje s hlavním hrdinou, že vyfabulovaný příběh má za cíl jen a jen finanční úspěch a přírodní zákony platí i nadále, přestože se režisér s animátory snaží tvrdit opak a prostě tomu VĚŘÍ!

R. Morava 2.3.2017 10:47

Re: Oceněný Mareshala Ali

Ten byl a zůstal čím je. O spolupráci Hitlera s Muslimy a četbu Koránu pohlaváry nacistů snad víte, je to už dnes celkem profláknuté.

Vrátit by se měl samozřejmě do kriminálu.

M. Moravcová 2.3.2017 10:36

je to stejná trapárna

jako že všechny holky, které soutěží o titul nejkrásnějších dívek kdekoliv, chtějí zachraňovat svět a chtějí celosvětový mír. To nevymyslíš.

V. Braun 2.3.2017 10:36

Re: Oceněný Mareshala Ali

Nedávno jsem četl o německém náckovi, který konvertoval k Islámu. Kampak by se měl vrátit ten?

R. Morava 2.3.2017 10:33

Re: Článek jsem nečetl, protože mne to nezajímá.

Je to o rasismu naruby, ne tak o Oskarech. Ale máte pravdu, další důvod, aby slušný člověk tu hollywoodskou kulturu smrti ignoroval.

R. Morava 2.3.2017 10:30

Oceněný Mareshala Ali

Narozen v křesťanské rodině v USA s příjmením Gilmore. Po přechodu na Islam změnil své jméno na Ali. Takovému by měl Křesťan říct že je debil a jeho "umění" ignorovat (být to naopak, Muslim by ho zabil). Že by měl pan Ulč pravdu, když píše jak američtí černoši konvertují k Islámu? To je celkem průšvih ne? A všechno to sponzorují křesťané a nevěřící. Neměli by se při takové změně náboženství, když jim ti američané tak uškodili taky vrátit do Afriky?

Poznámka pod čarou: velkými dodavateli černých otroků pro Ameriku byli muslimští Arabové. Traduje se že byli k otrokům mnohem krutější než Evropané - hrubé kastrace....Pak jim američtí křesťané dali svobodu a takto se jim odvděčují.

F. Svoboda 2.3.2017 10:11

Nazývejte skutečnosti dle jejich ptravého významu

Afroameričan = černoch, rom = cikán, finanční prostředky = peníze apod. !!!

J. Vintr 2.3.2017 10:00

Mezi takzvanými intelektuály a umělci

je móda nadržovat různými menšinám na úkor většiny. V Americe mají tito lidé v oblibě lézt do pozadí černé menšině. Ani jim nedochází, že jde o projev rasismu, proti kterému se snaží okázale bojovat. Také si tihle snobové neuvědomují, kdo je živí. Černá menšina, jejíž příslušníci tvoří většinu pobíračů sociálních dávek a většinu osazenstva věznic, to rozhodně není.

V. Braun 2.3.2017 9:33

Crash nebyl špatný film

Moonlight jsem neviděl, i když se chystám to napravit. Z toho co jsem slyšel to zase tak politicky korektní film není, přotože z černého gaye se stane zločinec. Jinak Crash byl dobrý film, a z proměny daného policisty docela mrazí, i když z podobného ranku na mne více zapůsobil film Human Stain.

S. Ševeček 2.3.2017 9:30

Zvonka to vyzerá, že

"omyl" Warrena a Faye (o tvůrci obálek nemluvě) byl vzpourou proti té permanentní buseraci ze strany UI a hnutí afroameričanismu vůkol, kam se podíváš.

Dosť bolo doby, kdy "jeden Afroameričan položí hlavu na ramenu druhému Afroameričanovi"

a poloviční běloch Kenyata Babrack Hussein je černým mužem pod bičem otrokáře americké bílé chudiny.

A. Alda 2.3.2017 9:16

Článek jsem nečetl, protože mne to nezajímá.

Jenom jsem se chtěl zeptat, proč se uveřejňují články o takových blbostech jako když si filmaři navzájem udělují filmařské ceny, na Neviditelném psu. Vždyť pro tyto hovadiny existuje nepřeberně hovadských časopisů a webů.

M. Prokop 2.3.2017 8:35

Re: Člověk obeznámený s terminologií moderní psychologie...

To jste se vyjádřil ještě dost slušně ...

V. Koreis 2.3.2017 1:38

Člověk obeznámený s terminologií moderní psychologie...

... by stěží zaváhal, dřív než by nazval ten velkolepý omyl při předávání cen, klasickou synchronistickou událostí. Ty ovšem, podle C. G. Junga, který s tímto termínem přišel první, obvykle mívají skrytý význam.

Až na to, že v tomto případě asi ten význam přespříliš skrytý a hluboký nebude.

Řeknu to tedy rovnou a poněkud vulgárně: politická korektnost je vůl!