6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Martina 4.8.2006 1:45

Důvěryhodný jako všichni agenti StB...

Nevím, jestli mám brečet nebo se smát. Petr Musílek alias Vydavatel? Kdo umí zacházet s internetovými seznamy ministerstva vnitra, snadno si ověří, že to byl agent StB. Mimo jiné provozoval samizdatovou edici Sondy. Ti, co u něj publikovali, ti mu taky věřili... I když, já nevěřím Vám. To není článek, to je neskrytá reklama! Pan Musílek doufá, že se na jeho špinavosti zapomnělo, koukám to rozjíždí ve velkém, ne jen na své podvodné akci Literární Vysočina. Kdo jen trochu rozumí poezii, tomu je jasné, že např. kvality paní Taťány Kuxové, "vítězky" tamní literární soutěže, jsou pohříchu neliterární - a sice politické (její verše si lze přečíst na stránkách KSČM Brno, ale jen jako odstrašující příklad...). Pan P.M. je bohužel skvělý manipulátor a umí si vyhlédnout typy lidí, kteří mu v jeho comebacku ať už vědomě či nevědomě pomůžou... No, těbůh!

Josef 27.7.2006 10:48

Povolnosat vyhovět poprtávce nízkého vkusu

učinila bohatrým mužem p.Viewegha. Bohužel není sám, jsou i horší, kteří především neumějí vůbec psát, ale mají mocenské pozice - jako třeba p.Cimický ...

Tisifoné 27.7.2006 17:10

Re: Povolnosat vyhovět poprtávce nízkého vkusu

Jak můžete kritizovat někoho, že neumí psát? Vždyť to sám neumíte: povolnosat ? Poprtávka!  - O Petru Musílkovi - člověk rovný, jeho verše též, dobrý organizátor, znalec literatury, života a lidí. Jeho zlaté časy ještě přijdou.

 

Josef 27.7.2006 23:58

Re: Re: Povolnosat vyhovět poprtávce nízkého vkusu

;-)Slyšel jste už někdy, co je to překlep? To nemá co dělat s uměním psát, oslíku! Přečetl jste si někdy něco od p.Cimického?

Tisifoné 28.7.2006 7:55

Re: Re: Re: Povolnosat vyhovět poprtávce nízkého vkusu

Ne, pojem "překlep" je mi načisto, ale opravdu načisto neznámý. Zdá se mi, že je to vzdálený bratranec analfabetismu. Ale řeč byla o Petru Musílkovi! Přečetl jste si něco od Petra Musílka?  

zirje 28.7.2006 10:33

Re: Re: Re: Re: Povolnosat vyhovět poprtávce nízkého vkusu

četl, jsem několikjeho textů uveřejněných na webu (viz odkaz v článku). Na autorův věk to byly prózy školácké a naivní - takže podle mého názoru - typický písmák.