6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
WWW 6.3.2006 15:59

Ne

Jenak se to neslusi a jednak je to vuci volicum spro..................................
Tak pardon, to jsem uplne vedle. Ja ve sve zbrklosdti jsem ty dve posledni slova v titulku  pri cteni prehodil. Omlouvam,  se za spatnou orientaci, vanice, celkova jarni unava a tak..............
olaf 6.3.2006 15:09

Vždycky jsem tušil,

že toho Švejkspíra musej prozkómat kopetentní ouřady, haby lid sprostý jeho záměrů pochopil řádně.
michal 6.3.2006 13:07

x

dobré divadlo a ostatní je jen tyjátr -budiž mu existence přána - byla vždycky, už z šera dávných časů, politika v tom nejlepším slova smyslu. Pochopitelně nesmíme zaměňovat za pletichaření.
Kamil 6.3.2006 8:35

Nesouhlasím s autorem

"Divadelní ústav je především odborná instituce. " - Ano, přes padesát let sídlí v Praze, vybudoval si zde svá pracoviště, knihovnu, dokumentační oddělení, pořádá Pražské Quadrienále. Najednou si NĚKDO vymyslí odsud do Brna. Proč? Je jasné, že by se tím znemožnilo využívání jeho fondů např. studenty oboru dějin divadla na FF UK, rovněž zahraniční badatelé spíše mají cestu do Prahy. A jak máte představu o jeho zaměstnancích - myslíte, že mají možnost se přestěhovat do Brna?
Výběrové řízení na ředitele - proč najednou (v rámci Jandákových "čistek"?) byl ředitel odvolán? Když už to vypadá, že se stal "zázrak" a výběrová komise jej vybrala jako nejvhodnějšího uchazeče - proč to autor zpochybňuje? (Pochybuji, že by se ministr Jandák zalekl nějaké petice - viz Národní památkový ústav aj.)