1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Moravcová 14.6.2011 11:40

To jsou starosti.

Teda Vy máte starosti. Ve čtrvtek budou odboráři bořit politický systém a vy teď řešíte radu.

Nebo jdete taky na barikády?

J. Štrobl 14.6.2011 12:34

Re: To jsou starosti.

Já jsem u odPorového svazu cestujících. Nevystoupíme.

J. Kos 14.6.2011 22:24

Re: To jsou starosti.

Moravcová, vy jenom plácáte !

R. Langer 14.6.2011 11:39

Tak ti lidé v komisi

mají být všeho schopní, nebo poslušní? Nebo obojí? He?

J. Štrobl 14.6.2011 10:10

Hvížďala a jeho objektivita

Na základě článků pana Hvížďaly by se už dávno dala napsat antologie postkomunistického pisálka pod názvem „Jak manipulovat s veřejným míněním“. Nevím, jestli ho k zveřejnění výše uvedených účelově zabarvených drbů nutí to, co se naučil při svém studiu politických věd v Moskvě nebo nějaký jidášský groš, nicméně je to další zářná ukázka novinářské neobjektivity. Jeho článek mi připomíná výpověď jedné uliční důvěrnice (ještě za hluboké totality) při rozvodu mého známého. Ta dobrá žena na otázku jaký je odpůrce člověk uvedla, že ho sice nezná, ale zeptala se u sousedů a... Pan Hvížďala neopominul rovněž u jisté části obecenstva zahrát na city, když uvedl, že pan Beer vydal jakousi knížku v nakladatelství pana Zítka, který vydal Mein kampf. To je zajisté jeho obrovská vina. Já zase žiji ve státě, kde jistý bývalý předseda vlády patrně rozkradl desítky milionů - mea culpa mea maxima culpa. Ostatně vydání knihy Mein kampf osobně považuji za velice prospěšné. Odpůrci jejího vydání se totiž nesnaží ochránit naše duše před morem neonacismu, jak sami často a hlasitě prohlašují, ale snaží se nám zabránit pochopit, jak obludně je si podobný nacionální socialismus s internacionálním socialismem (komunismem, bolševismem). A jak tyto odporné plody zla společně ruku v ruce vyrůstají ze socialistických kořenů. Vraťme se však k panu Beerovi. Když se o něj takovýmto způsobem otírá pan Hvížďala, tak mne napadlo, že to musí být docela slušný člověk. Vše co jsem si o něm přečetl na internetu moji domněnku jen potvrzuje. A také mne napadá, kde asi pan Hvížďala byl, když nekritizoval ty, kteří volili do čela ČT komunistického pisálka Jiřího Janečka.

F. Eliáš 14.6.2011 11:40

Re: Hvížďala a jeho objektivita

Důležité je, zda pan Hvížďala napsal o panu Beerovi pravd a zda tyto údaje měla k dispozici volební komise. On nekritizuje, uvádí pouze určitá fakta. Mein Kampf je určitě prospěšné číst.  Pan Beer může být bezesporu slušný člověk. Žádný slušný člověk samozřejmě nebyl odsouzen pro krádež. Nebo by to šlo?

J. Štrobl 14.6.2011 12:20

Re: Hvížďala a jeho objektivita

Pan Hvížďala napsal polopravdy. Pokud se jedná o ten trestný čin, tak mu byl zahlazen. A na takového člověka se podle zákona pohlíží, jako kdyby nebyl trestán. Takže už páně Hvížďalova zmínka a jeho mladistvém prohřešku není přinejmenším etická.

J. Kos 14.6.2011 22:26

Re: Hvížďala a jeho objektivita

Jiní ovčané nejsou ???

J. Jelínek 14.6.2011 14:44

Re: Hvížďala a jeho objektivita

Žádný slušný člověk přece nemůže být odsouzen za krádež.......

Ale může, pane, může. A také jich dost sedí - a nejen za krádež.